Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem ho nehrál, ale co jsem pochytil od jiných lidí a z jiných fór, tak univerzál no.1 by měl být Hammerdin s Enigmou 

Re: Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati
Přijde druhá vlna u Baala a má po univerzálnosti
Jasně, že je nakonec zabije, ale tak to každý
Mám pocit, že i v AT jsou někteří magic imunne. A LK bych s ním neběhala. Moc pomalý.

HC grál: 537/516 (-21)
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
Co ta možnost přerozdělování bodů přes plugy, to je zakázané nebo ne?
myslím že tohle je čistě na tobě jak se k tomuhle postavíš. Nikdo ti to stejně nedokáže jestli si ty skilly přerozděluješ přes plugy nebo ne. Myslím že je cajk, pokud hraješ 1.13 využít respec který ti umožňuje hra. ale jinak je to cheat si myslím. Bylo by to strašně jednoduchý.
Pokud poděláš build (naklikáš špatně skilly) a použiješ plugy jen proto aby sis opravil skilly, myslím že to je ještě relativně v pohodě. Pokud ale jedeš třeba sorcku a měníš pomocí pluginů skilly podle toho jakou zrovna deš lokaci, to si myslím že férový není.
ale jak říkám, celý je to jen o tvým přístupu. nikdo ti nic nedokáže takže ve výsledku jediný měřítko je tvoje svědomí.
Pokud poděláš build (naklikáš špatně skilly) a použiješ plugy jen proto aby sis opravil skilly, myslím že to je ještě relativně v pohodě. Pokud ale jedeš třeba sorcku a měníš pomocí pluginů skilly podle toho jakou zrovna deš lokaci, to si myslím že férový není.
ale jak říkám, celý je to jen o tvým přístupu. nikdo ti nic nedokáže takže ve výsledku jediný měřítko je tvoje svědomí.
@Fujiwara: Mam to brat tak, ze se hlasis do turnaje? Protoze pokud vidim, nenapsal si to nikde na 100%...Dale - pokud ano, chces byt zarazen do tymu nebo ne? Vrele doporucuju si nekolikrat precist pravidla, at nedojde k nejakemu nedorozumneni...
Co se tyce prerozdeleni skillu pomoci Plugy, tak vzhledem k tomu, ze Plugy nevyuzivam me to ani nenapadlo, takze jsem se nevyjadril jasne, proto to udelam ted...
Plugy a Atma maji byt brany POUZE jako rozsireni stashe, nikoliv jako utility menici hru v zakladu, tudiz ne, takto prerozdelovat skilly nepovoluju...Vim, ze Plugy ma i jine vyhody, treba zpristupneni vsech RWs, ale to mi nevadi, takze to ponecham beze zmeny...Navic pokud hrajes 1.13, tak by to nemel byt vubec problem, kdyz mas k dispozici respec...Samozrejme nemuzu nijak ohlidat, co jak kdo kde dela, ale verim ve fairovy boj a v to, ze se budete snazit MAXIMALNE dodrzovat pravidla
Co se tyce prerozdeleni skillu pomoci Plugy, tak vzhledem k tomu, ze Plugy nevyuzivam me to ani nenapadlo, takze jsem se nevyjadril jasne, proto to udelam ted...
Plugy a Atma maji byt brany POUZE jako rozsireni stashe, nikoliv jako utility menici hru v zakladu, tudiz ne, takto prerozdelovat skilly nepovoluju...Vim, ze Plugy ma i jine vyhody, treba zpristupneni vsech RWs, ale to mi nevadi, takze to ponecham beze zmeny...Navic pokud hrajes 1.13, tak by to nemel byt vubec problem, kdyz mas k dispozici respec...Samozrejme nemuzu nijak ohlidat, co jak kdo kde dela, ale verim ve fairovy boj a v to, ze se budete snazit MAXIMALNE dodrzovat pravidla

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak hele Honzo, k tomu tvýmu Durielovi...jestli bude každej třetí drop vypadat takhle, tak to budou úžasný výsledky

Supr, to jsem jeste nevidel
Popravde, chci Vas tak trochu zneuzit
, vzdycky me zajimalo, jak je na tom Duriel, kdyz ho nikdo nikdy nebeha, a nez bych dal dohromady nejakou statistiku sam, tak jsem se rozhodl, ze pouziju Vas
a sebe samozrejme taky
Jinak jeho top drop, tedy questovy, protoze jinda jsem tam jinak nebyl, byl Metalgrid amulet, to jsem fakt cumel

Popravde, chci Vas tak trochu zneuzit

Jinak jeho top drop, tedy questovy, protoze jinda jsem tam jinak nebyl, byl Metalgrid amulet, to jsem fakt cumel

Tak teď se těším na Duriela, ale myslím, že mi pak ty TP budou lézt na nervy
Ale očekávám úspěch, co se týče bižuterie, tak uvidím 
Edit: Můj nejlepší quest drop byl Light facet a TGV, které mi padly s untwinked javazon

Edit: Můj nejlepší quest drop byl Light facet a TGV, které mi padly s untwinked javazon

- FujiwaraCZ
- Quill Rat
Prozatím se nehlásím, protože nevím jestli stihnu udělat nějakou schopnou postavu. Ale do startu dám vědět, jestli se něco povedlo. A pravidla si ujasňuju právě proto, abych měl čisté svědomí, ne abych je obcházel :-) Hlavně teda vůbec nevím jakou postavu udělat, nechcete pro inspiraci napsat s čím se zúčastníte? Já teda nejsem moc odborník přes diablo a jediná postava, která dokázala vymlátit Chaos Sanctuary byla cold/fire amazonka(bohužel na bnetu).
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
FujiwaraCZ: Na Lower Kurast a asi i Duriela (tady ještě nevím, jelikož má na Hell Duriel cold resist 95%) budu mít Blizzard Sosu. Na Pindla a Ancient Tunnels to budu šéfovat s Cold Amou a nakonec WSK+Baal a Chaos Sanctuary si vemu Trap Assu s Infinty. A když všechno pochípe, tak bude v záloze Strafe Ama 
Edit: Teď koukám na Pindlův drop a napadá mě otázka....Proč v tom bodování nejsou i runy, když je může dropnout všechny? I když....pravděpodobnost na Zod je fakt luxusní...1:1 488 365

Edit: Teď koukám na Pindlův drop a napadá mě otázka....Proč v tom bodování nejsou i runy, když je může dropnout všechny? I když....pravděpodobnost na Zod je fakt luxusní...1:1 488 365

Protoze A5 Superunikati je Item hunt a ne Rune hunt, stejne jako nebude v LK obodovan zadny item, ktery tu padne, bude to naopak ciste o runach 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si to myslel, že mi takto odpovíš, ale v LK zase nedropneš Jah, Cham a Zod 

Doslova vzato, Jah i Cham můžeš klidně dropnout v LK.
ale pokud vím tak jen na určitý /playersx...mám tabulku jak to padá v do verze 1.12. ale jak to platí v 1.13 to netušim...
To bych se dost divila, kdyby drop z monster byl ovlivněný nastavením players. Nepleteš si to s truhlami? (v 1.13 padá vše (tedy do Ber) na všech players z truhel, aspoň co jsem tak četla, i když nevím to jistě ohledně nastavení 1-2, tam moc hledačů není)
Urcite si to plete s dropem ze superchestu, jinak v A3 by melo byt mozne dropnout i JAH, v 1.13 jsem videl i CHAM z Travincalu, a pokud si pamatuju, tak i v 1.11 nasel jednou Grisu CHAM z Mepha, neskutecnej luck 

Podle kalkulátoru by měla i v LK padat Cham
Mně jednou padla z councila, který byl u Mephista. A pak v Travincalu. Ale jedna byla na SC a druhá na realmu, takže nemám ani jednu 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já ty 3 runy myslel na supechesty a ne na celej 3.act
Aspoň jste si pokecali 
RIP: Možná teď budu kecat, on je to snad už rok nebo víc zpět, ale tuším, že tady padla Aragornovi Cham z Mepha.
A pokud v bodování nebudou, jakože asi nebudou, taxe vsaď, že mě 100 pro jedna z nich padne

RIP: Možná teď budu kecat, on je to snad už rok nebo víc zpět, ale tuším, že tady padla Aragornovi Cham z Mepha.
A pokud v bodování nebudou, jakože asi nebudou, taxe vsaď, že mě 100 pro jedna z nich padne

Já vím, jak jsi to myslel. Ale vzhledem k tomu, že ještě není přesně stanoveno, jestli se budou počítat i runy, které nepadnou ze superchest, ale třeba z nějaké mrtvoly, monstra (jako LK se dá prostě brát celá ta oblast), tak jsem jen chtěla doplnit, že tam ty runy mohou padnout.
Jakekoliv runy z teto oblasti, nemusi to byt jen superchest