HC - nase komunita
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Tak trocha updatnem moj post z vyssia.. Mal som barba 52lvl, scipol na lag (mojou vinou, kedze osm kecal s kamosom cez icq a hra akosi neuniesla tych alt+tab-ov )
Momentalne witch doctor lvl 10
Momentalne witch doctor lvl 10
Re: HC - nase komunita
Tak sem se rozhodl taky věnovat HC a nemám s kym hrát, protože všichni co mám ve FL hrajou SC. Mám zatim Barba 59lvl a WD 37lvl...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Smrtonoska
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek lidičky :-)
Velice rád hraji Hardcore charakter, ale přímo do komunity HC hráčů v ČR a SR se přidat nechci. Jednu věc, kterou by mohli opravit je neaktulní zobrazování pingu a lagy, já sem se díky tomu zasekl v obtížnosti nightmare. Prostě není normální, když to hraji dobře a zabíjení mi jde solidně, abych skončil nakonec s postavou kvůli lagu. Prostě lagy jsou pro mě zlo, ale beru to tak, že je to pro mě více hra na HC než na SC. Jedinej důvod je ten, že kdykoliv můžu skončit.
Jinak můj battle tag "Smrtonoška#2663", jestliže chcete mě mít v přátelích na bettle netu tak můžete.
S pozdravem!
Velice rád hraji Hardcore charakter, ale přímo do komunity HC hráčů v ČR a SR se přidat nechci. Jednu věc, kterou by mohli opravit je neaktulní zobrazování pingu a lagy, já sem se díky tomu zasekl v obtížnosti nightmare. Prostě není normální, když to hraji dobře a zabíjení mi jde solidně, abych skončil nakonec s postavou kvůli lagu. Prostě lagy jsou pro mě zlo, ale beru to tak, že je to pro mě více hra na HC než na SC. Jedinej důvod je ten, že kdykoliv můžu skončit.
Jinak můj battle tag "Smrtonoška#2663", jestliže chcete mě mít v přátelích na bettle netu tak můžete.
S pozdravem!
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!
Cau,
jak je ten HC channel ? A je to jen CZ/SK a nebo pro vsechny ?
jak je ten HC channel ? A je to jen CZ/SK a nebo pro vsechny ?
tiež sa pridam časom, zatiaľ som lowka
tag: Barsian#2387
tag: Barsian#2387
Tak počínaje dneškom sa pridávam na temnú stranu, máte predsa keksíky
Po svojej prvej dnešnej smrti (/wave Urban ) na 30 úrovni (nemáme radi červíky a lagy) to skúšam znova, uvítam spoločnosť Tag Angie#2320.
Po svojej prvej dnešnej smrti (/wave Urban ) na 30 úrovni (nemáme radi červíky a lagy) to skúšam znova, uvítam spoločnosť Tag Angie#2320.
Dps is science, Healing is art, tanking is Strategy.
Rheya - Demon hunter lvl 60 (Inferno clear)
Hatti - Monk lvl 30 (HC Normal Act II)
Rheya - Demon hunter lvl 60 (Inferno clear)
Hatti - Monk lvl 30 (HC Normal Act II)
-
- Quill Rat
- BattleTag:PowersonMaxi#2927
Zdarec, battle tag PowersonMaxi#2927. Hraju WD.
-
- Quill Rat
Zdravim, rad bych se pridal do HC komunity, Diabla jsem uz zabil na normal MP10 a ted chci pokracovat dale ale na MP10 a k tomu nemam dostatek dmg, takze budu rad, kdyz se ke me nekdo prida nekdo kdo se neboji MP10 , Battle tag Molfsokros#2213 WD lvl 36
Zdravim lidicky z HC, chtel bych pozadat o pomoc s p-levelingem nebo jakoukoli pomoci s dosazenim 60. lvl v co nejkratsim case s mym monkem (28 lvl,Cainuv set+25% v helme). Na oplatku mohu pomoci s mym WD (Inferno pokoreno) pripadne se muzeme domluvit na drobne financni odmene ... Guru#2453
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
-
- Quill Rat
- BattleTag:dave132cz#2272
Tak teda taky se přidám, poslední dobou hraju jen HC. battletag: dave132cz#2272.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Taky posledni dobou hraju pouze HC, zatim zacinam, takze charakter nic moc, profil v podpisu, BT spiderer#1213
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
mna si tu mozte pridat tiez, ja to hram len tak light, ze expism seba aj inych, ale myslim si ze to je tiez dost potrebne Iperitas#1272
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
sem tam tady hraju.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
ahojte som new na HC, nehral som to ani v d2 ani tu az donedavna...
uz par krat som cital zazitky z hrania ludi na HC (aj na tomto portali) a vzdy som im ticho zavidel ake to musi byt super, ale nikdy som nemal gule na to si zalozit HC char..teraz som tak urobil a nebanujem..uplny iny rozmer hrania, uplne iny zazitok ale to vy uz seci asi viete co ste tu
takze rad by som sa pridal k vam neco sa priucil. Zatial som lvl 60monk para2 a na inferno som iba nakukol. Zatim podla mna nemam na to este gear na inferno a riskovat nebudem. Takze ak tu je niekto kto by si rad zafarmil goldy na hell (nakup gearu do inferna ) tak si ma kludne pridajte a mozme zadrvit
pepso#1701
uz par krat som cital zazitky z hrania ludi na HC (aj na tomto portali) a vzdy som im ticho zavidel ake to musi byt super, ale nikdy som nemal gule na to si zalozit HC char..teraz som tak urobil a nebanujem..uplny iny rozmer hrania, uplne iny zazitok ale to vy uz seci asi viete co ste tu
takze rad by som sa pridal k vam neco sa priucil. Zatial som lvl 60monk para2 a na inferno som iba nakukol. Zatim podla mna nemam na to este gear na inferno a riskovat nebudem. Takze ak tu je niekto kto by si rad zafarmil goldy na hell (nakup gearu do inferna ) tak si ma kludne pridajte a mozme zadrvit
pepso#1701
Zdravím, jestli má někdo zájem.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/stan ... o/22620066
standaDX #2946
http://eu.battle.net/d3/en/profile/stan ... o/22620066
standaDX #2946
Tiez to rad zahram a nemam s kim
FIFOSAK #2449
FIFOSAK #2449
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Toz taky nemam s kym parit. Kdyby chtel nekdo rozmoštovat nejaky potvurky, tak si me pridejte. Hraju tak kazdy druhy den od 20.30 - 23.30.
Moxmar-2814
Moxmar-2814