Evoluce parazitů - R.I.P
Se mnou už kámoš taky není :-/ Svině jedny rychlé v tower :-/
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Re: Evoluce parazitů
Po vysilujících nájezdech na klíče se včera wormík zůčastnil uber runů. Celkem jsme to proběhli 5x na MP4. Z 15ti pokusů pouze 4 části takže žádná velká sláva, ale zase se povedl krásnej HF ring na low lvl expení.
Největší štěstí na drop jednotlivých částí bylo na straně Oraclea "a to ta potvora ještě ani nemá plánek na poskládání IM"
Taky se červovi podařily uplácat krásný bracery. Takže teď s brácerama dám na chvilku pokoj a budu ladit další itemy.
Menší pokrok zaznamenala i opička a velice pomalu se blíží své plnoletosti
Největší štěstí na drop jednotlivých částí bylo na straně Oraclea "a to ta potvora ještě ani nemá plánek na poskládání IM"
Taky se červovi podařily uplácat krásný bracery. Takže teď s brácerama dám na chvilku pokoj a budu ladit další itemy.
Menší pokrok zaznamenala i opička a velice pomalu se blíží své plnoletosti
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Oracleus dostane stop na nekolik runu.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
Oracleus dostane STOPku a Kuki bude muset farmařit klíče jak ďas. Má moc velkou spotřebu HF ringů.
- Kuki10
- Globální moderátor
Kdybych nebyl idiot, tak jsem mel orangutana na 60 a x ringu, ale nemam nic.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Oracleus
- Quill Rat
- BattleTag:oracleus#2588
- Kontaktovat uživatele:
jo to byl vynikajici run uberu, 3 ringy kompletni nebojte, ja to dozenu, potrebuju uz jen ten zatracenej planek po 3 mesicich!
- Kuki10
- Globální moderátor
Ty musis mit klicu, za by jsme kazdej udelali kupu ringu.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
Tak pekelné plány spřádané v choré mysli diabla nakonec slavily a hlavního parazita odeslaly do věčných lovišť.
Tapeworm včera položil život po cestě za Azmodanem Tower lvl2 tušim. Dvě skupinky elitek, vražedná kombinace affixů, úzký prostor a bylo vymalováno.
Následně se Kuki rozhodl, že mne pomstí a diablovi elitní zabijáci si mohli udělat druhý zářez do pažby.
Petrose zachránilo jeho decentní EHP jinak by tam asi zahučel také a jak se otamtud dostal Oracleus s jeho DH ani nevim, ale pozitivní je, že 50% naší party tuto hnusnou past přežilo.
Musím tedy smeknout před diablovím taktickým plánováním a načasováním. Prostě to nakombinoval smrtelně a červík tam vběhl do nastražené pasti moc statečně. Jelikož ale diablo nebyl dobrým studentem biologie tak netuší, že pokud se mu nepodaří zahubit 100% mého odhodlání, tak paraziti se množí a vyvíjejí exponenciální řadou a ze smrti jednoho vzejde druhý, silnější, mocnější a ještě vražednější než původní, který byl svazován tíhou některých itemů a velice komplikovaně se vylepšoval
Nový červík už je na cestě na lvl 55. Počítám, že dnes dokončí svou pouť na lvl 60 a pak nastane za vydatné podpory Kukiho jejich skázonosná cesta za pomstou. Jelikož toto epické tažení by nemělo být rušeno jinými správami, vývoj nového červíka od lvl 60 můžete sledovat v novém tématu, které ještě dnes založím. Pokud se dohodnem můžeme udělat s Kukim společné téma podobně jako Petr s Pavoukem
Tapeworm včera položil život po cestě za Azmodanem Tower lvl2 tušim. Dvě skupinky elitek, vražedná kombinace affixů, úzký prostor a bylo vymalováno.
Následně se Kuki rozhodl, že mne pomstí a diablovi elitní zabijáci si mohli udělat druhý zářez do pažby.
Petrose zachránilo jeho decentní EHP jinak by tam asi zahučel také a jak se otamtud dostal Oracleus s jeho DH ani nevim, ale pozitivní je, že 50% naší party tuto hnusnou past přežilo.
Musím tedy smeknout před diablovím taktickým plánováním a načasováním. Prostě to nakombinoval smrtelně a červík tam vběhl do nastražené pasti moc statečně. Jelikož ale diablo nebyl dobrým studentem biologie tak netuší, že pokud se mu nepodaří zahubit 100% mého odhodlání, tak paraziti se množí a vyvíjejí exponenciální řadou a ze smrti jednoho vzejde druhý, silnější, mocnější a ještě vražednější než původní, který byl svazován tíhou některých itemů a velice komplikovaně se vylepšoval
Nový červík už je na cestě na lvl 55. Počítám, že dnes dokončí svou pouť na lvl 60 a pak nastane za vydatné podpory Kukiho jejich skázonosná cesta za pomstou. Jelikož toto epické tažení by nemělo být rušeno jinými správami, vývoj nového červíka od lvl 60 můžete sledovat v novém tématu, které ještě dnes založím. Pokud se dohodnem můžeme udělat s Kukim společné téma podobně jako Petr s Pavoukem
tak hodně štěstí... jak jsem psal u KUKIho, stále mi to hlava nebere, jak ta vaše nesmrtelná grupa může takhle prořídnout. A to jsem si říkal, že pro vás musí být MP3 skoro bez výzvy
- Ara
- Fallen Shaman
- BattleTag:Ara#2632
RiP, at se od dnesniho dne vsichni zplozenci diabla strachuji a kupuji dostatecnou zasobu obvazu! bitva uz nebude tak ohleduplna!
pomoc s cimkoli je samozrejmosti
pomoc s cimkoli je samozrejmosti
Upřímnout soustrast padlým a chuť do života budoucím hrdinům. Na protahování jsou tu jiní , ale rad se přidám/pomůžu na MP0,1,2 až pujdete nové paragony.. Včera se asi na nás Diablo zlobil(a), protože kolega padnul a můj božský komplex a machrování před kamarády mě málem stalo život taky. vortexem mě vytáhnout z portu do města, to se nestává denně. )
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Tape - my 4 - Ty, Kuki, Petros a ja bysme uz meli zalozit jedno spolecne tema Jinak jak jsem tobe i sove psal vcera, uz se tesim na pokoreni novych vyzev
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
-
- Burning Soul
No sem rozhodnutej, že poskládám WD, kterej si pro toho hajzla "jestli to teda vlastně neni ženská kdo se v tom má vyznat" dojde na MP10 na HC Sice to bude trvat ale sundám ho
- Kuki10
- Globální moderátor
Re: Jsem velmi zoufalý
Uz jsem si orientacne poskladal gear a 100k dps na zacatek by melo stacit.:-D
Par craftu a budu tam, kde jsem skoncil...
Takze za chvilku navazeme tam, kde jsme vcera skoncili.
Ale ty vcerejsi k****, to je bod 1. na challenge seznamu.
Par craftu a budu tam, kde jsem skoncil...
Takze za chvilku navazeme tam, kde jsme vcera skoncili.
Ale ty vcerejsi k****, to je bod 1. na challenge seznamu.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!