Možná to někoho navnadí na tuto starou pecku.
Nebo si toho nikdo nevšimne.
Ať tak či onak, rozhodl jsem se pro tuto malou magořinku. Jenom ve zkratce.
- S každou postavou hodlám vždy projít jednu část hry a pak ji ukončím, aby mohla pokračovat další. Všechno zabít a otevřít.
- Každá postava má jen jeden život. Když jedna umře, pokračuje se s dalšími dokud nebudou všichni mrtví.
- Multiplayer = monstra mají více životů; náhodný drop z "Řezníka" a Leorica.
- Normal obtížnost bude hrána stylem NO RERUN!
HASTA the Sorcerer
Statistiky
Výbava
Valiant Armor (AC 13; +69% Armor)
Ring of Zest (+6 vitality)
Staff of Lightning (31 charges)
Batoh: Plentiful Staff of Firebolt (152 charges); Staff of Firewall (12 charges)
Kouzla
Firebolt lvl 3
Charged Bolt lvl 2
Holy Bolt lvl 3
Healing lvl 3
Heal Other lvl 3
Krátké shrnutí: Radost za něj hrát. Už v prvním levelu jsem s ním našel book of holy bolt, takže Leoric šel dolů s prstem v nose. Butcher byl zabit jako poslední monstrum. Není třeba abych si i po sté dokázal, že jej zabiji hned ve druhém levelu. Zase tolik tu hru natahovat nechci. Úkolem je vyčistit vždy celou část podzemí a je tudíž jedno, které patro půjde první a které poslední.
Gil Galad
Statistiky
Výbava
Cap of Vim (+12 vitality)
Valiant Armor (AC 17; +70% Armor)
War Hammer; Fine Short Sword (+6% to hit; +38% damage)
Batoh: Staff of Healing (36 charges)
Kouzla
Holy Bolt lvl 2
Healing lvl 1
Heal Other lvl 3
Town Portal lvl 1
Krátké shrnutí: Už od začátku docela náročné. Zatímco u kouzelníka je velice důležité nacházet kouzelnické knihy a mezi nimi hlavně Mana Shield, u válečníka to bude o výbavě podstatně více. Bude to znít asi zvláštně, ale pro začátek rychleji postupuji i přes neustálé přehazování zbraní. Meč na démony a zvířata, tupé zbraně na nemrtvé. Butcher padl hned ve druhém levelu při souboji na život a na smrt.

Isabo
Statistiky
Výbava
Helm of Might (AC 6; +6 strength)
Bow of Skill (damage 2-5; +9 dexterity)
Batoh: Book of Fire Wall; Book of Telekinesis; Book of Town Portal; Pearl Staff of Stone Curse (+30% Magic Resist; 15 charges)
Kouzla
Holy Bolt lvl 1
Healing lvl 1
Krátké shrnutí: Poslední článek do party. První dvě patra byly pohodové. I Butcher padl hned v tom druhém. To Leoric byl problém, neboť luk zatím dělá mizerné poškození a Holy bolt ne a ne přijít. Nakonec jsem si ho nechal na konec. Ve čtvrtém patře kostela, když už jsem nedoufal, vypadla mi z obyčejného skřeta Book of Holy Bolt. I tak mi ale zabití krále skeletonů trvalo snad celou věčnost. Inu čemu se také divit, když jsem do magie nedal ještě ani jeden bod. A to jsem si hlupák ještě nechal rozsekat leather armor s bonusem do magie (+6 magic). Nu i s ní to bude ještě zajímavé.
Zkusím to hrát a doplňovat formou seriálu, takže doufejme, že příští pondělí napíšu něco ke katakombám. Už se tam těším.