ALT+F4
Ahoj, pouzivate nekdo tuhle zkratku kdyz uz screen rudne a cooldowny jsou nekde uprostred?
Zkouseli jste jestli to obejde 10ti sekundovy delay time pri normalnim opusteni hry v dungeonu?
V Diablu II to fungovalo dobre, hlavne proti tppk.
Zkouseli jste jestli to obejde 10ti sekundovy delay time pri normalnim opusteni hry v dungeonu?
V Diablu II to fungovalo dobre, hlavne proti tppk.
Re: ALT+F4
staci to len vyskusat co je uplne jednoducha zalezitost 

Tak si me pridej do pratel, jsem ve hre a muzem to zkusit 

Nefunguje. To je stejný, jako když máš disconnect. Prostě tvoje postava, tam bude těch 10 vteřin stát.
taky pekna kravina tech 10 sekund,v pripade hardcore to melo kopnout ze hry okamzite pri ztrate spojeni,takhle 99% hracu,kteri umrou na max lvlu na HC,je z duvodu vypadku spojeni
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Jen takový dotaz. Proč hrát HC, když pak budu vymejšlet takovéhle chujoviny abych neumřel ??
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To muzes jit hrat rovnou SC.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Přesně tak... to taky nechápu... hrát HC je dobrovolná záležitost.
Já osobně si myslim, že je možná ale trochu škoda, že se člověk s tou postavou už nemá šanci "rozloučit". Možná by mě teď za to někdo ukamenoval, ale já bych asi byl spokojenější s variantou, že to RIPem na HC nekončí a postava může pokračovat ve SC hře. Otázkou je, ale jak s gearem. Aby se z toho nestal kanál HC itemů do SC hry... možná by po smrti mohly zůstat sice postavě, ale vázané na účet.
Ale to se stane asi těžko.
A ještě jedna poznámka... jedna cesta jak "ošidit smrt" podle mého názoru opravdu v D3 existuje. Nefunguje to ve všech případech, ale lze hrát tak, aby jí šlo využít (zejména u bossů apod.). Právě mě to napadlo a dělám pokus, zda to opravdu půjde... a dle všeho to jde.
EDIT: nejde... mají to ošetřené dobře.
Edituj svoje příspěvky. kojot
Já osobně si myslim, že je možná ale trochu škoda, že se člověk s tou postavou už nemá šanci "rozloučit". Možná by mě teď za to někdo ukamenoval, ale já bych asi byl spokojenější s variantou, že to RIPem na HC nekončí a postava může pokračovat ve SC hře. Otázkou je, ale jak s gearem. Aby se z toho nestal kanál HC itemů do SC hry... možná by po smrti mohly zůstat sice postavě, ale vázané na účet.
Ale to se stane asi těžko.
A ještě jedna poznámka... jedna cesta jak "ošidit smrt" podle mého názoru opravdu v D3 existuje. Nefunguje to ve všech případech, ale lze hrát tak, aby jí šlo využít (zejména u bossů apod.). Právě mě to napadlo a dělám pokus, zda to opravdu půjde... a dle všeho to jde.
EDIT: nejde... mají to ošetřené dobře.
Edituj svoje příspěvky. kojot
-
- Burning Soul
Pokud se snažíte vymyslet způsob jak v HC neumřít nějakým fígkem, který nemá s hraním co dočinění, tak HC radši nehrajte.
- Kuki10
- Globální moderátor
Kdyby slo v hc o...... smrt, tak by se z toho stal SC, nemelo by to zadnej vyznam hrat....
Zarakvil jsem 6 barbaru ale do lvlu 30 a vsechny mou chybou a co, zivot jde dal.
Zarakvit wizzarda, tak se neceho napiju, zapalim par spinek a hrnu delat dalsiho...
Protoze pak kdyz se behem dne s nekym bavim o Diablu, nebo nad tim nekdy premyslim, tak se zacnu smat, jak jsem si myslel, ze to prohrnu zpatky na lvl 30 a budu pokracovat v expeni...
No a na zaver ty situace, kdy ma clovek na male a zachrani ho spoluhrac a pak z toho mame srandu, to na sc proste clovek nezazije a ze jsem tam par hodin odehral.....
PS: aby bylo jasno, muj wizzard nikdy neumre, jen jsem ho zneuzil pro srovnani.:-D
Zarakvil jsem 6 barbaru ale do lvlu 30 a vsechny mou chybou a co, zivot jde dal.
Zarakvit wizzarda, tak se neceho napiju, zapalim par spinek a hrnu delat dalsiho...
Protoze pak kdyz se behem dne s nekym bavim o Diablu, nebo nad tim nekdy premyslim, tak se zacnu smat, jak jsem si myslel, ze to prohrnu zpatky na lvl 30 a budu pokracovat v expeni...
No a na zaver ty situace, kdy ma clovek na male a zachrani ho spoluhrac a pak z toho mame srandu, to na sc proste clovek nezazije a ze jsem tam par hodin odehral.....
PS: aby bylo jasno, muj wizzard nikdy neumre, jen jsem ho zneuzil pro srovnani.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
no, nechci strašit, Kuki, ale většinou, když jsem si někdy takhle zamachroval, jako že něco se mi nikdy nestane, tak jsem to měl obratem naservírovaný. V žádným případě ti RIP nepřeju, ale já bych si už nedovolil pustit takovýhle definitivní prohlášení
Good luck 

-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Kuki ma primarni skill nesmrtelnost = on to rikat muze 

HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
tak to se mu to hraje.... mě se ti v některých případech sama nahodí pasivka "papír", tak možná proto jsem v těch prohlášeních opatrnější 

- Kuki10
- Globální moderátor
Vis jak, beru to jako hru.:-)
Takze kdyz rikam, ze neumre, tak me to zene dopredu.:-D
Netrapim se tim co bude, hrnu to jak to jde...
A neber to, ze bych machroval, jen si nedokazu pripustit, ze bych nekdy umrel.:-D
Jojo spider ma s tim skillem pravdu.:-D
(Tohle esi bude cist Blizzard, tak dneska koncim)
Takze kdyz rikam, ze neumre, tak me to zene dopredu.:-D
Netrapim se tim co bude, hrnu to jak to jde...
A neber to, ze bych machroval, jen si nedokazu pripustit, ze bych nekdy umrel.:-D
Jojo spider ma s tim skillem pravdu.:-D
(Tohle esi bude cist Blizzard, tak dneska koncim)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
Kurnik dneska s tebou nehraju. Jestli to někdo z blizzu přečte tak tam máme tři paky najednou. Všichni budou mít Arcane, molten a do toho si prostřídaj frozen, vortex, jail, waller 

- Kuki10
- Globální moderátor
Jen at a jeste at tam prihodi diabla nebo beliala, at je nejaky vzruso.
A nebo zajdem pro planek, tam nuda nebude.:-D

A nebo zajdem pro planek, tam nuda nebude.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-