Franky Barbarian
ahoj co bych musel vylepsit abych se dostal az na 300K dmg teda videl jsem to u nekterych barbaru
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Deat ... ro/9358491
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Deat ... ro/9358491
Achievements: 7400 (92%)
Re: Franky Barbarian
Všechno.
Začni tím, že vyměníš pasivku Unforgiving nebo Brawler za Ruthless.
Začni tím, že vyměníš pasivku Unforgiving nebo Brawler za Ruthless.
NO pro začátek to chce tak 100mil goldu, a začit měnit gear u tebe skoro vše
Záleží na tom kolik máš goldů. To co mám na sobě já mě přišlo na asi 20-30mil goldů.
Mě se vyplatila metoda postupné vylepšování. Stanovit si co chceš nosit "best in slot" a hledáš na AH. Zjistíš, že na to nemáš. Tak koupíš slabší variantu BIS itemu. Za čas seženeš lepší a lepší varianty. Např. Koupíš si IK helmu bez rezistů. Seženeš s rezisty 20 prodáš starou.... atd. Až budeš mít membo s crit
@Milion asi mi nic jinyho nezbyde no uvidim co budu mit za vybavu az dodelam 100 paragon
Achievements: 7400 (92%)
O tom to je... to máš pak radost s každého K dps které přidáš
já doporučuju, ikdyž se mnou nebude souhlasit dost lidí, myslet i na nějaké to MF
já doporučuju, ikdyž se mnou nebude souhlasit dost lidí, myslet i na nějaké to MF
Taky sem sel postupnou metodou..a ted uz mam 209k dps a kdyz to dneska vyjde bude +4k dps a 1k life..ale uz to je kapanek drazsi..
Lepší je šetřit a pak koupit více věcí naráz, protože cena itemů neustále padá. Za měsíc si třeba koupíš 2x lepší item za stejný obnos goldů než jaký by sis koupil teď.
R.I.P. 27.3.2014
lenze za ten mesiac mozes cely cas hrat napr o 1-2 vyssie MP a mat viac expov napr... nema zmysel cakat, pokial je nejaka dobra sanca na kupu, tak kupit a hrat ak vas to bavi
No a, a v čem je jako ta výhoda hrát vyšší MP, více expů člověk pořád dostane na MP který je schopen dát nejrychleji a ohledně dropratu legendárek se nemá smysl bavit, protože ten range je tak obrovský že nikdo neví co se přesně vyplatí, ale nakonec to beztak výjde zhruba nastejno.
Moje rada k OP: našetři si balík a počkej na nový patch který přinese obrovské změny v itemizaci - nové crafty a vylepšené legendárky které nabídnou větší variabilitu ve složení gearu, do té doby můžeš vycraftit solidni BoA itemy. Postupné vylepšování je jen rozhazování goldů, teď jde jen o to jestli jsi dostatečně trpělivý ty 2-3 měsíce šetřit než výjde další patch, každopádně výsledek by stál za to.
Moje rada k OP: našetři si balík a počkej na nový patch který přinese obrovské změny v itemizaci - nové crafty a vylepšené legendárky které nabídnou větší variabilitu ve složení gearu, do té doby můžeš vycraftit solidni BoA itemy. Postupné vylepšování je jen rozhazování goldů, teď jde jen o to jestli jsi dostatečně trpělivý ty 2-3 měsíce šetřit než výjde další patch, každopádně výsledek by stál za to.
R.I.P. 27.3.2014
ehm, no sak o tom vravim, kupis lepsi 1-2 itemy a davas za rovnaky cas MPx, ako si predtym daval MPy, ale so slusnym XP navysenim...NargarotH píše:No a, a v čem je jako ta výhoda hrát vyšší MP, více expů člověk pořád dostane na MP který je schopen dát nejrychleji
a poradit niekomu aby setril goldy a cakal 3 mesiace na patch tak to je celkom dobra rada urcite... navyse on je na tom tak ze jeho aj pomerne lacne itemy boostnu slusne, takze nepotrebuje setrit nejake 100miliony