Lucim sa

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:An7yk#2127
Re: Lucim sa

Příspěvek od An7yk » 20.02.2013, 12:24 hod.

to byl to ten tvuj skorn v ruce :-D
člověk nesmí pořád hrát HC, protože ho časem přestane pomalu bavit to, jak to pomalu dává a že by to moh výrazněji rychleji dávat, jen kdyby vyndal z ruky ten štít třeba ... no a pak se stane jedna situace, kdy toho člověk lituje, že nemá třeba ten štít nebo více deffensivních skillů :-D

ale jinak upřímnou soustrast.

Mé smrti jsou prazvláštní, jedna z lagu mojí blbostí ( join do hry, port na přítele a smrt, nevím jestli tim trpím jeno já ale po každém joinu do hry se mi chvíli seká Diablo no a to se pak blbě hejbe :D ) a druhá byl nechtěný boj se třemi packami před Azmodanem ... a pak ty kkti zrušili že resume game vás portne do lokace ( od ted se spawníte zásadně ve městě ), to mi nas*** nejvíc :D

Gorebelly

Příspěvek od Duri » 20.02.2013, 12:56 hod.

tak pre mna osobne je nemyslitelne v sucasnosti hrat wd inym sposobom ako ho hram...cize nikdy ziadny stit + maxovat rezisty...nebudem predsa "zit" v strachu co ak raz pride lag alebo dc...toto je predsa hc nie priprava charakteru na lag alebo dc...viem ze vela hracov si presne na tuto situaciu stava qear a chapem ich...ale ja hram Hardcore...nebojim sa umriet a je mi to v podsate jedno :) zivot ide dalej a krok dozadu skoro vzdy znamena 2 kroky dopredu ;)

ps. ak ma niekto uvidi so stitom dam mu 10 000 000 !!!! podmienka: urobte print screen ako dokaz :D

Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 20.02.2013, 13:37 hod.

no však jo, od neštítování mám SC, na HC jsem slabý a mám levný gear a štít je nutností ( i když hram DH :-D ) a i tak je to občas výzva, sejdou se dva packy na špatném místě .... zatim MP1,2 max 3 ( mala dmg ) :-D

chapu že HC je od toho aby se jednou umřelo, ale zase nechci hebnout hned v počátcích 60tky :D

PS: nikdy nehraju HC sám :-D

Gorebelly

Příspěvek od Duri » 20.02.2013, 14:11 hod.

kazdemu co jeho jest :D
ono chcipnut lagom sa nevyhne vacsinou ludi co diablo hra...ozaj len ty stastnejsi...ci uz mas super net alebo sracku...vzdy je tu ta vyssia moc v podani blizzu...a chcipnut vlastnou chybou je vec druha...mne sa to naposledy stalo pri dhcku na cca 22lvl pri belialovi :D

The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 21.02.2013, 03:49 hod.

PS: nikdy nehraju HC sám :-D
Tohle nepomaha, uz jsem to psal jinde, ale jednou jsme s Petrosem zarvali pri DC spolu (problem s netem nemel ani jeden a i TSko fungovalo) a dneska se nas Blizz snazil odstrihnout znovu stejnym zpusobem, byli jsme dva, u packu (nastesti slabsiho) a DC nas vykoplo oba, jenze tentokrat jsme oba zustali na zivu :) Bylo to pri rychlolovu esenci samozrejme s DW bez stitu :D Ten prvni mrtvolnej dc byl sice se stitem, ale arcane holt ma vetsi grady nez knockback :D

Wraith
BattleTag:hnu5ak#2242

Příspěvek od bolehlav » 22.02.2013, 10:15 hod.

no, možná se situace zlepšila. Včera jsme ve dvou byli v Hearts of Sin. Dali jsme Citeru a kolega už letěl dál. Já se hrabal v inventáří a začali se slízat Rapeři, nebo jak se ty malí otravové jmenují :) a v tu chvíli se mi zatřášla obrazovka a odešel mi komp. No a dnes se s napětím koukám na profil, jestli jsem to přežil a ..... voalá, žiju :) Ani nevím, jestli mám poděkovat náhodnému spoluhráči(pochybuji, bo ten už byl skoro v další mapě), nebo mantře of Healing, Raperům, že se na mě naknec vykašlali, když si všimli, že jsem indisponován, či Blizzardu... je to jedno, ale přežil jsem a mám z toho radost :)

Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 22.02.2013, 10:29 hod.

Ja myslim, ze ti dva balici z prahy by tam vydrzeli stat aji minutu.
Nejak jsem si nevsiml, ze by se jim hpcka nejak hnuly.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 22.02.2013, 13:39 hod.

pote co jsem narval do WD hc 1,5 miliardy sc goldu, jsem konecne poznal, co je to lag a muzu rict, ze by se ve me krve nedorezal, za 1200 hodin na sc se mi to nestalo, jinak na mp 0 snad neni mozne bez lagu zemrit.

Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 22.02.2013, 13:58 hod.

Jaj 1,5 MLD SC goldů to je tak 600 MiO HC - hoď sem odkaz na armory sem zvedavej co se za takove prachy dakoupit.
Já na AH občas juknu a přijde mi, že tam moc použitelných věcí není a nebo je nepřijatelná cena :)

Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 22.02.2013, 14:30 hod.

presne 500 mio hc, bral jsem to 1/3, odkaz ti bude k nicemu, postava je mrtva, ale jen chesta stala 140 mio, proto na hc uz nikdy nesahnu, jen mozna nekdy ze srandy, ale nedam tam uz ani goldik.

Fallen Shaman
BattleTag:Ara#2632

Příspěvek od Ara » 24.02.2013, 17:08 hod.

tajne hraje dal :lol: :lol: :lol:
Obrázek

Gorebelly

Příspěvek od Duri » 24.02.2013, 18:49 hod.

to kto ? :D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“