To přirovnání s tím autem je podle mě docela mimo. Třeba já osobně jsem dost dobře věděl, jakou hru kupuju a co od ní očekávat. Hrál jsem dost dlouho betu a sledoval jsem všechny novinky. A jak říkám, hra mě bavila a vůbec nelituju peněz, který jsem za ni dal (finančně se mi koupě dokonce vyplatila, protože se mi v patchi 1.0.3 a 1.0.4 docela dařilo prodávat na RMAH). Bylo mi jasné, že hra nebude úplně hotová, takový velký projekt se nedá udělat perfektně hned od začátku, ale věřil jsem blizzardu, že prostřednictvím patchů půjde správným (podlě mě správným) směrem a že všechny nedostatky odstraní. K tomu bohužel nedošlo a ze zábavné hry, která potřebovala "doladit", se stala nudná hra. Přijde mi, že D3 nemá žádnou koncepci a že všechny úpravy, které blizz dělá jsou ve stylu "potřebujeme udržet co nejvíc hráčů ještě měsíc a pak se to nějak vyřeší". Jenomže ono se to nevyřeší...vavik píše:zkusim d3 prirovnat k autu - roky jsem cekal a setril na Ferrari, zaplatim a prijdu si ho vyzvednout, misto toho dostanu klice od Skodovky (nic proti teto znacce!), ktera ma jen misto sveho znaku, znak Ferrari a prodejce na me kouka jak na vola, co se mi jako nelibi? po prvni jizde auto prijdu reklamovat a prodejce mi rekne, ze to sice neni auto, ktere jsem si zaplatil, ale ze s tim urcite neco udela, ze s tim uz vlastne neco udelal! jen se kouknete! vymenili jsme vam v aute potahy a na predni sklo pridali super nalepku! neni to cool? esopeso Tobe to staci a spokojene auto pouzivas, ja spokojeny nejsem a snazim se zjednat napravu
Takhle to vidím já a nikomu svůj názor nevnucuji a věřím, že se najdou lidi, které D3 baví a změny se jim líbí. Rozhodně nebudu nikoho přesvědčovat o své pravdě a tvrdit, že můj názor je lepší, nebo něco podobného. Je logické, že každý od hry očekává něco jiného.