Korgaal - volume 3

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Uživatelský avatar
Brawler
Gorebelly
Příspěvky:356
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:brawler#2485
Korgaal - volume 3

Příspěvek od Brawler » 16.03.2013, 22:23 hod.

                  • HALL OF FAME
    • ObrázekObrázek
  • Paragon level 1-10
    Úvod známe každý. Člověk nalevluje a hned jde do toho ... do aukce nakupovat. Po RIPu prvního Korgaala dostal ten druhý jeho odloženou výbavu, takže byl během chvilky provozuschopný. Tentokrát to tak snadné a rychlé nebylo, protože toho zase tolik nenadropovalo a já ještě stále nejsem úplně rozhodnutý, zda ty goldy fakt narvu do jedné postavy. Ale což, žijeme jen jednou a HC je toho důkazem!! Půjdu do toho=)
    Deset paragonů vám uteče jako voda, když nemáte smůlu na DC nebo neuděláte koninu, mezi tím se podaří malinko vyšperkovat i výbavu s jde se zase na to=)
    Drop za těch deset paragonů je unikátní, proto si ho užijte ;-)
    Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 11
    Nejhorší domácí trest je, když prostě ne a ne a nemáte čas dát ani run. Za posledních pár dnů jsem opravdu neměl čas na hru ani za zlaté prase a tak paragon 11 lezl jak šnek. Ale každý den není posvícení jak se říká, takže vzhůru do toho a půl je hotovo. Jediné co mi malinko rozproudilo krev v žilách bylo zacinkání a mocné zjevení kuželu světla. Ona mi pak krev zase rychle ztuhla když jsem uviděl co mi to tam vlastně narollovalo, ale o to přece nejde=)
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 12
    Když se člověk dostane ke hře a ta ho pohltí, je to něco fantastického ... no ale nesmí se to přehánět, že ano=) Jakmile jsem prolomil jedenáctý paragon, Korgaala popadl nevídaný amok a kosil jednoho bubáka za druhým. Přátelé řeknu vám, takové představení jsem teda ještě neviděl=) Když mi pak asi v polovině levlu cinkala další lege, říkal jsem si jaký že jsem to ale lucker. Paragon 12 a já už mám zase nadropováno za miliardy. No mě prostě všichni musí nenávidět, to je jasné=)
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 13
    Nejsem pověrčivý, ale i tak ... snad pro mě třináctka nebude nešťastné číslo=) Zatím tomu nic nenasvědčuje, postup na ni nebyl nijak obtížný a po světélkování proběhl zbytek runu taky v poklidu. Po dlouhé době jsem nezaslech onen milovaný cinkavý a pronikavý zvuk vyvolávající zvýšení tepu hráče a potutelný úsměv na jeho tváři, ale z toho si hlavu nedělám, blizz si pro mě chystá něco extra a já se za ZUNI botky s 80AR, 190VIT a 150INT rozhodně zlobit nebudu, víte jak, není to nic moc, ale lepší jak drátem do oka :-D
    Obrázek
  • Paragon level 14
    Na čtrnáctý paragon jsem Korgaala dokopal v pátek navečer. Hrál jsem sice jen chvilku, ale i tak to byla hra plná poznání. Na pytel je, že se přes den povětšinou tak zruším, že nejsem schopný dokopat se k nějaké coop hře se super lidma co kolem mě poletují, většinou dám jednoho "Alzhajmra" a nějaký normál run pak už ani nezapnu, páč ležím na klávesnici a chrápu :-/
    Na chatu to ale žije a snažím se odepsat všem, šak víte jak to chodí=)
    Každopádně jakožto pátek to byl den jak jinak než úspěšný. Dvakrát jsem se zastavil a šáhl po něčem, co se válelo na zemi. Setové botky jsem přes víkend udal na AH za pěkných 22M čistého ... no a z čelenky pro mončičáka byl excelentní BRIM :-D
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 15
    Sobotní dopoledne patřilo tradičně nějakým těm domácím povinnostem, ale taky byla trocha času a poběhal jsem po infernu=) Kolem oběda mi tak před očima svítí další paragon. Sice bez lege, ale nelituju. Beru to tak že jsem se zase o kousek posunul, neRIPnul a hlavně jsem se nemálo pobavil ať už při hře, ale hlavně na chatu. Hláška která asi překoná všechny (předem se omlouvám, určitě to nebude správně napsané, ale účel to 100% splní ...):
    "Ahoj, nalevluješ ma? Ale chcem iba paragon 100, inak ani neodepisuj"
    Obrázek
  • Paragon level 16
    Nedokážu říct ne a tak se sobotní podvečer nesl v duchu levlovaček. Poznal jsem pár nových lidí a u pár dalších bláznů jsem se ujistil o jejich šílenství=))) Jo jo, HC je hold úplně jiný svět. Je to klišé, ale je to tak;-) Na HELL opět zmodralo i pár buřtíků v ukazateli EXPů, dotáhl jsem na level 60 další 3 barbary a mohl spřádat plány na večer. Prozatím spokojenost, na NM i na HELL cosik zasvítilo, tak jsem to zvednul a můžete se mrknout;-)
    Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 17
    Večer se opět zhuntovalo pár runů na BOSSe. Kolda, Mox, Mira a já. Sic pln strachu, páč Korgaal ještě rozhodně není v TOP formě, ale na MP4 bych ještě mohl být i užitečný a tak jsem se nechal ukecat ... no a nakonec jsem za to byl rád. Devět portálů a světe div se, kromě jiných orgánů mi konečně padnula i kůstka (dokonce hned 3x!) a já mohl ukutat první tři HF ringy. První volba byla jasná, VIT ring na pomoc s levlováním lidí od levelu 1 ... neocenitelný pomocník. Další dva jsem zkusil s INT. Na farmu by se mohlo něco podařit a když ne, tak bude vše při starém ... prostě ROLL na prd:-D Každopádně musím říct, že jsem spokojený a nebyla to zase až taková katastrofa. Rollnout hned ze začátku něco extra, bylo by vše co by následovalo jen a jen zklamáním. Takhle mě ještě stále má co překvapit.
    No a aby toho nebylo málo, tak jsem při nahánění valoru dropnul i dvě lege. Zajímavou masku pro WD a meč pro "pavoučího mistra". Fakt ho chtěl, říkal že si ho strčí do pr*ele:-D Třetí lege pak cinkla při pozdě nočním poUBERovském runu do kterého jsem šel spolu s Moxem s tím, že to bude prostě jen šup sem šup tam=)
    Mimochodem, vím že je Mox přející klučina, ale mě už asi musí nenávidět (a nejen on). Jakmile se v coop někam podívám, cinká mi to více než jiným a z BOSSáků jsem vydyndal 3 kůstky, které právě on tak toužebně huntuje, bohužel zatím marně=(
    Doufám že mi to cinkání vydrží navěky a co víc, že tím nakazím i lidi okolo mě=)
    Obrázek Obrázek Obrázek
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 18
    Osmnáctý paragon na krku. Opět velké srandování na BOSSech, nějaký ten lov klíčů ... no na tomhle levelu to zkrátka naskakuje rychle a stačí fakt málo. Taky proběhlo nějaké to levlování, při kterém to o pár buřtíků poskočí jako by nic a paragon je na světě. Na nightmare mi to zacinkalo celkem 4x, celkem jsem hleděl. Žádné čupr kousky, ani nijak zvlášť graficky vyvedené, ale cililink je cililink a ten zvedá tepovku=) Jedna lege byla taky na normalu a dvě pak na infernu při farmě. Všechno použitelné jen a pouze pro vendora, nebo na brim, škoda, ale nenadělám nic=) Každopádně z BOSSáků jsem zase vydyndal i pár orgánů co jsem potřeboval a tak jsem testnul další dva Hellfire ringy, bohužel nepodarky ...
    Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 19
    Devatenáctý paragon byla čistá farma. Dostal jsem se ke hře vždy jen na skok a jak jinak a smysluplně využít pár minut ve hře, než proběhnout něco, kde je zaručeně mraky expů a zmizet ... Tři inferňácké legendy. K mému překvapení všechno jednoruční zbraně, ale za zmínku stojí jen Sky Splitter, který se mi na AH podařilo udat za pěkný peníz, byť teda neměl nijak okouzlující roll. Ale tak už to prostě je, kolikrát si řeknete že z toho nic nebude a nestačíte se divit, kolik to na AH dává ... a pak nahodíte tutovku a čumíte do blba, páč nikdo nebiduje=)
    Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 20 + 21
    Dva paragony nesoucí se jen a pouze v duchu huntění klíčů potřebných na seskládání IM. Kromě klíčů se žádné jiné upozornění na něco extra nekonalo, takže dva paragony bez lege, zato s hromadou klíčů v truhle a jedním infarktovým okamžikem kdy mi ZASE v aktu2, ZASE v oáze, ZASE na MP5 blizz poslal doporučené psaní ve formě disconnectu. Tentokrát jsem si říkal, že je s jistotou po mě, protože kolem mě bylo několik mobů ... a můj gargamel. Asi jsem měl štěstí a fakt mě to po těch 10sekundách vyhodilo, nebo to ten můj Klitschko umlátil, fakt nevím, každopádně jsem přežil a VELMI se mi ulevilo.
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 22
    Dvaadvacítku provázela trocha levlování, trocha farmy, trocha klíčkaření a večer dva runy BOSSaření ... Jak se říká s chutí do toh a půl je hotovo, no ale taky vás to musí bavit=) Jediná lege co na tomhle paragonu padla byla při runu s "pavoučím mistrem" a to ještě po haluzi. Truhličky totiž neotvírám, otevřel ji spajdr jako jednu z mála ... a hele ho, Mojo=)) Roll prakticky nulový, což je škoda, no ale prdnu ho do truhly pro strejdu příhodu ... a pak mě to trklo. Kuba, jeden ze začínajících WD co s náma dnes běhal by ho mohl zužitkovat. Podaroval jsem ho tedy a měl jsem pravdu, vypadá s ním spokojeně=) Spajdr dropnul Echo, ale roll taky slabý tak neváhal a místo brimu ho podaroval Schmittymu, který se s ním šťastný jako želva jal kácet bubáky na infernu ... tak tohle je HC kamarádi=)
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 23
    Víkend byl hodně náročný, trénink už mě žene ven na dýl jak hoďku, max. dvě a tak jsem toho moc nenahrál, ale i tak se porařilo pár lidí nalevlovat, něco málo nafarmit a s blekem pohuntovat pár runů na klíče, ať se může taky občas skočit na BOSSe. Párkrát to zasvítilo a já se jal identifikace ... škoda, žádné extra kusance z toho nebyly no. Snad jindy.
    Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 24
    Paragon numéro 24 proběhl v naprosté pohodě farmaření ve třetím aktu ... jen já, gargamel a spousta mobů. Pár lidí se ozvalo na levlování, pár lidí se ozvalo na klíče či na BOSSe, pár lidí se ozvalo na farmu ... omlouvám se, prostě jsem byl v té době někde úplně jinde a srandoval sám, občas je to taky potřeba, není to nic osobního ;-)
    Obrázek
  • Paragon level 25
    Pětadvacátý paragon byl stejně jako ten předešlý bez legendy či setovky, každopádně nedělní ráno jsem si zpestřil testnutím MP10 ... ráno je vždycky dobrý čas na umírání, znáte to=) Za chat podpory Bleka jsem se vydal do sklepení ve třetím aktu ... potkal jsem celkem 4x elity a všechny s REFLECTEM, což je pro mě momentálně jeden z největších bubáků na vyšší MP. Jednou (hned do těch prvních) jsem se do nich pustil s tím, že se nenacucám a nezapnu ani voodoo a třeba to půjde ... no, nešlo:-D Jakmile jsem vypustil medvědy, dostával jsem zpět neskutečné pecky a když se k tomu přičetla nějaká ta rána, co jsem dostal od bubáků, tak jsem zkrátka nestíhal healovat ... co se dá dělat, musím lépe nakoupit=)
    Opustil jsem tedy sklepení a skočil si do prvního aktu, klasika, festering wood. Nikde nikdo, jen pár mobů co padlo jak nic, tak jsem se šel podívat do díry. Snad nebude waller. Nebyl a tak začala moštovačka, jak by řekl Mox. Nacucnout, voodoo, medvědi a už to padalo. Jakmile toho bylo pod nohama moc, tak ústup, pár pavouků a zase ZOO. Kostlivec měl tuším 53M HP a padnul i s mobama za nějaké 4 minutky, což jsem považoval za úspěch. Vesele jsem vyběhl ven, že najdu něco dalšího a hele ho, kousek od portu duchové. Super kombinace. Reflect a fast, co víc si přát. Ještě že portál byl tak blízko=)
    No ale nedalo mi to, někde bude elita, na kterou si troufnu ... no a byla. Port do vysočiny a šamani či jak. Shielding nebyl příjemný, zmrazovačky nevadily. Padlo to taky nějak za 4 minutky a šlo to dobře. Více štěstí pokoušet nebudu, jdu se uklidnit na pole a zasadit brambory =))
    Suma sumárum MP10 jde hrát. Mobové nejsou problém, elity trvají déle, ale taky lehnou. Diskokoule mi při průjezdu sebere asi 50%HP, což se dá uhealovat, ale ten reflect, ten reflect, ten mě bolí a to tak že hodně, to jo :-/
    Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 26
    No a jsme zase tam, kde to naposled skončilo. Jen doufám že to nebude jak předpověděl WORM a neripnu za dva paragony, to by mě bolelo. Při jednom z rutinních runů mi dropnul storm, ale roll pěkně podivočený, takže jsem z toho šťastný nakonec nebyl, ale ke konci paragonu o sobě dala vědět jedna ze setovek a to je panečku jiné kafe. Tu si asi kde jaký babula nechá líbit, takže kdo máte zájem dejte vědět a domluvíme se, jinak jde na AH. Večer proběhla nějaká ta dolevlovačka na level 60, pak taky nějaký start nových postav asi 4 lidí ... no zkrátka o zábavu mám postaráno neustále a nemusím se bát, že bych u diabla neměl co dělat, kdyby mě třeba nebavila farma=)
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 27
    Tenhle paragon byl otázkou testování. Testování co, jak a na jaké MP bude nejlepší na farmu. Přeci jen výbava dostála určitých změn a tak se rovnováha sil rychlost X efektivita mohla změnit. Podtrženo sečteno, pokud nemůžete běhat MP10 kráter patro 2 a zabíjet JEN škorpiony, přičemž vše ostatní včetně elit přeskočíte (ano, slyšíte správně, žádný valor, žádné elity, jen škorpioni), tak mají číňani pravdu, jezděte MP0=))
    Obrázek
  • Paragon level 28
    Levlování, grupnseks v aktu 3, farma ... no prostě pestrá škála srandiček na osmadvacátém paragonu. No a když už jsme u těch srandiček, tak největší blizzardí komedie je čapka toho ... no jak se ten čáryfuk jmenoval ... jo už vím Hery po*er. Nemají náhodou ve třetím aktu běhat jen bubáci level 63? No to je jedno, svítit to svítí, tak to zvednu=) Nicméně druhé cililink už není žádná sranda, to by mohlo jít pěkně zobchodovat ... případně kdyby ho někdo chtěl, tak si řekněte, bude skoro zadara ...
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 29
    Nemilá zpráva doprovázela tyhle runy, začala se totiž šířit zpráva o skonu jednoho z mocných :-/ Spajdr, ten co už nikdy neměl zařvat a měl se smát blizu do xichtu za to jak "božsky" to vymyslel, padl. Ten systém je zkrátka na pytel. Bliz řeší nesmysly ohledně toho jak je pro děcka všechno těžké, že oni chudáčci na SC umírají a affixy jsou moc fujky. Doslova tím sere HC komunitě na hlavu. Sám jsem měl v téhle době DC. MP4, hradby. Internet byl v té době podle pingu 100% a já dostal čutanec ze hry. Okamžitě zadávám heslo. 3x!!! a nic, nelze se nalogovat, další pokusy ... po více než minutě mě to pouští a já jsem v menu ... a žiju. Připojím se zpět ke klukům a mám i valor, nechápu. Mox se tam za mě s DH bil jako o život a já mu za to nebudu moct nikdy dostatečně poděkovat ...
    Kdo mi dokáže vysvětlit, jak funguje ten odpočet? 10 sekund? Leda ho*no, mox potvrdí, že jsem tam stál celou dobu a dostával rány, zmizel jsem až po opětovném nalogování a to bylo za mnohem déle než za minutu. Ale chápu, dětičky nám na SC v AH nacamrají do kapes více, než blázni na HC, proč bychom řešili něco tak nepodstatného.
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 30
    Farma klíčů na IM a leveling. Zkrátka a dobře mašinek není nikdy dost a když člověk točí akty jak se mu zachce, je to neskutečná pohoda a oraz od farmy. Blizz v tomhle asi malinko přestřelil s těma stále většíma bonusama na expy, ale to je jedno ... Ve festeringu mi zasvítila setovka na WD, zbavil jsem se jí rychle a čistě ... mega ke mě, maska k zájemci a bylo po všem. Při levlování pak na zem spadnul nějaký obouručák, celkem zajímavě zanimovaný, ale nepoužitelný, takže vendor. Rychle a čistě, 2034 goldů na mlj účet :-D
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 31
    To snad není pravda:-D Asi tak před hodinkou si ze mě dělali srandu že udělám 100 paragonů při levlování jiných postav a mě zasvítí další level zas a znovu při levlovačce:-D Ale nebylo to jen o levlovačce, při té padla jedna nezajímavá lege, bylo to hlavně o huntu klíčů na IM které jsou v dobré partě super relax a zpestření hry. No a při onom huntu taky dvě lege. Bohužel žádné zázraky, co se dá dělat, ale víte jak, když to necinkne, tak ani ten brim nemáte=)
    Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 32
    Klíče jsou poslední dobou nejlukrativnější EXP farmařinou :-D Ne teď vážně. Dospěl jsem do bodu kdy běhám po tolika BOSSech, že se mi začala více než krátit zásoba klíčů a taky bylo potřeba k tomu sednout. Část levelu jsem opět nahnal při levlování, ale to byl opravdu jen kousek (asi hodinka na hell) a zbytek je namláceno poctivě na klíčích, MP5. Za tenhle level mi 2x bliknul kužel. No jedna mocná lege vedle druhé se mi sešla, takže mi na konto v pohodě naskočilo dalších 100 mega:-D
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 33
    Happy farming and testing=) Myslím si, že dostat se s WD na hodnotu 70M EPX/hour je pěkné ... a hlavně ten můj run, kdy fakt nemám moc času a jen se tu tak mihnu je nyní myslím si nejefektivnější co kdy byl. Trvá to 10 minut, projdu si to své, namotám kolem 12M exp a můžu zmizet dělat jiné věci a přitom vím, že jsem těch 10 minut využil opravdu efektvně a večer, až budu mít klid a čas, dám nějakou pohodičku na klíčích/bossech, nebo kdekoli.
    Testování mi kromě paragonu vyneslo i další dva brimy, takže spokojenost=)
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 34
    Zase ten leveling=) Hellerův mončičák se proháněl vodami normalu, nightmaru a hellu jako by tam byl jediným pánem a já už se těšil, až ho uvidím divočit na infernu. Šlo to ráz naráz, padla při tom jedna prodejná legranda a tak z toho nakonec byl velmi příjemný paragon okořeněný podvečerním runem na BOSSe ... no prostě ty věci jako vždycky.
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 35
    Tímto paragonem asi tak nějak ukončím rozepisování každého jednoho z nich. Po patchi totiž došlo k tomu, že i paragony kolem cifry 40 jste schopni namlátit opravdu hodně, hodně rychle ... já včera hrál asi jen 5 hodin a vytáhnul jsem to z paragonu 42 na paragon 48 a to jsem více méně jen testoval co vlastně budu chodit a ukazoval to jiným lidem, takže žádná 100% farma ...
    Nicméně nebojte se nic, ochuzeni nebudete a zkusím pro vás zase něco vymyslet ... začnu tím, že doplním dropy všech paragonů, ať máte co závidět :-D ty brimy :-D
    Taky experimentuju s nahráváním runů a streamováním ... takže ...
    Po patchi došlo k malé změně v levlování, ale levluju stále, takže se nebojte ozvat, já si vás sám odchytávat nebudu, já po vás nic nechci, takže je to na vás, jak se posnažíte mě odchytit ;-)
    Obrázek
  • Paragon level 36
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 37
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 38
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 39
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 40+41
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 42
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 43
    Obrázek
  • Paragon level 44
    Obrázek Obrázek
  • Paragon level 45
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 46
    Obrázek Obrázek Obrázek
  • Paragon level 47
    Tohle bylo jako takové ... divné=)) Už jsem věděl co jezdit když mám chvilku a nebude se blbnout v partě, ale nějak se to rozkřiklo a světe div se, furt "plná pošta"=) No nic, pohraju si s nahráváním a streamem, stejnak jsem to chtěl udělat už dávno a lidi o to často píší, že třeba chtějí vidět BOSSe a tak ...
    Znáte takové ty teorie že na posranehé aji hajz spadne a tak ... no tak na mě, jakožto naprosto nepřipraveného sice nic nespadlo, ale při prvním pokusu o nahrání videa se mi stlalo něco celkem zajímavého :-D
    Omlouvám se za kvalitu videa, upsal jsem se v počtu snímků za sekundu, ale tohle už prostě nezopakuju a i tak ... snad se vám to bude líbit=)
    Obrázek
    Kompletní drop za paragon 47 je zde ...
    Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Brawler dne 11.05.2013, 15:55 hod., celkem upraveno 43 x.

Uživatelský avatar
Brawler
Gorebelly
Příspěvky:356
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:brawler#2485

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Brawler » 16.03.2013, 22:26 hod.

Anžto si to tu asi kde kdo přečte, tak vězte, že levlování vašich postav je na chvilku pozastaveno=) ... snad chápete ... tak se držte lidičkové;-)

Uživatelský avatar
xSDx
Quill Rat
Příspěvky:20
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tlapka#2666

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od xSDx » 16.03.2013, 23:02 hod.

Moc hezky napsano, hodne stesti s novym filutou ;)

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Kuki10 » 17.03.2013, 03:08 hod.

Hodne stesti chlape.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Uživatelský avatar
Ruddy
Quill Rat
Příspěvky:10

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Ruddy » 17.03.2013, 11:11 hod.

Ahoj Brawler,
je mi to líto že padl v boji určitě se rval ze všech sil jako pravý hrdina ale na druhou stranu život jde zase dál a přeju ti k novýmu hrdinovy hodně rychlých expů a kvalitních dropů :)
Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas, hraju Diablo 3. :D

spiderer
The Butcher
Příspěvky:1251
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od spiderer » 17.03.2013, 12:32 hod.

Skoda tveho prvniho hrdiny :( Ale ten dalsi se urcite postavi rychle na nohy a bude jeste drsnejsi pri potirani temnych sil ;)

Uživatelský avatar
Brawler
Gorebelly
Příspěvky:356
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:brawler#2485

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Brawler » 17.03.2013, 21:24 hod.

Díky za podporu. Lidi na HC mají charakter! Hned jak jsem ripnul, ozvalo se mi asi 15 lidí co znám, nebo jsem levloval, že mi helpnou s levelingem. Všechna čest přátelé, toho si opravdu cením ;-)
Korgaal poskočil na pátý paragon. Popis jeho cesty máte v prním postu i s pár screenama výbavy, craftu, dropu ... =)
Have fun ...

Uživatelský avatar
Kalis
Wraith
Příspěvky:197
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:kalisovanoha#2618

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Kalis » 18.03.2013, 08:44 hod.

Dobrá hra, dik za ni...jen ten ping...zkousel jsem to potom sam chvilku a zadna odezva, vse krasne plynule. :roll:

Tapeworm
Burning Soul
Příspěvky:634
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tapeworm#2172

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Tapeworm » 18.03.2013, 13:54 hod.

Jen do toho ukaž příšerkám zač je toho loket.

PS : nejsi v tom sám včera stál plánek v A4 život dalšího WD. Mira padl po statečném souboji. Jelikož nebyl nikdo kdo by jeho bezvládné tělo odnesl do bezpečí nemohu napsat budiž mu zem lehká, ale jen přání aby měly příšerky z jeho ostatků pekelně dlouho zažívací problémy.

Uživatelský avatar
Shadou
Minion of Destruction
Příspěvky:905
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Shadou » 18.03.2013, 15:24 hod.

Starý korgaal sice padl, ale ten nový bude za chvíli lepší než ten starý, když je čas tak to jde samo :) včera až na ty lagy parádní průběh akty :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Sany57
Quill Rat
Příspěvky:49

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Sany57 » 18.03.2013, 15:39 hod.

Libi se mi jak to mas zpracovane ! :) Jen tka dal ! rad si opet prectu neco :)

Uživatelský avatar
Brawler
Gorebelly
Příspěvky:356
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:brawler#2485

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Brawler » 18.03.2013, 16:54 hod.

Přátelé ... pánové, ale hlavně DÁMY!!!
Byl jsem taktně upozorněn na jakési náznaky sexuálního harašení či co ... nebudu se tu vymlouvat a mazat vám med kolem huby a napíšu to přímo.

Ano holky, hážu po vás očkem :-D
Obrázek

Vím že je to blbost, ale já si ten vtípek prostě nemohl odpustit od chvíle co jsem tu helmu nasadil =))

Díky za podporu lidičkové a pokud vám padne něco pro WD, nejlépe excelentně rollnuté části Zuni setu, tak vše beru, na goldech nezáleží a budu respektovat cenu=)

Uživatelský avatar
Ruddy
Quill Rat
Příspěvky:10

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Ruddy » 19.03.2013, 13:31 hod.

To se povedlo :twisted:
Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas, hraju Diablo 3. :D

SniffD3
Quill Rat
Příspěvky:11
BattleTag:Sniff#2826

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od SniffD3 » 20.03.2013, 17:01 hod.

Tak hned druhý den po doexpení s pomocí Korgaala jsem po škole zasedl ke stroji a pustil se do toho :D .. po půl hodince hraní velice nemilá pro HC hráče věc :D ----->>> http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... t685b.jpg/

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Kuki10 » 20.03.2013, 17:12 hod.

Jaj, co se stalo?

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

SniffD3
Quill Rat
Příspěvky:11
BattleTag:Sniff#2826

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od SniffD3 » 20.03.2013, 17:16 hod.

Jedu si takhle elitku, healthlink měl asi 10% když v tom pod mě nahodil freeze :D tak utíkám a najednou kus textury pryč :D to je vidět i na screenu:/ tak jsem zaklekl a začal se modlit aby můj WD přežil :/ a pak najednou Exit to menu a tabulka s DC :(...

Uživatelský avatar
Kalis
Wraith
Příspěvky:197
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:kalisovanoha#2618

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Kalis » 21.03.2013, 10:59 hod.

zatracenej DC :{ ... tohle vzdycky nas... kdyz za to ani nemuzes....

doufam, ze az jednou takhle umru, tak budu u PC sam, protoze to bude sprostych slov... :OXO

Uživatelský avatar
Brawler
Gorebelly
Příspěvky:356
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:brawler#2485

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Brawler » 22.03.2013, 08:56 hod.

Doplnil jsem vaši povinnou četbu v prvním příspěvku o pár dalších paragonů, drop a další věci ... Have fun ... a reagujte na podněty=)) ;-)

spiderer
The Butcher
Příspěvky:1251
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od spiderer » 22.03.2013, 10:55 hod.

Pekne to pises, bavi me to cist :) Gz a nekdy uz si musime zahrat :D

Tapeworm
Burning Soul
Příspěvky:634
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tapeworm#2172

Re: Korgaal - volume 2

Příspěvek od Tapeworm » 22.03.2013, 10:57 hod.

Na pana Pavouka bacha. Slovem zahrát si může myslet ledacos.
Před nedávnem v epickém souboji zabil diabla na infernu, ale nikdo neví čím ho ve skutečnosti utloukl :)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“