Mno... Tak me to cim dal tim vice presvedcuje, ze se nedockam. Customizace je proste ohromny problem. Proc vetsina lidi pise: Ja chci vylepsovani predmetu, ja chci vylepsovani artisanu, ja chci jine gemy, ja chci vylepsovani skill stromu? A proc je ma Blizzard totalne v
******? Protoze nechteji mechaniku hry nijak menit. Podle me ani datadisk nebude o nicem takovem. Jen pridaji act, gemy, legendarky, setovky, jeden char a odchod na parek. Jelikoz drzi zasadu: Vse ma podlehat nahode (craft, drop, atd), tak mame smulu, abychom byli schopni vylepsovat veci na zaklade toho, ze ve hre neco "splnime". Dalsi patch jen o kosmetickych upravach, bez spetky moznosti rozvoje postav. Staci jen priklad: "Dovedete si predstavit tu krasu, kdybychom meli moznost vylepsovat predmety? Proste jeden predmet by si clovek "tunil" a "tunil" a mel by ho skutecne rad"
Jelikoz mi dosla trpelivost, tak timto se s Diablem loucim. Pokud by mel nekdo zajem o muj equip ci nejaky item, at se mi ozve, jinak to prodam na RMAH (co je tedy prodejne) a tim koncim.
Ale nechci jen nadavat. Hra me bavila nekolik mesicu a byl jsem spokojen se systemem boje, prostredim, atd. Bohuzel ta hra neobsahuje dostatecne kvalitni end-game obsah, abych u ni dal vydrzel. Ale i tak, za tech 12 stovek to byla slusna porce zabavy
Tak se mejte a hodne stesti pri craftu a dropu (nemyslim to nijak ironicky). Treba se sejdeme u datadisku (treti ci ctvrte vydani)
Vyjadřuj se slušně. kojot