Low level PvP
Já bych se určitě přidal i wow mam rad twinyk tak proč ne v D3
Re: Low level PvP
ok tak bud lvl 20 alebo lvl 25 tak sa rozhodnite a niekto ked vie spravit neaku ligu alebo oslovit niekoho kto by bol ochotny nieco take spravit tak by bolo dobre take nieco spravit aby bola vecsia motivacia
já osobně bych byl pro 20ku, twinkování má bejt de facto taková bitka sra*ek s brutálním gearem, ale neměla by být nějak extra překombinovaná. Nemělo by se ještě příliš odlišovat rozdělení podle buildu, apod... já mám pocit, že ten 20. level je ideální. Dalším krokem by bylo si to pvp oťukat, jestli to bude vůbec fungovat - jestli to nebude duelování a lá one shot, one kill. Chce to pár jedinců, co by udělalo různé postavy. Já třeba chci zkusit DHčko, pokud už ho někdo dělá, tak můžu zkusit jinou postavu. Myslím, že by se mělo domluvit pár dobrovolníků a nějak to domluvit a popřípadně to nějak zkonzultovat na skypu/ventrilu/ts/mumble... to je jedno
Violence solves everything.
A ja chcu udelat monka videl bych to ze zejtra ho vyexpim
Ok ja uz svojho barbara mam a poviem vam ze na DHcko vobedz nemam, dal som ho len sem tam
tak já už mám PvPčko prokouknuté a umím uvažovat dopředu, kdy, co a jak mám použít. navíc mám trénink z šachu, LoLka, WoWka, reálného života, et cetera... takže dokážu trochu předvídat pohyby a myšlenky soupeře za běhu, to žes mi párkrát pěkně napráskal znamená docela dost
Dneska se snad konečně dostanu k počítači a udělám toho monka
Ee lvl 10 ubec nebyl cas hrat
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
ten lvling by nemal byt problem s hellfire ringom a gemom v helme... inak mali by ste este urcit pravidlo co sa tyka gearu, lebo moze prist typek s marquise ruby v zbrani a bude mat 2000 dps a da vas na ranu.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Uz su urcene pravidla ze gear akykolvek na lvl 20 ale najviac Flawless Square gemi a hellfire ring je zakazany to je vse a inak chystam sa spravit ligu pre 20 lvl hracov 1v1 kazdy proti kazdemu tak sa snaze expit kym vymyslim pravidla a neaku tu vyhru pre vytaza
Ok zalozil som turnaj vsetko dolezite najdete tu co sa tyka pravidiel atd. Prihlasovat sa mozete do 19.3. Takze na to mate dost casu http://pvp.d3pedia.cz/node/117
rofl clovek se tam registruje aby se prihlasil do turnaje a ono ho to nechce prihlasit zla zla stranka
Akoje to mozne cky pozrem to a si regnuty na stranke a este si musis pridat svoj b tag
Ha tak ono to neslo protoze asi potreboval cas uz to jde a sem prihlasen