10 Dovod preco skoncit s Diablom

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
Re: 10 Dovod preco skoncit s Diablom

Příspěvek od Reve » 28.02.2013, 15:33 hod.

esopeso píše:
Reve píše:---------Ostatne plno lidi tam beha se specialnimi grafickymi efekty atd. F2P s mikrotransakcemi, ktere nedavaji vyhodu, ale dobry pocit z vizualni customizace atd je velmi dobra cesta kudy jit a privest a udrzet u hry co nejvice hracu.-----------

jojo toto nejde poprit...staci se podivat kolik lidi hraje LOL a myslim si, ze kdyby to stalo 1000kc tak by to nehrala zdaleka ani polovina a mozna jeste min...ja bych s k te hre taky nikdy nedostal kdybych za nimusel platit a pritom sem do toho pak dobrovolne penize dal, ale pred vyzkousenim a delsim hrani bych o koupi fakt nepremyslel ani minutu...
A zrovna to LOL bych si klidne koupil :-) Moba jsou dobre hry a lolko me bavi az moc :-)

Na lolku mam NICK : Esopeso kupodivu tak si me kdyztak pridejte a muzem dat nekdy 3/3 a nebo 5/5 .-D
Ja uz to ted moc nehraju, ale tak pridam si te pak treba zase nejkdy zacnu...jinak ted bych si LOLko taky koupil, ale pred tim kdyz sem to nikdy nehral...pro me zadna znama hra a spolecnost..tak to bych o tom fakt nepremyslel...proste tenhle F2P system je podle me budoucnost....

esopeso
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 16:19 hod.

Uprimne se mi to taky moc nelibilo po graficke strance. o Dote jako takove jsem slysel mozna v hospode.Tak jsem to z kamosema zkusil a zustal jsem u toho doted.
K POE jeste jedna takova malickost. Ja si troufam rict ze kdyby ta hra byla ke koupeni jako hry takove.cca treba za 1000 tak by si to taky kazdy rozmyslel jestli si to koupi nebo ne :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Vozi

Příspěvek od Vozi » 28.02.2013, 16:26 hod.

@sayonara .. mohu mit dotaz? proc teda ani aktivne nehrajes D3? diabloprogress nelze a rika, ze jsi D3 naposledy zapnul pred 12 dny, takze to chapu dobre, ze D3 te nebavi a PoE se ti nelibi? tak to je prekerni situace :)

http://2i.cz/6da1f2d80b

EDIT: esopeso .. a ja bych byl asi jeden z mnoha, kdo by PoE nehral, kdybych to nemel moznost si vyzkouset v bete a musel za plnou hru platit. Blizzard si to muze pravem dovolit a jejich hry se mne obecne libi. I tak si myslim, ze F2P system s mikrotransakcemi je vyborny system a ma vetsi budoucnost nez P2P.

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 16:35 hod.

Tak samozdrejme :-) To jsem potreboval vedet. Uprimne za sebe ale mohu rict ze i kdybych nehral D1 a D2 a LOD tak i prez to bych si D3 koupil ponevac ta atmosfera ta akcnost atd mi proste v POE chybi ... ja tam proste nemam zadnou motivaci hrat :-(
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 28.02.2013, 17:21 hod.

Vozi píše:@sayonara .. mohu mit dotaz? proc teda ani aktivne nehrajes D3? diabloprogress nelze a rika, ze jsi D3 naposledy zapnul pred 12 dny, takze to chapu dobre, ze D3 te nebavi a PoE se ti nelibi? tak to je prekerni situace :)

http://2i.cz/6da1f2d80b

EDIT: esopeso .. a ja bych byl asi jeden z mnoha, kdo by PoE nehral, kdybych to nemel moznost si vyzkouset v bete a musel za plnou hru platit. Blizzard si to muze pravem dovolit a jejich hry se mne obecne libi. I tak si myslim, ze F2P system s mikrotransakcemi je vyborny system a ma vetsi budoucnost nez P2P.
Pocuvaj pan chytrolín... ked nevies ako diabloprogress funguje tak sa neozívaj.

http://www.diabloprogress.com/player/sgtmajfoley-2877 omg ja som nehral mesiac... ako ze o tom neviem a ako je mozne, ze som za ten cas predal veci v rmah, ziskal paragon lvl/lvli na kazdej postave.

Prosim ta neposielaj sem a chod si tam hrat PoE.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 28.02.2013, 17:33 hod.

Neviem no. Ukazuje to ze si hral nedavno a nie mesiac do zadu takze ;p
Vysvetli ako to funguje teda

Necituj předchozí příspěvek. kojot
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 28.02.2013, 17:44 hod.

Napriklad ked si pozres moj cely profil tak tam je napísane, ze som "hral" naposledy pred mesiacom, ked si pozres mojho maina (DH Pancusku) tak tam bude pred minutou alebo tak nejak lebo si to updatujem denne aby som vedel moje staty. (ostatne chary boli naposledy updatnute pred mesiacom, barbar pred 23 dnami). Nie som si isty, ci updatuju globalne alebo iba do urciteho umiestnenia, alebo tim co su regnuty tam, no pokial nestlacis ty alebo niekto iny update, tak tam bude stary gear a nebude to aktualne. Pokial niekto ani nevie o tej stranke, tak by si mohol povedat, ze diablo nehral aj hodne dlhu dobu alebo vobec. :)

EDIT: :D lol jak som sa zase ofajcil :D :D :D tam hore je este last played lol. To vidim prvy krat.

EDIT: tak neofajcil... na vsetkych charoch mam fakt 1 mesiac last played pritom som iba vcera rubal CM wizarda a prehadzoval gear z WD.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Bur
Wraith
BattleTag:Hambi#2904

Příspěvek od Bur » 28.02.2013, 19:04 hod.

Koukám,tady se to ještě nezavřelo:) a děkuji moc za fotku
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 28.02.2013, 19:45 hod.

Co jsem pouzival diabloprogress v dobe, kdy se slo o 1st paragon 100 celosvetove a i nejakou dobu pote, tak tam nebyly data starsi nez 1-2 dny. Takze uz kaslou i na update techto stranek :)? Mozna to uz nepokladaji za dulezite a updatuji 1x za mesic vzhledem k tomu, ze to nikoho nezajima a nikdo nehraje.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 28.02.2013, 19:51 hod.

Hlavně se uklidněte a udržujte diskuzi v rozumných mezích. Na diskuzi o PoE a na srovnávání D3 s ostatními hrami jsou tu jiná témata, takže omezte OT, nebo to tu začnu mazat.
Obrázek

Bur
Wraith
BattleTag:Hambi#2904

Příspěvek od Bur » 01.03.2013, 16:10 hod.

však bych to smazal bez váhání,nakonec se téma stejnak převalilo úplně někam jinam,než bylo myšleno:)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“