chyba aukce:AH failed. (error 0)
Zdravim
mam problemek na AH s goldama me to haze chybu auction failed.error 0 pritom mam 22 veci ve stasi na AH (max 50) Kdyz se snazim dat na nabizeni do AH (tam je max 10) tak me to pise ze nemuzu dat vec do aukce protoze mam 51 veci ve stasi.pritom realne tam bylo 22 veci. Dokonce jsem vycicstil uplne stash aukce a je tam momentalne 0 veci a stejne kdyz chci dat prvni vec do aukce tak me to furt pise ze mam plnou stash aukcni.
mam problemek na AH s goldama me to haze chybu auction failed.error 0 pritom mam 22 veci ve stasi na AH (max 50) Kdyz se snazim dat na nabizeni do AH (tam je max 10) tak me to pise ze nemuzu dat vec do aukce protoze mam 51 veci ve stasi.pritom realne tam bylo 22 veci. Dokonce jsem vycicstil uplne stash aukce a je tam momentalne 0 veci a stejne kdyz chci dat prvni vec do aukce tak me to furt pise ze mam plnou stash aukcni.
Re: chyba aukce:AH failed. (error 0)
Vitej do klubu. Error 31048/0 mam uz druhy tyden. Nic nemuzu koupit ani prodat. Hlavne ze jsem si predtim nakoupil 500M za realne penize a k cemu mi to ted je? Divat se na meho nahateho barbara me nejak neuspokojuje a abych zase nekoho otravoval aby mi nakoupil gear tak to si radsi zapnu path of exile
nápodobne, páni. Aukcia na goldy mi vobec nejde, stále error 0. A už som kvôli tomu prišiel aj o nejaké nákupy :/
mám již druhý den stejný problém taky mě to pěkně s..... furt něco
poraď te, nebo nevíte co stím ?
poraď te, nebo nevíte co stím ?
A nevite co s tim? to je chyba Blizzardu jako prase sprominutim nebo co to je za bug nevi nekdo? respektive co mame udelat aby jsme meli AH stejny jako predtim. NJN pred patchem 1.0.7 to slo kraasne.Ze by to bylo timhle?
Nic s tim neudelate ani kdyz vsechno odpojite, nainstalujete znova nebo napisete vyhruzny dopis adresovany blizzardovi. Cekam ze dnes v noci to fixnou
To je fakt des...nechápem načo túto hru ešte mám hrať, keď už ani predávať veci nemôžem....
Jsem také člen klubu, ale nezuřím, je to jen hra
Ako páni? Ja som po stredajšom patchi mal chvíľu pokoj, ale už je to späť...ani nakúpiť, ani predať, stále error :/ Fakt sa to skvele hrá....
me to tyden neslo, pak den jo, ted uz to zas dva dny nejde, ale prej uz vedi cim to je a oprava je naplanovana na dalsi patch, kdy bude to nenapsali...
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... age=15#289
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... age=15#289
- Ivoš155
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ivos155#2730
Dneska zase error aukce máte to taky???? Zrovna když tam mám přihozeno na výbavu do sady a uzávěrku v 10 večer dneska:DD s*it
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ivos ... o/17743718
"Even in the heart of heaven,angels can still feel fear...."
"Even in the heart of heaven,angels can still feel fear...."
dnes se jim to pokazilo totálně, psali že aukci vypínají a budou ji opravovat,
tak to uz mi pomalu treti tyden nepujde aukce :o)))))))))))))))
jsem zvedavej co s tim provedou tentokrat, ze by dalsi zaplata na pet minut...abych tam stihl nastrkat cenne itemy aby mi mohly zmizet? uz se moooc tesim :o))
jsem zvedavej co s tim provedou tentokrat, ze by dalsi zaplata na pet minut...abych tam stihl nastrkat cenne itemy aby mi mohly zmizet? uz se moooc tesim :o))
wirgie píše:tak to uz mi pomalu treti tyden nepujde aukce :o)))))))))))))))
o tri minuty pozdeji
tak uz zase facha
u mě to už vypadá že to funguje bez problémů, hurá