Inferno Diablo dole

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Drakkari
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Inferno Diablo dole

Příspěvek od Drakkari » 02.03.2013, 18:56 hod.

No tak jsem ho taky zabil. Na hardcore.

Bylo to lehké, docela.. s 81k dps a 40k zivoty. Takového strachu bylo, a nakonec si ani neškrtnul.

Tak diablo kompletně dohrané, mohli by přidat achievementy za killy bossů i přes Monster Power aby byla snaha dál.

Nyní už mohu jen farmit lepší itemy stále dokola. Ale ta hra byla asi vždy jen o tomhle co :)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Re: Inferno Diablo dole

Příspěvek od Kuki10 » 04.03.2013, 17:20 hod.

Jj presne o tom je, bylo a doufam, ze i bude Dia.:)
Muzes huntit achivi, to taky nejakej time zabere.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

cqa
Quill Rat
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od cqa » 09.03.2013, 12:54 hod.

Zdar lidi,

tak jsem ho taky umlátil na HC! Sice jsem nebyl nesmrtelně zabezpečenej, jak jsem si přál, ale už jsem to nevydržel a vlítnul za nim přes AIII skoro bez zastávky. Že začnu hrát HC bych opravdu nečekal, říkal jsem si, že by mi bylo líto piplat si hrdinu a pak o něj přijít. No ale když nebylo co dělat a čekal jsem na další patch, řekl jsem si, že zkusim pár achievementům alespoň na HC normal. Stačil první akt a začal jsem si to neskutečně užívat. Ten pocit nového začátku, zvětšování truhly, sbírání goldů po troškách, zbrojení - bylo pořád co vylepšovat...

Monk se mi líbil už od vydání, hlavně jeho one with everything, který sjednotí rezisty, chtěl jsem si z něj udělat nesmrtelnou mašinu (za to, že schovává zbraně při útoku bych ho ale zabil!). S první postavou jsem byl už kousíček od zabezpečení se na 60 lvl, měl jsem 59,9 lvl - zbývalo snad jen deset minut, ale přišel disconnect u elit, snad můj první! a o postavu jsem přišel. No to že na mě přítelka kouká jako na blázna, že u toho sedim, jsem si zvykl, ale tentokrát se v tom utvrdila. To bylo sprostých slov, ale aby ne, vždyť jsem se s tim piplal přes dvacet hodin! Druhou postavu jsem umřel, když jsem popíjel vínko, čuměl na televizi a kraftal u toho. Pitomá kombinace, naštěstí už "jen" lvl 58 a protože to bylo vlastní blbostí, spokl jsem to.

Moje poslední monka HydrauLica to zmákla, dostala do začátku od zkušených HC kolegů na lvl 60 slušné oblečení, ve kterém se nemusela stydět sbírat suroviny po nějaký čas v Act I. Pokraftila, prolezla nějaký aukce a na slušnej bit, získala pár zajímavých kousků a šup znásilnit diabla.

Uznávám, že s novým kraftem, aukcí, snížením obtížnosti není inferno tak těžké jak bylo, ale přesto to byla oproti SC makačka.

Zdar a sílu (bo dexteritu, inteligenci a vitalitu), držte se!

KryOn

http://eu.battle.net/d3/en/profile/KryOn-2377/

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 09.03.2013, 13:21 hod.

Gratuluji :)

cqa
Quill Rat
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od cqa » 09.03.2013, 14:25 hod.

Díky, dodatečně tobě i všem, co už ho mají dávno dole...

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“