Diablo 3 konzole
Co si o tom myslite ? Pro me je dost pravdepodobna smrt diabla a premyslim, jestli ma smysl pokracovat.Vse se tomu bude muset prizpusobovat atd...
SAkra diablo prece neni konzolovka !!!
Kam to speje to je des...
SAkra diablo prece neni konzolovka !!!
Kam to speje to je des...
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Diablo 3 konzole
Taky me to hlava nebere.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Myslím že je rok 2013 to bude asi tím :-)
Bylo to avizováno dávno před vydáním hry, konzole jdou mimo mě takže je mi to jedno.
z konzoly bych blil,takhle kur*** vsechny hry (skyrim,assasin creed,crysis a jim podobny) a ted jeste budou dojebavat diablo,aby bylo hratelny i pro americky deticky na konzolych...perfektni,posledni hrebicek do rakve hernimu prumyslu (teda tomu,kterymu slo o kvalitu)
Varuju te naposledy, vyjadruj se tady slusne - Kuki
Varuju te naposledy, vyjadruj se tady slusne - Kuki
R.I.P Diablo (minimalne v podobe vysoke customizace postavy ala Diablo 2)
Tohle se dalo cekat a cely ten vyvoj a neustale zjednodusovani vseho byly jasne indicie.
@Baglik .. konzole jdou mozna mimo tebe, ale dalsi vyvoj Diabla 3 vcetne datadisku bude prizpusobeny konzolim (nulova customizace postavy, snadne ovladani, jednoduche menu, prehlednost atd atd). Necekj nic jako horadric cube, runova slova a jine vychytavky. Never going to happen.
EDIT:
@Alfaik .. Jdi hrat Path of Exile jako kazdy, kdo preferuje premysleni nad customizaci postavy a shaneni gearu pro konkretni build. Je to opravdu beh na dlouhou trat a uz ted vim, ze tech postav a buildu chci opravdu hodne vyzkouset a gearnout.
Tohle se dalo cekat a cely ten vyvoj a neustale zjednodusovani vseho byly jasne indicie.
@Baglik .. konzole jdou mozna mimo tebe, ale dalsi vyvoj Diabla 3 vcetne datadisku bude prizpusobeny konzolim (nulova customizace postavy, snadne ovladani, jednoduche menu, prehlednost atd atd). Necekj nic jako horadric cube, runova slova a jine vychytavky. Never going to happen.
EDIT:
@Alfaik .. Jdi hrat Path of Exile jako kazdy, kdo preferuje premysleni nad customizaci postavy a shaneni gearu pro konkretni build. Je to opravdu beh na dlouhou trat a uz ted vim, ze tech postav a buildu chci opravdu hodne vyzkouset a gearnout.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Proč třebas konzolově kultovní Gran Turismo Serie neni na PC? Proč kultovní Diablo jde z PC na PS tvl .... některý hry by prostě měli zůstat tam kde jsou a bejt takovou tou vlajkovou lodí .... vždyť si ještě pamatuju že jsem si kupoval PS2 jen kvuli Gran Turismu,Devil May Cry , Resident Evil atp, a kompa zas na D2 , Heroes Might of Magic ,CODko , WoWko,Warcrafty.atp ... prostě kde jsem si jinde podobnou hru nemohl zachrát .... Diablo 3 na Konzole boha ..to je pro mě jako Wowko pro PSP nebo Nintendo Wii ..prostě ..nedává mi to smysl .
proc? protoze 3/4 ameriky je negramotny a nejsou schopny ovladat pocitac(proto ma uspech apple),nedej boze nainstalovat hru a neco nastavovat v menu/launcheru...potrebujou se nazrat v mekaci,svalit se do kresla,zmacknout jeden knoflik na konzoly a hrat,vic je nezajma,hlavne ze mackaj 3 cudliky...to je fakt konec...azaxsyndrom píše:Proč třebas konzolově kultovní Gran Turismo Serie neni na PC? Proč kultovní Diablo jde z PC na PS tvl .... některý hry by prostě měli zůstat tam kde jsou a bejt takovou tou vlajkovou lodí .... vždyť si ještě pamatuju že jsem si kupoval PS2 jen kvuli Gran Turismu,Devil May Cry , Resident Evil atp, a kompa zas na D2 , Heroes Might of Magic ,CODko , WoWko,Warcrafty.atp ... prostě kde jsem si jinde podobnou hru nemohl zachrát .... Diablo 3 na Konzole boha ..to je pro mě jako Wowko pro PSP nebo Nintendo Wii ..prostě ..nedává mi to smysl .
ale tak, zkuste si to vzít z jejich pohledu. konzole jsou proste rostoucí trh, ve kterym se točej větší prachy než v hrách na pc. a ted když blizz konečně má nějakej titul, kterej by šel jakž takž předělat tak aby na těch konzolích jel, a tím vydělat další škváru, proč by to pak nedělali?
není třeba mazat med kolem huby, jejich prvotní zájem je prodat svý tituly co nejvíc lidem, aby měli prachy, a to neudělaj tak že budou tvořit hardcore hry který budou pro nějakých cca 5% hráčů. oni potřebujou dělat věci pro mainstream, a ten je právě teď takovej jakej je.
není třeba mazat med kolem huby, jejich prvotní zájem je prodat svý tituly co nejvíc lidem, aby měli prachy, a to neudělaj tak že budou tvořit hardcore hry který budou pro nějakých cca 5% hráčů. oni potřebujou dělat věci pro mainstream, a ten je právě teď takovej jakej je.
Btag: nagash#2217
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Dalo se to čekat, PC hráči Diablo 3 opouštějí a přecházejí na Path of Exile, tak Activision zavelel a přecházejí s Diablem 3 na konzole, kde můžou vydělat x krát tolik, politika peněz je pro Acitivison hlavní, nějací hráči je nezajímají.
...a ta představa, že už dneska prodeje tabletů parazitují na prodejích PC. Mno... měli by to ještě zjednodušit, ať se to dá ovládat dotykem případně na Kinectu, že ?
Už se těšíte ?
P.S. Ne, to nebyl sarkasmus
Už se těšíte ?
P.S. Ne, to nebyl sarkasmus
ne to nebyl,to je skutecne blizici se realita,ne az tak moc vzdalena,bohuzel...WulFgaR77 píše: P.S. Ne, to nebyl sarkasmus
Kluci ještě než vyšlo Diablo 3 tak přeci team blizz a dokonce J.W sám říkal že chtěj optimalizovat hru na PSP.
Sám jsem proti(nesnáším konzole) a jak tu někdo psal mělo to být opravdu jen na PC abychom si zachovali nějakou originalitu.
Škoda že to tak je ale divim se že vás to tak pálí když to bylo už dávno řečený :-D
Sám jsem proti(nesnáším konzole) a jak tu někdo psal mělo to být opravdu jen na PC abychom si zachovali nějakou originalitu.
Škoda že to tak je ale divim se že vás to tak pálí když to bylo už dávno řečený :-D
Jsem nekde cetl, ze by mel byt pro konzole dokonce offline mod.
Velka hanba to je. Diablo bolo od ziaciatkov PC Exkluzivita, stale sa vsak princip zjednodusoval a mame to toto
pokud pujde hrat konzole verze offline,potom bude muset obsahovat vse,co je doted tajny a nezjistitelny(jak funguje system dropu,rollu) a pujde to z toho urcite zjistit,takze to konec koncu mozna prinese i neco pozitivniholox píše:Jsem nekde cetl, ze by mel byt pro konzole dokonce offline mod.
k tomu ze by to na konzolach mohlo ist aj offline vedie ludi podla mna len zla interpretacia tohto:
Players will be able to battle their way through the story in single-player mode and also experience the hack-and-slash joy of destroying demons and collecting loot together with their friends via seamless four-player online and local co-op modes.
to ze tam je ale pisane local, automaticky neznamena, ze nebudes musiet byt pripojeny na net v tom case... na druhu stranu, pri PC je to tak nejak uz automatika ze mate pristup na net, ale pri konzolach asi az tak nie... takze ktovie ako nad tym rozmyslaju v blizzarde
Players will be able to battle their way through the story in single-player mode and also experience the hack-and-slash joy of destroying demons and collecting loot together with their friends via seamless four-player online and local co-op modes.
to ze tam je ale pisane local, automaticky neznamena, ze nebudes musiet byt pripojeny na net v tom case... na druhu stranu, pri PC je to tak nejak uz automatika ze mate pristup na net, ale pri konzolach asi az tak nie... takze ktovie ako nad tym rozmyslaju v blizzarde