Diablo 3 - mrzne

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965
Re: Diablo 3 - mrzne

Příspěvek od wirgie » 04.03.2013, 20:44 hod.

vavik píše:@ BSOD:

pokud mate zajem, nahrajte mi prosim nekde na web slozku "X:\Windows\Minidump" (X: je disk, na kterem mate nainstalovany Windows); pokud se nepodari z techto souboru nic vycist, pozadal bych o nahrani souboru "X:\Windows\Memory.dmp" (ten bude velky, zatim zbytecne nenahravat)

zkusili bychom zjistit, co zpusobuje pady systemu
asi jsem slepej, ale tohle jsem nikde nenasel
win 7

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 04.03.2013, 20:52 hod.

nevite nekdo kam nahrat 465m soubor ? Na uloz to uz me to nekolikrat prestalo pracovat :(

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 04.03.2013, 21:19 hod.

wirgie píše:
vavik píše:@ BSOD:

pokud mate zajem, nahrajte mi prosim nekde na web slozku "X:\Windows\Minidump" (X: je disk, na kterem mate nainstalovany Windows); pokud se nepodari z techto souboru nic vycist, pozadal bych o nahrani souboru "X:\Windows\Memory.dmp" (ten bude velky, zatim zbytecne nenahravat)

zkusili bychom zjistit, co zpusobuje pady systemu
asi jsem slepej, ale tohle jsem nikde nenasel
win 7
edit: aha tak ono se to musi nekde zapnout, tak to jsem taky nenasel :o) opravdu zadnej IT nejsem

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 04.03.2013, 22:24 hod.

vavik píše:testy je nutne delat postupne, chce to trpelivost :) procesor, grafiku zatim nechame na pokoji, projdu dump, ktery nahravas

do zitra prosim otestuj RAM, stahni a vypal posledni verzi MemTestu, aktualni verze je dulezita pro spravne rozpoznani hw (bohuzel ani na jeho vysledky se neda spolehnout, ale zadarmo je to urcite dobry program)

Kuki na to dohlizi, tak kdyz neco zvoram(e), bude banan no :)
omlouvam se, ze takhle komplikovane, ale jinak to bohuzel neslo..:(

http://www.ulozto.cz/xhteESu/memory-part1-rar
http://www.ulozto.cz/xngQ3mf/memory-part2-rar
http://www.edisk.cz/stahni/82555/MEMORY ... .78MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/24664/MEMORY ... .78MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/84193/MEMORY ... .77MB.html

Lilitka23
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Monikas2431
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lilitka23 » 04.03.2013, 22:24 hod.

Ahoj jsem nova v Diablu a potrebuju poradit s teamspeakem děkuji
Lindenthalová Monika

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 04.03.2013, 22:48 hod.

Tak si me pridej a poladime Kuki#2122

Reve
Zhar the Mad

Diablo 3 - mrzne

Příspěvek od Reve » 05.03.2013, 06:59 hod.

Tak me to stihlo 9 cyklu..je tak 9 erroru a dole je cervenej radek a v nem
Tst 5
Pass 1
Failing address 0008de60040 2270,3mb
Good 10040000
Bad 00040000
Err-bits 10000000
Count 1

edit: jeste sem si dovolil udelat na vlastni pest:) rychlej test bez pretaktovanyho procesoru abych vyloucil, ze ty ramky pretezuje a chyba nastala stejne..takze tim to neni..

vavik
Wraith
BattleTag:vavik#2969

Příspěvek od vavik » 05.03.2013, 09:00 hod.

diky za logy

(v pc ti bezi spousta zbytecnosti, je zavirovane - nepouzivas antivir?, nad nelegalnim sw budeme muset privrit oko >:D)

1. po celou dobu testovani vse prosim nastavit na defaultni takty
2. nevim, jak daleko se v pc vyznas, kdyby sis na neco netroufl, radsi napis nebo pozadej nekoho z okoli: vypnout pc --> odstavit od elektriny --> otevrit skrin --> vedle procesoru najdes 4 sloty pro operacni pamet (dva zlute, dva cervene) --> vytahnit oba pametove moduly z cervenych slotu --> mrkni, zda jsou vsechny ctyri moduly stejneho typu --> opis mi vyrobce a modelove oznaceni pameti --> pripoj pc do elektriny --> zapni --> udelej alespon 3 cykly pametoveho testu (testujeme teda pouze dva moduly ve zlutych slotech) --> napis vysledek

3. opis mi jeste znacku a model zdroje

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 05.03.2013, 09:18 hod.

antivir nepouzivam...nikdy sem ho nejak neresil...vzdycky jen tak zkontroluju procesy jestli me tam nebezi nic zvlastniho a pokud ne tak to neresim...ted me tam bezel jeden proces co me znervoznoval a to CONHOST...jinak pameti bych mel mit vsechny stejny a 800mhz aji stejnou znacku...sem v praci tak opisu az prijdu co to je presne zac..

ono se stim stejne asi moc nevymysli ne ? Bud najit spatnej model a jet na 4gb a nebo koupit novy ze?

jinak na lajka si myslim, ze se v PC vyznam docela slusne..takze rozdelat do sroubku a znova slozit atd.. neni problem...:)

Ramky otestuju az prijdu domu a hodim sem info..ted sem bohuzel v praci...

Jinak co dal? Protoze pak budeasi trvat chvili zase nez se ozves.Mam pak vytahnout pameti ze zlutyho modulu a dat tam ty dve co sem jeste netestoval a taky otestovat?

vavik
Wraith
BattleTag:vavik#2969

Příspěvek od vavik » 05.03.2013, 10:05 hod.

pokud budou testy prvnich dvou modulu ok, poznac si je a znovu do zlutych slotu vloz moduly, ktere si v prvnim kole vytahl --> zjistime, zda je problem v pametech (muzes mit treba jen spatne nastavene jejich napajeni, casovani apod., proto se ptam na jejich presne oznaceni) --> najdem spatny modul(y) --> vymyslime nahradu --> odvirujeme --> zabezpecime --> poladime zbytecnosti v pc --> pokud nebudou dalsi problemy, nemusime testovat dale a dostanes se konecne k diablu :)

btw s tim antivirem delas blbost, v pc ti mohou bezet rootkity, ktere v procesech neuvidis a vesele si skryte delaji, co chteji

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 05.03.2013, 10:51 hod.

prijdu domu a otestuju...

antivir sem nemel pac to pak delalo problemy ruzne pri spojovani..zere to pamet atd...pokud by si me poradil nejaky kvaliti, ne moc narocny na pamet atd. a zdarma tak bych o nem popremyslel :)..

edit: btw kdyz otestuju dva moduly tak pak poznam ktery znich je spatny?..nebo pak budu muset testovat kazdy zvlast ? jestli by to nebylo lepsi udelat rovnou po jednom :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 05.03.2013, 11:02 hod.

Idealka pak kazdy zvlast:-)
Jinak pouzivam delsi dobu microsoft security essential a nemel jsem zadnej problem nikdy a furt me s nicim neeotravuje:-)

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 05.03.2013, 11:03 hod.

a ten je zdarma? se me moc nezda jak tam vidim Microsoft :D

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 05.03.2013, 11:17 hod.

Ano je:-)

Bur
Wraith
BattleTag:Hambi#2904

Příspěvek od Bur » 05.03.2013, 11:35 hod.

Reve píše:prijdu domu a otestuju...

antivir sem nemel pac to pak delalo problemy ruzne pri spojovani..zere to pamet atd...pokud by si me poradil nejaky kvaliti, ne moc narocny na pamet atd. a zdarma tak bych o nem popremyslel :)..

edit: btw kdyz otestuju dva moduly tak pak poznam ktery znich je spatny?..nebo pak budu muset testovat kazdy zvlast ? jestli by to nebylo lepsi udelat rovnou po jednom :)
virák není moc potřeba když víš kam lezeš:D
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 05.03.2013, 11:37 hod.

Ale preci jen jistota....

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 05.03.2013, 11:38 hod.

ja prave vim kam lezu, ALE na PC chodi sem tam kdyz nejsem doma aji spolubydlici tak si moc nejsem jistej jestli to vi ona :))...Prijde me, ze sem mel vzdycky v PC viry jen kdyz me tam lezl nekdo dalsi :)

Bur
Wraith
BattleTag:Hambi#2904

Příspěvek od Bur » 05.03.2013, 12:03 hod.

Stačí v kompu trochu omezit přístupy a máš vystaráno,ale pozor nesmíš až tak efektivně,aby si nemyslela drahá polovička,že jí v něčem omezuješ :) A pokud to tak je ,jak sám tvrdíš,tak virák se opravdu hodí.

Necituj predchozi prispevky - Kuki
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Diablo 3 - mrzne

Příspěvek od Reve » 05.03.2013, 17:47 hod.

vavik píše:diky za logy

(v pc ti bezi spousta zbytecnosti, je zavirovane - nepouzivas antivir?, nad nelegalnim sw budeme muset privrit oko >:D)

1. po celou dobu testovani vse prosim nastavit na defaultni takty
2. nevim, jak daleko se v pc vyznas, kdyby sis na neco netroufl, radsi napis nebo pozadej nekoho z okoli: vypnout pc --> odstavit od elektriny --> otevrit skrin --> vedle procesoru najdes 4 sloty pro operacni pamet (dva zlute, dva cervene) --> vytahnit oba pametove moduly z cervenych slotu --> mrkni, zda jsou vsechny ctyri moduly stejneho typu --> opis mi vyrobce a modelove oznaceni pameti --> pripoj pc do elektriny --> zapni --> udelej alespon 3 cykly pametoveho testu (testujeme teda pouze dva moduly ve zlutych slotech) --> napis vysledek

3. opis mi jeste znacku a model zdroje
tak zdroj - enermax liberty ELT400AWT

Pameti ted testuju a jsou to A DATA ddr2-800+, CL 4-4-4-12 2T, 1,9-2,1V
Ty druhy dve vypadaji skoro stejne akorat maji na sobe napsany extreme edition a trosku jinou voltage 2-2,1, sle to je asi jedno

Reve
Zhar the Mad

Diablo 3 - mrzne

Příspěvek od Reve » 05.03.2013, 19:36 hod.

Tak sem otestoval dve pameti, pak dalsi dve a chyba zadna..ted testuju znova vsechny 4 a taky zadna chyba..zajimavy

Odpovědět

Zpět na „Obecně“