TurboHUD a ostaní bot programy
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Co řekneté na tenhle program LINK VYMAZÁN
Je to legální?
Podle mně by mnělo být nic neautomatizuje.
Oproti například TNT bot ktorý funguje automaticky.
Je to legální?
Podle mně by mnělo být nic neautomatizuje.
Oproti například TNT bot ktorý funguje automaticky.
Re: TurboHUD a ostaní bot programy
rofl ;p
Neriskoval by som to.
Neriskoval by som to.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
nelegalni,nicmene neodhalitelny a plne funkcni,je to jen memory reader,takze to klidne muzes pouzivat...
Mě to teda nepřijde, jako bot program... Pokud jsem to zprávně pohopil, jenom to analyzuje tvoje hraní a vyhodí ti to nějaký statistiky. Něco jako SC2gears pro Starcraft.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Tak "nelegální" určitě neni, nicméně proti pravidlům Blizzardu je... žádný program, který jakkoliv souvisí s aktivní hrou není povolen.
Já osobně ale v jeho užití nevidim ani technický, ani morální problém. Počítá to jen nějakou statistiku pro hledání optimálního runu. To samé si člověk může udělat s tužkou a papírem, je mu to zabere mnohem více času.
Já osobně ale v jeho užití nevidim ani technický, ani morální problém. Počítá to jen nějakou statistiku pro hledání optimálního runu. To samé si člověk může udělat s tužkou a papírem, je mu to zabere mnohem více času.
myslím, že je to stejný případ jako lootalert tzn. není povolený, ale je tolerovaný.. takže za tohle BAN nikdy nedostaneš
-
- Wraith
Lebo si ešte pametám ako vývojári odpovedali na otázku že či je pravda že diablo 3 nemá podporovať mody. A vývojári hrdo vyhlásili nikdy sme nepovedali že diablo 3 nebude podporovať mody, a vedle toho dali příklad modu lokace plne naspawnované monstrami.
Tak by jsem si chtěl alespoň cez tenhle prográmek zpestřit hru.
Tak by jsem si chtěl alespoň cez tenhle prográmek zpestřit hru.
Myslim, ze tech par tisic lidi, co jeste aktivne hraje, za takovou blbost urcite banovat nebudou Nejaky sber dat tam bude probihat a pokud se to nebude vylozene chovat jako bot, MH a dalsi programy, tak to resit urcite nebudou.
Tak včera jsem to zkoušel, cca 3 hoďky.
Upozňovací zvuky při dropu legend, rare amul a ring, a další vybraných rare itemů.
Zvýrazňuje truhly, svatyně, elitky, talibance a ty potvory co utočí rukou pod zemí.
Dobré jsou statistiky, které počítá expy za hodinu, goldy za hodinu. Max dps....
Až přijdu z práce tak zapnu d3 a napíšu jestli jsem nedostal Ban
Upozňovací zvuky při dropu legend, rare amul a ring, a další vybraných rare itemů.
Zvýrazňuje truhly, svatyně, elitky, talibance a ty potvory co utočí rukou pod zemí.
Dobré jsou statistiky, které počítá expy za hodinu, goldy za hodinu. Max dps....
Až přijdu z práce tak zapnu d3 a napíšu jestli jsem nedostal Ban
Pokud se neuklidníte a nezačnete psát k tématu, tak začnu dávat rovnou bany. Už mě nebaví prohrabávat se v každém druhém tématu několika stránkami OT.
Po smazani meho prispevku se zeptam znova : Je tu nekdo kdo tento program pouziva delsi dobu ?! a rozhodne si myslim ze Diablo hráču je minimálně 1M aktivních.Zdar !
Ulehcuje to hru, dava to vyhody oproti ostatnim hracum, je to banovatelny, nehral bych si s tim a neveril bych nikomu kdo tvrdi ze ban za addony v diablu dostat nemuzes. Dále je blizzardem potvrzeny fakt ze Diablo hraje stale pravidelne nekolik set tisic hracu, nemluve o nepravidelnych hracich pak jde cislo do milionů.
to me ukaz tech "blizzardem potvrzenejch" milion hracu
necituj předchozí příspěvek. kojot
necituj předchozí příspěvek. kojot
Affajk
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
Hlavne si nemyslete, ze budete moci s Blizzardem nejak smlouvat nebo neco vysvetlovat v pripade, ze na Vas pristane ban hammer. V tomhle jsou neuprosni a zadny unban nehrozi. Vzdy mne bavi ty QQ prispevky na oficialnich forech, jak tam lidi placi, ze zadny 3rd party programy nepouzivali a hraji hloupe a zebraji o unban.
Ja myslím že tohle téma je zbytečné, navíc to je i proti pravidlům battle netu(d3 atd) takže diskuze zda to banují nebo ne, je Irelevantní.