Jaké skilly atd pro barba
Ahoj....mam Barbara lvl 60 (6) Paragon...ale pořád nějak nevím jaké skilly a zbraně (jednoručné,dvouručné) mam preferovat...moc tomu ještě nerozumím tak bych to potřeboval poradit 

Re: Jaké skilly atd pro barba
mas tady na to asi 10 topicu,az si je vsechny prectes,tak se zeptej...
Tak díky za radu no.......
frost si sa dostal tak daleko a stale nevies...??? si to striedaj stale najdes nieco lepsie tak sa prisposobuj...
No já umíram v Infernu MP 1 a nevim co dělam špatně...Damage:52k,HP 70k....Vitality 2000....Armor 10K...pořád mě zabijejí elitky jak máslo...tak musim hrát na MP0 ale tam jsou Monstra moc slabý zase
zkus to tady viewforum.php?f=106 a taky nevim jak cekas ze ti nekdo pomuze kdyz nedas ani link na svuj gear..
tady můj mrský gear http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fros ... o/24304121
kdybys nebyl linej jak veš,tak si kliknes na coyduv link a sam si tam rady prectes,vsechno tu bylo uz nekolikrat zmineno,jsou tam odkazy na armory,takze to pri nejhorsim muzes okoukat
two words : RESIST ALL 

Resist jsem zkoušel ale razantně mi to snižuje Damage a HP u něčeho
resist all je hned po vitalite druhý nejduležitější stat, pokud ho nenasbíráš, a s warcry bys měl mít cca 700all+ budeš umírat jak malá dě..ka.
BTW na youtube je PLNO videí na jaké staty se zaměřit, jaký build hrát apod.. mrčnu na to
BTW na youtube je PLNO videí na jaké staty se zaměřit, jaký build hrát apod.. mrčnu na to

Já tam hlavně nevidím nic na doplňování života. Jak se vůbec dá hrát barbar bez life steal/life on hit? Pořiď si pásek s life stealem nebo přehoď jednu pasivku na Bloodthirst, to udělá větší parádu než ty co máš na zvýšení armoru. Ty resisty bych taky pořešil, zvýšit damage můžeš přes crit. chance/damage a attack speed.
jo díky....zkusim našetřit pár golů a omrknou AH jestli tam nebude něco přijatelného 

Takže Pásek jsem vyměnil za lepší s Life stealem a přehodil jsem jednu pasivku na Bloodthirsty...už jenom zbývá vyměnit rukavice za lepší s AS nebo něco na Damage a Helmu to saméattivo píše:Já tam hlavně nevidím nic na doplňování života. Jak se vůbec dá hrát barbar bez life steal/life on hit? Pořiď si pásek s life stealem nebo přehoď jednu pasivku na Bloodthirst, to udělá větší parádu než ty co máš na zvýšení armoru. Ty resisty bych taky pořešil, zvýšit damage můžeš přes crit. chance/damage a attack speed.
ale pořád vidím problém s tim HP a Damage...už jsem utratil cca.400k v AH a buď jsem si přidal Damage a ubral HP,nebo přidal HP a ubral přes 5k Damage
......prostě timhle tématem ve foru chci říci že v tom mam zmatek a nevím kam dřív skočit a co více upravovat

Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:22 hod., celkem upraveno 1 x.
ono je problém že se v tomhle foru nevyznam a nevim jak to přesunout
jako sorry ale je to tak
Necituj predchozi prispevek, tema presouvam - Kuki

Necituj predchozi prispevek, tema presouvam - Kuki