Zdravím.
Chtel jsem z vas nekoho poprosit zda by jste mi napsali co a jak vylepsit na barbarovi. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jkr- ... ro/9185021
Zkousim WoTa barbara ale nejak se nemuzu zbavit presvedceni ze kdyz potkam elitu na MP7 a hodi pod me nejaky aoe dmg tak hned umru.
Ale mam i one-hand weapony na ww.
S ww se dobre farmi treba MP3 kvuli paragonu a obcas padaj i lega, ale kdyz chci jit MP7 tak uz si moc s ww a dw neskrtam,mala vydrz a bez Zerka potkat elitu hm..hm.... :-D
Na forum jsem cetl ze je dobre na WoTa mit 500% cd+, 60% cc+, cd mam 558% a 54% cc. Takze to neni tak hrozny, ale problem bude ve vitce , AR a as.
Diky moc za rady.
Prosim o radu k memu barbarovi
Re: Prosim o radu k memu barbarovi
je to HotA
a jo, presne ako pises, problem je v AR, armore a v HP... vsetkeho malo, hlavne tych 33k HP... takze sa snaz vylepsit tak gear, aby sisiel hore v tychto statoch s co najviac zachovnamyi offense statmy... a mas to

ucraftil jsem nove bracery takze HP jsou uz lepsi 38k, co se tyce AR to bude trochu drazsi :-/
Pokusil jsem se vylepsit ty HPcka, AR nwm jak, aby to nebylo drahy a na ukor DPS/vit.
Koukal jsem po amuletech ale taky zadna slava jsou bud drahy a nebo na nic, chtel bych zvednout Dmg. Bez buffu mam 210k, ale zase na 10MP castejs umiram diky nizkym rezistum. Prosim zda by se na to nekdo zkusenejsi kouknul a poradil co za co vymenit, popr. zkusit vycraftit. Dekuju moc
Koukal jsem po amuletech ale taky zadna slava jsou bud drahy a nebo na nic, chtel bych zvednout Dmg. Bez buffu mam 210k, ale zase na 10MP castejs umiram diky nizkym rezistum. Prosim zda by se na to nekdo zkusenejsi kouknul a poradil co za co vymenit, popr. zkusit vycraftit. Dekuju moc
Njn, další newb co chce za každou cenu nahnat dmg, k tomu nulový ar, nulový lifesteal, nulové hp a pak se diví že umírá na mp5, ale hlavně že to číslo dobře vypadá 

R.I.P. 27.3.2014
Jo to je asi pravda. Jenze netusim jak a co koupit aby mi to nevzalo nekde neco vic nez by melo. Proto bych potreboval nekoho kdo mi napise co vymenit a co koupit. :-D