Scammeři - na tyto lidi si dejte při obchodu pozor!
Taky diky, tohle je uzitecna stranka.
Btw pozor na hrace Psychogamer#2119. Delal podvody s witching hourem tak, ze to v trade okne vymenil za legacy verzi. Okradle me takhle o 30 milionu, ale uz je to skoro dva mesice; pozde, ale prece, na forum zase tak casto nechodim. Tento hrac byl ale na 99% zabanovan (na diabloprogress.com je pres mesic neaktivni).
Btw pozor na hrace Psychogamer#2119. Delal podvody s witching hourem tak, ze to v trade okne vymenil za legacy verzi. Okradle me takhle o 30 milionu, ale uz je to skoro dva mesice; pozde, ale prece, na forum zase tak casto nechodim. Tento hrac byl ale na 99% zabanovan (na diabloprogress.com je pres mesic neaktivni).
Re: Scammeři - na tyto lidi si dejte při obchodu pozor!
Prosím dávejte si pozor na hráče Hadjikiller#2252 obral mě o 25mil. a na zpětné prozby ani neodpověděl.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Zaujimave, kedze blizz za zarabanie na tupcoch nebanuje, mozno mal bota alebo nejaky externy program.Bonhart píše:Taky diky, tohle je uzitecna stranka.
Inak diabloprogress ti moc toho nepovie, ci bol alebo nebol zabanovany. Nezabudni dat vzdy update. Pri stave ako na tom Diablo 3 je tipujem, ze ho hrat prestal tak ako dalsich 80% hracov.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Pridavam taky... POZOR na davidcz.... Zapujcil jsem mu 12M a pri vraceni zkousel smecka stylem davani min nul a nebo pri zadani spravne cifry na posledni chvili pred potvrzenim zmenil rychle castku o 3nuly.... Na stesti jsem nebyl ve hre sam a psal jsem vse pro vsechny takze ve finale vratil co mel vratit ale.... Takze si davejte pozor...
Pozor na hráče Jazz....zkoušel to na mě že nejde zmáčnkout accept....pak trade opět a napsal o číslo méně...a prý ať to potvrdím Poté nereagoval odpojil se ...
Edit: je i na blacklistu
Edit: je i na blacklistu
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:NoNormal#2841
Xtreme#2405 shani radiant star gemy (topazy+emerlady) nabizi 25M a do tradu pak cpe 2,5M
jelikoz trade je pekne neprehlednej, tak jsem si radsi nuly pocital a jakmilo bylo okno chvili otevreny, tak ho hned zaviral a cpal tam novej trade... kdyz jsem se nenechal nachytat, tak hned do tradu, ze jsem scammer
jelikoz trade je pekne neprehlednej, tak jsem si radsi nuly pocital a jakmilo bylo okno chvili otevreny, tak ho hned zaviral a cpal tam novej trade... kdyz jsem se nenechal nachytat, tak hned do tradu, ze jsem scammer
Hrozny smejdi. Jsem pro verejne lyncovani
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Co treba napsat jak?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Vtipný, sám jsi tu nahlášenej. Viz:david123 píše:přidávám se hardcorecz me sebral 10m:P
sensation86 píše:Pridavam taky... POZOR na davidcz.... Zapujcil jsem mu 12M a pri vraceni zkousel smecka stylem davani min nul a nebo pri zadani spravne cifry na posledni chvili pred potvrzenim zmenil rychle castku o 3nuly.... Na stesti jsem nebyl ve hre sam a psal jsem vse pro vsechny takze ve finale vratil co mel vratit ale.... Takze si davejte pozor...
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
david123 : Bejt Tebou tak držím pec ...bo co zloděj obral zloděje ..jaký to je co ?:)
- sensation86
- Gorebelly
azaxsyndrom: navic chtel obrat jeste hrace czechmaster... Nechtene vyhodil na zem setovku a davidekcz ji sebral ze mu padla a uz ji nechtel vratit...
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
takovymhle spratkum ban, nesnasim tyhle zas**** podvodnicky, a kor i mezi czsk komunitou, co sou cleny tohoto fora...nactilety parchanti, vsak zivot je nauci!
Priste slusne - Kuki
Priste slusne - Kuki
Jak píše Kuki, zkuste diskuzi udržovat v rozumných mezích a pište slušně. Je dobře, že se tady navzájem informujete o scammerech, ale pokud to nedoložíte nějakými důkazy, tak s tím tady těžko někdo něco udělá...
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
k sensation86 jak jsem již zminoval a bylo zmíněno na stremu.Přišel jsem z hospody a napojil jsem se do hry a sensation86 chtěl vrátit 12m a spletl jsem si nuly 12m bylo vráceno takže všechno v pořádku to že sensation86 nemá rád Ostráváky to je jeho ptoblém a vymyšlet si že je někdo scamer je fakt ubohý a já nemám duvod okrádat kráče
- sensation86
- Gorebelly
Prisel z hospody jo? jsi farmil x hodin ty lhari jsou na to svedci...
Za dalsi ze jsi hned odesel kdyz ti to wrage nezral ty vymluvy hm? :-D
Pletly se ti nuly ale pismenka ne kdyz jsi psal do chatu pro ostatni dalsi vec...
Za dalsi co czechmaster a jeho setovka kterou nechtene vyhodil z inventare na zem????
Heled ty woe zapadni aspon a drz hubu kdyz jsi trolt...
Ty woe... Jeste bude lhat nula jedna prasiva spetka soudnosti v tobe neni jsi naprosto zbytecny clovek na tomhle svete jak se chovas zde sve manyry jiste mas i v realu takovych lidi jako ty neni skoda. Vystrelil bych te z bot ty prasivino....
Za dalsi ze jsi hned odesel kdyz ti to wrage nezral ty vymluvy hm? :-D
Pletly se ti nuly ale pismenka ne kdyz jsi psal do chatu pro ostatni dalsi vec...
Za dalsi co czechmaster a jeho setovka kterou nechtene vyhodil z inventare na zem????
Heled ty woe zapadni aspon a drz hubu kdyz jsi trolt...
Ty woe... Jeste bude lhat nula jedna prasiva spetka soudnosti v tobe neni jsi naprosto zbytecny clovek na tomhle svete jak se chovas zde sve manyry jiste mas i v realu takovych lidi jako ty neni skoda. Vystrelil bych te z bot ty prasivino....
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
boze hadate sa tu o jedno euro... omg sa pozvite na pivo a vsetko bude v pohode...
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
- sensation86
- Gorebelly
Tady nejde o 1ecko ale o princip staci aby tenhle srac narazil na nejakeho duveriveho co ma ranec a co pak? o tom to je...
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
za druhé nemáš žádné dukazy taky mužu říct že jsi scamer bez dukazu a ja fakt nemám potřebu krast když mě nadropovalo miliardy:p viz screny na pochlubte se:I takže ČABAS
Hlavně se klidněte s těma výrazama.