Zdravim,
Trosku jsem utracel a doupravil barbarika vcelku k obrazu svemu, problem je ze uz na 3 a vyssi obtiznost mam problemy s elit peckama (obzvlaste pak jejich laserama, zelenejma srackama, a ohnem ... ) temer se pribilizim a jdu pomalu k zemi ... kde jsem udelal chybku v eqipu? a co vymenit? diky za rady
http://eu.battle.net/d3/en/profile/luka ... o/22663864
Barb - Malej res?
Re: Barb - Malej res?
Resisty máš relativně v pohodě na mp3, problém vidím v životech, 33k je opravdu málo. Chce to minimálně 40k, ale spíše 50k. Pomůže i zvýšení armoru.
S tim ze bych samozrejme idealne chtel hrat alespon mp7 na klidek ...
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:NoNormal#2841
No pokud chces mp7, tak bude treba zapracovat na dmg a tim si myslim, ze se ti i zvysi survive (diky LS)... mam znacne min resistu a davam mp8 a pri zmene specu i 10, jen menim offhandu
Pri tvym specu by chtelo vymenit offand, tvuj je dost blbej pro ww... Kdyz si sezenes nejakej peknej dagger, tak tam muzes mit i vit
Jinak by se hodil cc a cd pro zvyseni dmg...
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk 2
Pri tvym specu by chtelo vymenit offand, tvuj je dost blbej pro ww... Kdyz si sezenes nejakej peknej dagger, tak tam muzes mit i vit
Jinak by se hodil cc a cd pro zvyseni dmg...
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk 2
kup si skorn,nahod rend a hota a nebude problem,mas napejcu echo a jeste k tomu s inteligenci...
Tak jsem si koupil novej Skorn, pomohlo to docela dost ..., diky ... ted uz davam vcelku dobre mp4, ale mp5 uz me zase davaj elitky (dejme tomu 1 z 5 me killne :/ ... kdyztak odpovidejte az se updatuje postava diky
se podivej na muj profil,equip za 20m a mp10 preziju,muzes se inspirovat