pomoc s upgradem gearu
o tom taky nevim... 

-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:NoNormal#2841
Re: pomoc s upgradem gearu
Inc jsem myslel prichozi
us.battle.net/d3/en/follower/enchantress/skill/erosion
us.battle.net/d3/en/follower/enchantress/skill/erosion
jaj... to uprimne povedane ani neviem ktory z tych dvoch mam nasteveny, ani jeden nejak neovplyvnuje hru si myslim, takze je to asi jedno
ono 3 sekundy trvanie / 15 recharge a 15% viac dmg, pricom ten skill je random pouzivany followerom... je taky nanic no... ale je fakt ze tam si clovek nevyberie moc...

ono 3 sekundy trvanie / 15 recharge a 15% viac dmg, pricom ten skill je random pouzivany followerom... je taky nanic no... ale je fakt ze tam si clovek nevyberie moc...
-
- Fallen Shaman
no rikam si, ze na trash fakt nic moc, ale na bossovy nebo takovej kw, kdyz je sam, na mp8 se to asi hodi z moznosti co jsou asi nejvic, ale to je imo
jeste jsem premyslel nad templarem a to jen kvuli tomu, se bych na nej narval vse na mf
jeste jsem premyslel nad templarem a to jen kvuli tomu, se bych na nej narval vse na mf
templara som nosil este na zaciatku ked som zacinal s d3 a inferno bolo trosku niekde inde... vtedy mi vela krat zachranil krk
teraz taham enchu prave kvoli AS
keby som mal echo tak taham scoundrela kvoli burize
inak na templara a enchantressku sa mi zda ze narves rovnake MF/GF
teraz taham enchu prave kvoli AS
keby som mal echo tak taham scoundrela kvoli burize
inak na templara a enchantressku sa mi zda ze narves rovnake MF/GF
-
- Fallen Shaman
me s wizzem na zacatku templar furt lizal zem a to mel nejaky AR a 100k hp
u barba je mi fakt jedno co s sebou taham, protoze v nich extra vyhodu nevidim s jejich dmg a skilly me taky moc neoslovily...
nekde bylo psano, ze templar diky tomu, ze ma o item vic, tak vytahne vice mf, ale to osobne overeno nemam, jeste jsem to neresil..

nekde bylo psano, ze templar diky tomu, ze ma o item vic, tak vytahne vice mf, ale to osobne overeno nemam, jeste jsem to neresil..
tamplář má nejvíc mf díky Sunkeeperu(45mf) + štít(20mf), nikdo jinej nemůže mít 65mf v rukách. Druhá je enchantreska s Grand wizier stafkou a scoundrel nemůže mít v ruce mf žádnej pokud vím. Amu a ringy maj všichni stejný možnosti.
-
- Fallen Shaman
diky za infoQuetak píše:tamplář má nejvíc mf díky Sunkeeperu(45mf) + štít(20mf), nikdo jinej nemůže mít 65mf v rukách. Druhá je enchantreska s Grand wizier stafkou a scoundrel nemůže mít v ruce mf žádnej pokud vím. Amu a ringy maj všichni stejný možnosti.
-
- Fallen Shaman
http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... t010p.jpg/
tak mi padlo tohle a jelikoz tu byl soj zminovan, jako dobry, tak jestli mi ho nekdo muze posoudit, zdali se mi vyplati nebo jestli je na to nekde nejaka utilitka prosim?
tak mi padlo tohle a jelikoz tu byl soj zminovan, jako dobry, tak jestli mi ho nekdo muze posoudit, zdali se mi vyplati nebo jestli je na to nekde nejaka utilitka prosim?
pokud chodis s WW neni vubec spatnej,ale samozrejme zalezi jakej ring mas ted,jestli mas aspd+crit+cd tak se mu soj nevyrovna
no pokial SoJ, tak ako som pisal, s cold dmg... vdaka tomu mobky nebudu tak utekat kvoli fearu z echa, tym padom rozdas vacsiu dmg... aj ked tento efekt na dps neuvidis
ale ring je to celkom oki, napr na uberov by sa ti urcite oplatil

-
- Fallen Shaman
super diky za info
jeste jeden takovej OT dotaz... da se SOJ nejak efektivne prodat, kdyz se v nich neda filtrovat?
jeste jeden takovej OT dotaz... da se SOJ nejak efektivne prodat, kdyz se v nich neda filtrovat?

jj SoJ sa da predat vcelku lahko, hlavne po tom co oznamili, ze v pvp budu hraci povazovany za "elites"... inak filtrovat sa neda pokial das nazov legendarky, pokial das ring a zadas parametre, malo by to byt oki
-
- Fallen Shaman
tak jo filtrovat se da, ale jediny stat co na nem je a co si muzu do filtru navolit, tak se mi povedlo dmg vs elite, ale jinak nic 

pokud dáš all armor types tak můžeš ješte filtrovat resource (fury, spirit, ap atd.) takže se dá vyfiltrovat pro jakej char má bat. K tomu i nějaký skilly,ale ne všechny.