patch 1.7 už zítra

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436
Re: patch 1.7 už zítra

Příspěvek od Alfajk » 13.02.2013, 17:11 hod.

Y0G1 píše:
tak kolik jich je ?D
hledam to,ale nemuzu to nikde najit,ses si tim jistej ze neco takovyho zavedli?

Anty_cz
Quill Rat
BattleTag:SteelG5#2235

Příspěvek od Anty_cz » 13.02.2013, 17:27 hod.

Byl to jen jeden z bodů, ale co jsem tak četl, tak na konec od toho opustili... Takže se nedozvíme kolik lidí je online:) Asi jich je hodně málo:)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 13.02.2013, 18:15 hod.

Anty_cz píše:Ohledně těch goldů je na oficiálním foru velká diskuze, kde si lidi stěžujou, že do gearu investovali hodně peněz a snížením cen goldů je teď úplně bezcenej. Žádaj od blizzardů urgentní fix...a dále, že ne US serverech zůstala nejnižší cena za 1m je 0,25 dollarů, tak proč na EU serverech snížili cenu na minimum. Pár lidí se ptá blizzardu jestli to není pouze bug a žádaj vysvětlení, ale zatím se k tomu nikdo nemá:)

xDDD

Tohle není žádnej bug. To je pouze tržní reakce. Stale se to asi takhle: očekával se příchod PvP patche, což mělo přilákat hráče. Proto spekulanti (určitě boti a nejspíš i větší množství hráčů) umístili na trh obrovské množství zboží. Určitě nejen goldů, ale i itemů. Akorát o těch se zatím tolik nemluví. Nicméně bych se vsadil, že jejich počet oproti stavu před patchem nezanedbatelně stoupl. No a výsledkem téhle ohromné nabídky goldů bylo propastné snížení ceny. Je otázka, kolik těch goldů je. Možná se to během odpoledne až večera vykoupí, ale spíš ne. Problém je v tom, že když ta cena takhle spadla, spoustu lidí (botů) si raději počká a vloží to tam, až to znovu mírně naroste... Což podrží cenu dole nejspíš minimálně pár dní. Jak tohle může blizzard vyřešit? Nastavit minimální prodejní cenu goldů. JInak to momentálně řešit nejde. Ale za těhle podmínek si nakoupím i já pár milionů goldů :D

Nejvíc jsem se pobavil v tom topicu u příspěvku:

""I just bought 200mil yesterday to gear my char for duels, i cant believe it...i literally cant believe i payed 50 euros for something thats 12 euros today....i feel like the stupidest person alive"" :D

Anty_cz
Quill Rat
BattleTag:SteelG5#2235

Příspěvek od Anty_cz » 13.02.2013, 18:25 hod.

jj jsou tam dobrý hlášky, jen mi nejde do hlavy proč cap snížili jen na EU serveru a na US zůstal cap stejný 0.25 dollarů. Podle mě to ještě dneska vrátí... Psal tam maník, že koupil goldy za 1100 euro a že je prodá až to zase stoupne:) Byla by sranda kdyby to zůstalo. Každopádně hned jak příjdu domu, tak taky nějaký goldy koupim... Jeden z přípěvků tam je, že jestli to nevrátí tak je určitě někdo zažaluje:)

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 13.02.2013, 18:28 hod.

ne... tahle úvaha je nesmyslná.

Cena goldu se reálně propadla proto, že Blizzard stáhnul minimální cenu za 1M z 0,25 níže. Protože byla cena 0,25 EUR/M i tak nadhodnocená, snížila se na reálnou hodnotu.

Osobně si myslim, že to je takto v pořádku. Je logické, že se cena nakonec ustálí někde okolo 0,1 EUR/M... RMAH má max 250 EUR, AH 2,5 miliardy. Mělo by se to tak nějak rovnat, aby tam byla rovnováha. Držet nesmyslnej 0,25 limit znamená podporovat šedej prodej mimo RMAH, protože při tom množství botů prostě ten gold takovou cenu nemá.

Majky_majk
Doom Knight

Příspěvek od Majky_majk » 13.02.2013, 18:31 hod.

Anty_cz píše:Jeden z přípěvků tam je, že jestli to nevrátí tak je určitě někdo zažaluje:)
Já si myslim, že spíš sníží CAP i v USA. Jenže v USA je trochu jiná situace. USD je méně než EUR a pokud vím, tak tam zatím cena nedosahuje CAPu tak jako tady.

A hrozby žaloby se asi zaleknou sotva... to by je mohl zažalovat někdo jiný, že prodal dnes 2miliardy za 0,15 a večer to bylo 0,25. Tak to prostě chodí.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 13.02.2013, 18:32 hod.

O stropu jsem nevěděl. Ale tušil jsem, že nějaký je i teď (0,1 hádám), protože jinak by ta cena určitě padla pod 0,1.

Nepřijde mi to úplně v pořádku, jak píšeš. Očekával bych, že stav "v pořádku" nezahrnuje existenci botů. Osobně nechápu, proč s tím Blizzard od vydání vlastně nic kromě velkých prohlášení neudělal...

Majky_majk
Doom Knight

Příspěvek od Majky_majk » 13.02.2013, 18:36 hod.

Alfajk píše:
tomisco píše:Jinak plánky (amulety, spauldery, razorspikesy) nám v partě padaly i z elit. Udělal jsem přes 20 craftů amuletů. Neboostlo mě nic, ale některé kousky vypadaly zajímavě. Šance, že se rolnou najednou dva afixy z AS,CD a CC, bude asi podobná jako u hellfire ringu...
30 craftu STR amuletu, pomalu 5M v haj***,ani jeden amulet nenaroloval CC,1x se povedlo aspd(+5%) a CD 25% coz je uplnej odpad,zbytek byly k nicemu s kombinaci statu str+dex + int...takze z craftu se opet stava useless features
Já jsem z craftu taky zklamaný... třeba Hellfire ring má 3 garantované vlastnosti. Že tam bdue silný stat, 35% exp a koule. Tady je garantovaná jen jedna vlastnost, takže to craftit bude na stovky pokusů :-(.

Tohle je přístup k prdu... mnohem raději bych viděl, kdyby měl craft garantované, že rollne třeba stat, AR, CD nebo CC + 2/3 náhodně. A člověk bude mít tedy obrovskou šanci, že ucraftí něco hodně dobrého, byť třeba za cenu svázání s účtem a toho, že ten materiál by byl mnohem vzácnější a vyžadoval by mnoho hodin hry.

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 13.02.2013, 18:49 hod.

Uz davno se da sehnat 1m SC gold na ruznych sajtach za 2.50,-...mozna i za min, nemam prehled o vsech techto "dodavatelich"

antik
Fallen Shaman
BattleTag:antik#2993

Příspěvek od antik » 13.02.2013, 20:01 hod.

Tak za dnesek rollnuty celkem pekny amulet i hellfire ring.. ja sem spokojeny :)

Obrázek Obrázek

Majky_majk
Doom Knight

Příspěvek od Majky_majk » 13.02.2013, 20:11 hod.

mít ten amulet místo dexterity Vitalitu, byla by to pecka... a ještě by mohl mít místo PR AR, AS nebo LOH :-). Ale to už je dream.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 13.02.2013, 20:27 hod.

Celý večer nejde AH a teď dokonce shodili server, ať se už jdou bodnout...

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 13.02.2013, 20:29 hod.

Co vám budu povídat, open beta PoE funguje lépe :D V Blizzardu už skoro 9 měsíců tají, že vypustili placenou beta verzi ;D

Majky_majk
Doom Knight

Příspěvek od Majky_majk » 13.02.2013, 21:03 hod.

Njn... jenže kolik hráčů má v open betě PoE? :-)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 13.02.2013, 21:09 hod.

Upřímně, nevím. Čekám, až to zase někdy postnout. Poslední info je z týdenního vyhodnocení otevření open bety.

"We've have a daily active player count of around 287k players and a concurrent user record of 70k players online."

Ty čísla byly limitovaný častým padáním hry během prvního týdne :D Nicméně v posledním týdnu mě to koplo asi jednou.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 13.02.2013, 21:41 hod.

Ad nové plány - amulet of inteligence - výroba 100k, šutr topaz 30k, potřeba materiálu (brimstone) - celkové náklady kolem 150k a výsledek pochopitelně tragický :D Zcela upřímně - za cca 1000h hraní jsem ještě nenašel jedinej amulet kterej by měl CC, CD a AS a ještě ke všemu ve slušné výši, jakoupak asi mám šanci takový vycraftit? Předpokládám že do té doby za to dám ještě víc než těch 160M za který jsem si takového krasavce pořídil na aukci :wave:

Odpovědět

Zpět na „Obecně“