Diskuze o stavu D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Red Eagle
Fallen Shaman
Příspěvky:97
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Red Eagle » 08.03.2013, 13:29 hod.

esopeso ja len reagujem na tie sr acky co mi pises..tak sa ukludni a chod si zahrat D3 :)
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Uživatelský avatar
esopeso
Doom Knight
Příspěvky:479
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od esopeso » 08.03.2013, 13:56 hod.

Red Eagle :Ja te znova prosim a zadam .
Nechci abys me vubec ve svych prispevcich jmenoval nebo prezentoval kdyz to nema zadnou hlavu ani patu. Nemas vubec co me jmeno zminovat kdyz jsem vubec na tebe nereagoval. Ja reaguji na to ze TY ve svem prispevku oznacujes me a Drakkari jako humoristy o tom ze se bavime o stavu D3 a realne a nezaujate posuzujem stav D3. Ty jsi vlastne do tohoto vlakna nenapsal nic podstatného pouze parazitujes na ostatnich prispevcich. Viz muj prispevek nahore.

Pokavad se dal chces placat v bahne, sklidem a s chuti do toho ale me vynechej a muzes i dalsi hrace ktera hra bavi a ma zajem ji hrat.
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Uživatelský avatar
kojot
Zhar the Mad
Příspěvky:1686
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od kojot » 08.03.2013, 14:52 hod.

Kuki10 píše:@Red Ragle
Nevidim v tomhle topicu jeden prispevek od tebe, kterej by neco prinesl!
Ono to bude tím, že takovej příspěvek by jsi nenašel na celým fóru.

Red Eagle: To, že se ti D3 nelíbí je tvoje věc (mě už tD3 taky nebaví), ale pokud něco kritizuješ, měla by to být konstruktivní kritika. Ne jen pořád dokola opakovat, že to stojí za prd. Kdyby jsi napsal co konkrétně se ti nelíbí a jak to zlepšit, nikdo by neřekl ani půl slova, ale to co předvádíš jsou jenom nesmyslné nadávky... Takové uživatele na fóru opravdu nepotřebujeme.
Obrázek

Drakkari
Burning Soul
Příspěvky:698
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Drakkari » 08.03.2013, 16:58 hod.

Hra se vyhranila pro určité publikum, nenáročné řekl bych, neškodilo by trošku hc featur i pro náročnější hráče.
Třeba v Dungeon Runners, to už je mrtvá Diablovka s vypnutými servery byla hra docela jednoduchá, ale byl tam jeden velice těžký dungeon s větší obtížností. Sice nebyl nekonečný, ale něco podobného by mohli dát i do Diabla, měl by třeba 5 levelů a obtížnost na MP0 by byla jako v Diablu na Inferno v době vydání a ještě by se to dalo zvedat pres MP. Drop by tam byl zvednutej, co by padlo by bylo BoA a šlo používat jen tam. Možná by to ani nemuselo být BoA, no nevím, jde tu o balanc hry, ale něco podobného by bylo dobré. Dát pro maniaky něco brutálně těžkého, aby to snad ani nešlo hrát bez nejlepší výbavy, ať se v tom potěj :D

Uživatelský avatar
RedDwarf_Cz
Wraith
Příspěvky:177

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 08.03.2013, 18:05 hod.

Drakkari- Ono něco podobného bylo, sice ne až tak doslovně, jak jsi psal ty, ale v době vydání inferno byla opravdu challenge (teda aspoň pro mě) a jak to skončilo.
Tím chci říct, že kdyby vzniklo něco, jak to popisuješ ty, postupem času, by došlo k nerfům, protože by se brečelo na forech, tak jak to bylo v p 1.03. Shrnuto- obtížnost měl Blizz nechat, tak jak byla a ladit zbytek a věřím tomu, že spousty hráčů by hrály ještě dnes.

Drakkari
Burning Soul
Příspěvky:698
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Drakkari » 08.03.2013, 18:30 hod.

Spíš by odešla většina lidí, kdyby tu obtížnost zachovali, ty masy co breřely. Bylo to přestřelené a nevybalancované. MP byl dobrý nápad, ale mohli by trošku zvednout dmg(monster) ve vyšších MP a bylo by to lepší. No a ten hc dung by se nerfovat nesměl, to by byla featura pro hc hráče a ne pro casualy.

Uživatelský avatar
esopeso
Doom Knight
Příspěvky:479
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od esopeso » 08.03.2013, 20:52 hod.

Jsem rad za to ze vypnuli enrage ale tu obtiznost mohli nechat :-) bylo to lepsi .Myslim ze by ani nemuseli pridavat mp.kdo vi :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Uživatelský avatar
Deef
Gorebelly
Příspěvky:221
BattleTag:Deef#2671
Bydliště:Ried im Innkreis
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Deef » 08.03.2013, 20:57 hod.

subjektivne: Tak u mna kontretne je ten stav taky ze zo 100 ludi vo friends je online 3 max 5. Za posledny tyzden som dostaval spravy typu "cau jak to jde, mne uz to nebavi". A mna to uz nebavi tiez, resp uz to nedokazem hrat viac ako hodinu. Stale to iste dokola, fakt mi je uz z toho na mozgy. Ako tie crafty trochu pomohly , ale je to nuda. Okrem Uber sa tam neda nic robit poriadne ( parago nepocitam, spravit 100 nieje ziadna sranda ). Momentalne si prejdem s Wizzardom denne 1x 3Act Mp1 a vypnem to. Par tyzdnov dozadu som dostal este taku iskru ked som dropol behom 3dni 4 Echoing Fury, potom prisla streda, nejaky maitenance a odvtedy mi uz nepada nic. Jedina vec co ma na D3 bavi je loot, ktory sux.
objektivne: snazia sa, dobre zmeny, uz nech je datadisk

Nepehath
Quill Rat
Příspěvky:18
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pilosh#2485

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Nepehath » 11.03.2013, 00:04 hod.

Ahoj,
já jsem začal znovu hrát, měl jsem pausu kvůli jiným povinnostem, hra mě baví. Jen bych se chtěl zeptat, těm co se nelíbí a pořád porovnávají s diablo II, jaký je mezi nimi rozdíl? Diablo II jsem tehdy moc nehrál, jen odpočinkově, protože jsem dlouho hrával BG, což je pro mě plnohodnotné RPG, a taková se už dneska bohužel nedělají.

Vozi

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Vozi » 11.03.2013, 10:19 hod.

@Nepehath .. No odpovedel sis vicemene sam a ani o tom nevis. :) Pokud chces pochopit porovnani D2 a D3, tak pouziji tvoje (i moje) oblibne BG a srovnam to s vetsinou dnesnich "RPG" titulu. Dostanes stejny rozdil jako mezi D2 a D3.

Herni mechanismy se neustale zjednodusuji, aby nikomu nedelalo problem do hry proniknout, kdzy si to zapne vecer po praci. Tu latku Blizzard snizil jeste nize kvuli hracske zakladne v US (pocitacova gramotnost tam zdaleka nedosahuje takove urovne jako v EU a lidi by se divili, kolik jedincu tam nedokaze poslat ani email) a zameru hru predstavit na konzolich, coz je posledni hrebik do rakve a dalsi snizeni obtiznosti a zjednodusovani. Pokud se podivame na hardcorovou hracsku zakladnu, tak obecne v obecne plati Asia > EU > US. Podle mne uz Blizzard zasel jeste dale nez bylo vubec treba s tim zjednodusovanim. Nechteji nechat nic nahode a radeji to proste udelaji lehci nez aby nejaka zakerna moznost volby treba po strance customizace nekoho od hry odradila.

Ta hra nema ani zadny end game, protoze z pohledu marketingove filozofie za hrou to ani neni treba. Zase by to prineslo zvyseni obtiznosti, naroku na odehranou dobu ve vazbe na ziskani nejlepsiho gearu, coz jsou pro soucasny "casual friendly" koncept zcela negativni prvky. PVP tady nebudu ani zminovat, to je ztraceny pripad v D3. Sam sebe jsem naivne presvedcoval, ze by to mohlo stat za to, ale to opravdu neni typ hry s predpoklady pro nejake dlouhodobe zabavne PVP. Za teto situace je jasne, ze narocnejsi cast hracske zakladny, ktera ale tvori zase mensinu v porovnani ke "casualum", u hry za nejaky cas "vyhori".

Kdyby Blizzard chtel udelat hru s hlubsimi hernimi mechanismy, tak by to zvladnul levou zadni. Mozna vyvoj hry trval prave tak dlouho, protoze doslova museli "znasilnit" nektere herni mechanismy a priblizit tak hru sirsimu hracskemu publiku a hlavne "konzolistum". Blizzard by levou zadni do hry implementoval treba end game, jaky ma PoE (http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/55194). Customizace by sla alespon trochu udelat pres narocnejsi itemizaci, kdyz uz se vyhybaji pasivnim stromum a permanentnim volbam jako cert krizi. Hra by dostala uplne jiny rozmer. Myslite si ale, ze tohle je to, co Blizzard chce? Takze jsou jenom dve moznosti. Bud to neumi nebo proste nechteji. Vetsina z Vas asi bude tusit, ze B je spravne.

ps. doufam, ze ten odkaz na end game map system z PoE tady nikoho nepobouri a spise povede k zamysleni, co krasneho by to do D3 prineslo... protoze kdo by nechtel si v ramci end game prochazet desitky ruznych oblasti vzdy s jinym mixem monster a sam si urcovat pomer obtiznosti a dropu pres mody mapy, ktere jdou rollovat craftem?! Navic v mapach sem tam padnou mapy s vyssim level, ktere prinasi moznost dropu itemu s vyssim zakladem (levelem). Vidite tu krasu za danym systemem? Tohle je pro mne plnohodnotny end game. At si to kazdy srovna se slavnym infernal machine sam za sebe.

Uživatelský avatar
esopeso
Doom Knight
Příspěvky:479
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od esopeso » 11.03.2013, 11:19 hod.

Vozi : + museji pridat vice veci v end game ( to je kazdemu jasne , jenom se ceka jak to vice blizz bud po**** a nebo zdali to pozvedne na lepsi uroven)
+ PVP doted v Diablu neni, brawlers nebo jak se tomu nadava je jine odvetvi souboju ( s pvp to nema nic spolecneho podle blizzu,mysli se pvp jako obecne takove co zname z jinych her)
+Blizz myslim ze ceka co nejdyl to pujde a pak to vsecko nakope v jednom patchi :-D snad :-)

POE ma jedinou vyhodu v tom , ze cokoliv je napadne do te hry muzou pridat protoze je to prezentovano jako BETA coz znamena ...... (myslim ze nemusim dale vysvetlovat)
Blizz si musi byt seksakramentsky jistej ze to co oni officialne vydaji nepobouri komunitu a nebo to nebude mit negaitvni vliv na celou hru.
Pokavad to v blizzu struktuarne funguje se schvalovanim jako u nas v praci nebo v CR :-D nemuzem se divit ze vse trva takovou dlouhou dobu . (kdo to nezna z praxe nepochopi jak funguje spolecnost o 500 ,1000 a vice zamestnanci.)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Vozi

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Vozi » 11.03.2013, 11:30 hod.

Je treba rozlisovat kdyz je hra v closed bete s omezenym contentem jako tomu bylo u D3. Docela uz ted chapu proc. Jedina karta na kterou Blizzard vsazel byl plynuly a pekne vypadajic boj + pribeh. PoE je F2P v open bete s plnym contentem a uz ted maji moznost lidi do hry investovat mikrotransakcemi. Podtrzeno a secteno prave GGG vyvojari PoE maji podle mne vetsi zajem a motivaci hru pumpovat zajimavym contentem a naslouchat vice pranim hracu nez Blizzard, ktery uz hrace "zkasiroval" a ted se chysta to same udelat s konzolemi. At ziji duchove a taky Activision :(

Nepehath
Quill Rat
Příspěvky:18
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pilosh#2485

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Nepehath » 11.03.2013, 11:32 hod.

Dík Vozi za odpověď, s tím end game máš pravdu. Bohužel je fakt, že většina her se dělá pro US a konzole, což je velká škoda, pamatuji si, když vyšel DA, vkládal jsem do něj velké naděje, nebyl špatný, DA 2 byl už propadák. Te´d se hry dělají s mega obřími rozpočty, proto se vývojáři soustředí na největší hráčskou skupinu, ale minimálně nějaký mod, bypro HC hráče by udělat mohli, to je fakt.

Uživatelský avatar
esopeso
Doom Knight
Příspěvky:479
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od esopeso » 11.03.2013, 13:30 hod.

Vozi píše:Je treba rozlisovat kdyz je hra v closed bete s omezenym contentem jako tomu bylo u D3. Docela uz ted chapu proc. Jedina karta na kterou Blizzard vsazel byl plynuly a pekne vypadajic boj + pribeh.
To same jako D1 a D2 a D2LOD.Nic se doted nezmenilo.Proto Dia bylo Diablem.Ta akcnost,pribeh a napeti atd..To je prave ono.


Chapeme se spravne ?! Nebo ne ?!
Ja ti rozumim ale budto to vidim spatne a nebo dobre (klidne me oprav), ze prave vyvojari v POE muzou cokoliv nasadit aniz by to ovlivnilo celkovy dopad hry.Oni si muzou dovolit neco pridat a pak zase odstranit.Nevim jak je jejich studio velke , jake schvalovaci procesy se u nich musi absolvovat aby nejake zmeny byly povolene.DO toho se poustet nechci ale podstata veci je takova ze jestli je to male studio tak se nedivim ze to tak pekne odsejpa.

Kdyby tam byl pekne vypadajici boj + pribeh , animace , interface a ostatni veci , mozna by se Dia vubec nehralo :-)

Jak rikam znova nechci se s nikym tu prat o tom, co je lepsi atd atd... jenom nekteri ocekavaji vice nez se jim muze dat.A porad si myslim ze po 3/4 roce tah hra je porad dobra. Nereknu kdyby ta hra byla venku 2 roky a my meli patch 1.0.1 tak nereknu ani popel.A to ze blizz pridava vsecko po stripcich o tom se bavit nechci.
Nemam naladu resit nejaky haters ani nekoho obhajovat.Pouze proste rikam ze v tom mam optimisticky pohled na to ze Blizz tu hru do zeme nezakope.
Zas tak ponizit se nechce a uvidime casem jestli jsme meli pravdu my a nebo vy...
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Vozi

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Vozi » 11.03.2013, 13:49 hod.

No spise to myslim tak, ze prave si nemohou dovolit to tam menit systemem pokus omyl, protoze hraci by jim odesli a dalsi penize z mikrotransakci nechodily. Naopak Blizzard uz svoje jisty ma a ted co vyda v patchich zadny dalsi prijem neovlivni. Nebudu zminovat preslapy jako OP trail of cinders, repair cost a plno dalsich blbosti, ktere po tydnech az mesicich pustili do eteru.

Uživatelský avatar
esopeso
Doom Knight
Příspěvky:479
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od esopeso » 11.03.2013, 13:53 hod.

No tak mam asi jinej pohled na vec. Myslel jsem ze prave z duvodu toho ze to je porad prezentovano jako beta tam ty zmeny muzou delat z duvodu toho ze si to muzou obhajit uplne s klidem. U blizzu sice taky ale to je jina pisnicka.
Co se tyka jeste k tomu jak rikas tak mas plnou pravdu :) Blizzard stavi na jmene,gameplayi,příběhu a krásném prostředí a ta hra odsejpa.
POE stavi pouze na customizaci a engame.
Takze je na hraci co si vybere :-) a neni to POUZE o tom jestli je mene narocny nebo vice narocny.Spise jde o to co mu vice sedne. Jako v dobach D2 a D2LOD kdy jedinej moznej konkurent byl Titan Q.Po dohrani jsem se opet vratil k D2 a ostatni RPG jsem zkusil a vzdy se vratil.Myslim ze az tu hru doladej k dokonalosti (nevim kdy) tak se vsichni postupne zase vratej.
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

casperdeluxe
Gorebelly
Příspěvky:377
BattleTag:casperdeluxe#2494

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od casperdeluxe » 11.03.2013, 14:52 hod.

Taky se vyjárřím:
Nadšení pomalu opadlo. Hraju od vydání, ale běhat pořád dokola to stejný mě už nebaví. D3 je v celku dobrá hra a bavila mě dlouhou dobu. Ale toto už nikdo nespraví. Datadisk bude doufám mnohem propracovanější. Inferno není infernem, je to sranda pro děcka. Mělo by to být tak, že na hell, by mělo padat všechno. Inferno by nabízelo pouze superunikátní předměty z questů a eventů. Každej by lítal na hell a sháněl gear aby mohl aspoň kousek toho inferna projít.
Někteří zde srovnávají D2 s D3. Píší, že D2 je lepší atp. Nechápu.
Baal runy na levelování v D2 a runy na Mephista, Andariel a Pindla = runy A3 v D3
Ano. Byl tam skill tree. Na co? abychom měli každej 20 postav posle jasného buildu?
Runová slova: stejně si to každej koupí na AH ty runy.

Myslím, že hra by měla nybízet pořád něco navíc. Ne jen shánět lepší gear. Každý měsíc vchází patch. Přidal bych něco navíc, další město s větší obtížností. nové skilly, nové předměty. Ať máme pořád něco nového. Ale samozřejmě v závislosti na DMG. Pamatuju si, jak jsem byl zaseklej za začátku a2 inferno a nemohl jsem dál. Tak jsem si farmil A1, abych se někam posunul. Po tom, co to zjednodušili už je to pohádka. Teď tam lítáme s 200k+ DPS a je to nuda.
Ano. můžu tam narvat MP10. A co z toho mám? Mám lepší předměty? Mám nějaký superunikáty? Mám víc peněz? Co vlastně mám? Mám akorát to, že to co bych dělal 30 minut (run A3), budu dělat 2 hodiny. Žádnej jinej rozdíl v tom není. A to mě vcelku vadí. Příjde mi to jako: proč dělat něco jednoduše, když to jde složitě.

Jinak hra jako taková se mi líbí a dlouho mě bavila. Občas si to i zahraju. Ale to nadšení prostě už vyprchalo.

Uživatelský avatar
esopeso
Doom Knight
Příspěvky:479
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od esopeso » 11.03.2013, 16:10 hod.

casperdeluxe píše: Někteří zde srovnávají D2 s D3. Píší, že D2 je lepší atp. Nechápu.
Baal runy na levelování v D2 a runy na Mephista, Andariel a Pindla = runy A3 v D3
Ano. Byl tam skill tree. Na co? abychom měli každej 20 postav posle jasného buildu?
Runová slova: stejně si to každej koupí na AH ty runy.
Jinak hra jako taková se mi líbí a dlouho mě bavila. Občas si to i zahraju. Ale to nadšení prostě už vyprchalo.
Jsem rad ze to aspon nekdo z mala pochopil ;)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Grammator » 11.03.2013, 17:59 hod.

nechápu smysl topicu... co hrají Diablo napravo, co POE nalevo, sednout ke kompům až se z nich kouří, odchod...

o POE se bavte v příslušném vlákně, žádný OT a žádný flame (Red Eagle)...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky:2713
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Javurek » 11.03.2013, 19:00 hod.

casperdeluxe píše: Někteří zde srovnávají D2 s D3. Píší, že D2 je lepší atp. Nechápu.
Baal runy na levelování v D2 a runy na Mephista, Andariel a Pindla = runy A3 v D3
Ano. Byl tam skill tree. Na co? abychom měli každej 20 postav posle jasného buildu?
Runová slova: stejně si to každej koupí na AH ty runy.
Tohle mě vždy rozesměje, v d2 máš hromadu možností co chodit, holt každej trouba, ktereju hru pořádně neznal uměl chodit jen mepha a baalruny atd. A co se týče skill tree, buildů mělo d2 nesrovnatelně víc.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“