Reve píše:esopeso píše:Hele uz kvuli lidem ktery radoby nevideli drop protoze farmili a bezeli tak u legendarek udelali svetelnou zari protoze si tzv.hodne lidi stezovalo ze nevidi legendarky.
Udelaj paprsek ze i slepec na jedno oko pozna ze mu tam neco asi lezi unikatniho.
V dalsim patchi pridaj hvezdicku na mapu aby dalsi placici lidi uspokojili.
To je prave na tom to ubohy a proto si ten blizz tu kritiku zaslouzi.Proc takovou prkotinu neudelali poradne hned na poprve ?Ono je hezky, ze tam ma s sloup, ale treba za WW barbara ti zustava a umira spousty veci vzadu a ty uz tam ani nejses.Proste tohle byl fail od blizzu.Kdyz uz neco meni tak u toho maji pouzivat hlavu.Jako kdyz nedokazou zmenit takovou prkotinu poradne na poprve tak jak potom od nich muzeme cekat, ze dokazi nejak slusne zmenit mecahnizmy hry coz je dle obtiznosti uplne nekde jinde...
Ja jsem tu kritiku myslel v tom bode ze me prijde ze hraci chteji aby diablo bylo za ne zodpovedny .
Ano mas pravdu ze tohle meli dat uz do zakladu hry. Ten paprsek se mi osobne libi a jsem za neho rad.Ale proc treba nebyl i ve 2?!
Jedine co mi hrozne vadi ze kazdymu rvounovi vyjdou vstrict aniz by se zamysleli nad pro a proti. Viz tedkon reflekt dmg.
Kvuli nemu sem schanel dlouho wandku aby mela ls . A tedkon ?! Ted nemusim mit ls vubec ponevac ta mechanika reflektu je tak easy ze uz to vice nejde.
Nerikam ze blizz dela vsecko dobre nebo spatne ale prijde mi ze komunita D3 je vekove nekde jinde a nebo ja jsem tak stary.Nevim .
Edit : bohuzel trozku OT , k autorovi tohoto topicu nepatri zadne moje posty.Dekuji za pochopeni.