Low level PvP
Pre tych ktory sa este nepridali turnaj a chceli by vyhrat skvele ceny za milony goldov, tu je link na turnaj http://pvp.d3pedia.cz/node/117
Vsetko o turnaji najdete na linku a urcite chystam viac takychto turnajov
Vsetko o turnaji najdete na linku a urcite chystam viac takychto turnajov
Re: Low level PvP
Pomalu ale jiste pribejvaj lidi to je pekne
No len keby prisiel este aspon 1 aby nas bolo parny pocet kadze sa spravy pavuk tak jeden nebude mat supera
Tak jeste je cas snad se prihlasi jeste nekolik lidi
ahoj, ja bych se pridal na to obcasny duelovani, po turnaji netouzim, nevim jak na tom muzu byt s casem toho 20.3 (kvuli praci)
videl bych to na vyexpeni monka, vypada na 20lvlu pro me asi nejzajimaveji.
twinkovani se mi vzdycky libilo, ve wow pred cata lvl 29troll hunter, po cata lvl 19tauren holy pala (nezabitelnej, ale zase zadnej dmg skoro :-) )
a konecne i v d2 lvl 20 barbar zamerenej na throw, ted sem uz nejakou dobu uvazoval jestli se twinkuje i tady, a tak mam radost ze sem to tu nasel.
videl bych to na vyexpeni monka, vypada na 20lvlu pro me asi nejzajimaveji.
twinkovani se mi vzdycky libilo, ve wow pred cata lvl 29troll hunter, po cata lvl 19tauren holy pala (nezabitelnej, ale zase zadnej dmg skoro :-) )
a konecne i v d2 lvl 20 barbar zamerenej na throw, ted sem uz nejakou dobu uvazoval jestli se twinkuje i tady, a tak mam radost ze sem to tu nasel.
Tak expy a pridej si me Veverka #2573 kdyz sem online (nejak extra casto to neni) ale vzdy rad duel dam
aewincz turnaj ide formou pavuka takze sa len dohodnes zo superom ze kedy pojdete dat duel ale to je cele neni to casovo ohranicene takze sa turnaj moze tahat aj dlhsie a rad by som videl na turnaji viacej ludi zatial je nas tam 7 a bolo by dobre keby nas bolo parny pocet aby mal kazdy supera, este si to rozmysli a bol by som rad keby si sa pridal, daju sa vyhrat zaujimave ceny ale to je len pre vytaza, ked ich predas zarobis dost slusny balik goldov ako som pozeral na AH su tam take podobne itemi za 400M a viac
no tak ja bych se asi i po pripade pridal, o ceny me nejde, kdybych nahodou vyhral (coz si nemyslim, dle myho nazoru ma na lvl 20 vetsi potencial DH, nebo throw barb, ale i tak chci radsi zkusit 20lvl monka) tak ty ceny stejne bych nechtel, protoze ted hraju uz jen na HC.
Aewin, smím se zeptat, kde jsi twinkoval? Na retailu nebo private a jestli private, tak na kterém? Já na twinstaru běhal s 29kou rogue
Violence solves everything.
Haha si mal 29 roguna na twinstare? Ja som mal 29 maga gnoma mozno poznas Hermiona som mal nick kedysi
toho 29lvl huntera sem hraval na jaedenaru, to bylo mozna snad jeste za TBC, protoze za wotlku sem migroval na drak,thul.
a ted z5 k d3, vyexpena 20tka je celkem hned, ale ty itemy sou drazsi, vzhledem k tomu ze sem mel na SC jen 500k :-D
takze si musim neco nafarmit, kvuli tomu sem se vratil na SC a opustil prozatim svyho hc barbara, a uvedomil jsem si ze me ten DH stejne bavi vic, takze mozna s hc prozatim skoncim
a ted z5 k d3, vyexpena 20tka je celkem hned, ale ty itemy sou drazsi, vzhledem k tomu ze sem mel na SC jen 500k :-D
takze si musim neco nafarmit, kvuli tomu sem se vratil na SC a opustil prozatim svyho hc barbara, a uvedomil jsem si ze me ten DH stejne bavi vic, takze mozna s hc prozatim skoncim
No hej to je pravda niektore itemi vazne drahe na low lvli ale tak ked chces mat kvalitnu 20ku tak na nu obetujes goldy
Já byl na Phobosu - Undead Rogue Unearthed, jinak jsem tam chvíli byl takovou menší celebritou pod nicknamem Zmorrynka (nenáviděnou hlavně game mastery poté, co mi jednou nenápadně odposlouchávali mumble a já se dost nevybíravě vyjadřoval o jejich přístupu k serveru, rodinných - a mateřských - vztazích, apod...)Jojo WD píše:Haha si mal 29 roguna na twinstare? Ja som mal 29 maga gnoma mozno poznas Hermiona som mal nick kedysi
na stranke turnaja mam problem s upravou profilu.chcem si pridat battle tag ale furt my to dava chybovu hlasku-"Vaše současné heslo chybí nebo je nesprávné; je nutné ke změně pole: E-mailová adresa". vyplnam len aktualne heslo ,email a battle tag.
este jedna otazka.je povolene mat hamburger s level req na lvl 20 s dps 390?:D aby nebola 1 man show
Jasne je povolene mat hamburger len HF ring je zakazany a ked ti neide dat battle tag tak potom sisi mal precitat toto: Nezapomeňte si doplnit Battle Tag do uživatelského profilu
(nahoře na stránce klikněte na "Můj účet" a poté na "Upravit")
Pokud nejde někomu zadat Battle Tag, pošlete na administrátora soukromou zprávu a uveďte váš e-mail a Battle Tag.
(nahoře na stránce klikněte na "Můj účet" a poté na "Upravit")
Pokud nejde někomu zadat Battle Tag, pošlete na administrátora soukromou zprávu a uveďte váš e-mail a Battle Tag.
Hamburger? s 390 dps? Jojo, to doufám nemyslíš vážně - ten hellfire ring je zakázaný z dobrého důvodu a to je jeho fireball proc, má to nevyváženou damage, oproti zbytku gearu, to samé s úrovní maximálních gemů a to stejné by mělo platit pro hamburgery...
to som vsetko cital a skusal len to hadze nezmiselnu chybu tak uz som napisal adminovi nech to doplni