Low level PvP
njn ... clovek nema cas a i chut vzdy na 20 asi blbe vychytavas casy ale mi dva bychom uz konecne meli dat duel
Re: Low level PvP
jn WD se mi taky libi, zamlouvali se mi tam pejsci a jejich obetovani. jinak ta zbran byla vydrazena za 270k, ja mel zrovna jen 260k :-D skoda. jinak dneska to vidim ze dojdu dom tak po 5te, takze bych dal duel s kymkoliv. o DH taky uvazuju, uz jen proto ze me ze vsech class bavi asi nejvic (nejvic akcni me prijde, i kdyz ted ho hraju trochu min akcne na sentry a spike trap)
Veverka budem online zhruba tak okolo 16tej tak ked budes ty online tak mozme dat duel
To odchazim z prace takze bych to videl na 16:30 to by slo ne ? Musim uz toho monka skusit proti meele
No veverka sry ja som prisiel az o 17tej k PC neako mi to skor nevyslo sry zajtra tiez budem tak neako online tak ked chces duel tak sa napoj a mozme skusit, inak aewincz je celkom dobry treba uznat len mu chybaju este HPcka a bude to piriadny super
ja by som si tiez tukol sniekym lebo som tu pvp zonu videl len na streame:D
Tak ok ja budem onlinezajtra tak okolo 17 tej tak si ma pridaj madzi priatelov a mozme si zaduelit
to Jojo WD: dneska bych potreboval zkusit duel, zkousim misto stitu jit DW s jinyma sutrama, sice mi klesl dost dmg ale mohlo by to byt fajn, jen to bude jeste do eq chtit vic vrazit, trochu fakt vytahnout vit. potrebuju vyzkouset jaka kombinace gemu ve zbranich bude pro me asi nej...
Taky mi stit moc dlouho nevydrzel
Jojo zas az prijdu domu tak to pustim a kdyz bude nekdo online dam duely kdyz ne pujdu zas parit neco jinyho
Jojo zas az prijdu domu tak to pustim a kdyz bude nekdo online dam duely kdyz ne pujdu zas parit neco jinyho
aha ted se koukam ze taky mas jeden gem fialovej na zbrani, ja prave dneska chci vyzkouset jestli se vyplati jeden cervenej a druhej fialovej nebo oba fialovy
ty 2 fialovy ti vezmozu hrozne dps ... ale na druhou stranu vylepsej zivotnost o dost je to o tom vyzkouset a zjistit co cloveku vyhovuje
s tim by byl slusnej heal, byly by to o dost delsi duely, i kdyz i vcera to byla zabava stim warem kdyz mel pres 10k hp, cekal jsem jak ten SSS bude OP a hned jako prvni sem to vymenil :-D pak sem postupne zkousel, az sla pryc i mantra, i kdyz ju tam mozna dam jeste, jen zere moc spiritu... nakonec sem si tam dal i ten monkuv heal, sem si prvne rikal to je na nic to healne jen 500hp to nehraje rolli, nakonec kdyz se tim healnu za boj 3-4x to je dost znat :-)
Jj taky sme mantru vyhodil protoze sem nebyl vecne schopen ji nahodit a heal se hodi jakykoliv navic jeste na dmg
Jojo sorry vcera mi do toho neco vlezlo
v pohode veverka ved dame ked budes mas cas
Inak chystam turnaj pre 20 lvl 1v1 kazdy s kazdym a bol by som rad keby sa vyjadrite ze ake obmedzenia alebo ake pravidla by mal mat tento turnaj, uz ceny mam pripravene o to neide len by som chcel predyskutovat neake tie pravidla ake by mal mat turnaj 1v1 kazdy proti kazdemu ktory chystam hned po tomto turnaji formou pavuka. Budem rad za kazdy nazor.
Inak chystam turnaj pre 20 lvl 1v1 kazdy s kazdym a bol by som rad keby sa vyjadrite ze ake obmedzenia alebo ake pravidla by mal mat tento turnaj, uz ceny mam pripravene o to neide len by som chcel predyskutovat neake tie pravidla ake by mal mat turnaj 1v1 kazdy proti kazdemu ktory chystam hned po tomto turnaji formou pavuka. Budem rad za kazdy nazor.
Ja by sem pravidla nechal stejny tyhle pravidla zarizuji ferovy souboj a stejne podminky pro vsechny
Jo mozna dneska se k tomu dostanu
Jo mozna dneska se k tomu dostanu
ja myslim ze s pravidlama nemam problem jinak, zakazanej hamburger, omezeny gemy sou akorat na to aby byl dost silnej a abych do toho nemusel moc vrazet :-D a hellfire ring zakazanej, to taky da rozum. mozna nakou zminku o tom ze kdyz se clovek registruje na turnaj at si taky napise za kteryho twinka bude hrat, plati pro ty co maj treba tri 20tky, kdyz by pak videl ze jde proti barbarovy tak by si vzal toho protoze je pro nej lepsi, proti tomu zase jinyho, respective aby celej turnaj musel projit s jednou postavou. neco jak treba kdyz jsou turnaje ve wow tcg, kde taky prijdes s jednim sestavenym balickem a nemuzes mit dva a prohazovat podle toho proti komu mas jit :-) (teda tam konkretne k zakladnimu min.60ti karetnimu balicku muzes mit jeste 10karet bokem na prohazovani) coz zde zase mas povoleny si u svyho charu prohazovat spelly dle libosti :-)
Jj to by byl dobrej doplnek ze v turnaji muzes hrat pouze za jednu postavu
Mno dobre to je dobry napad jasne ze to zapojim do nablizsieho turnaja ako podmienku