Abych se vyjadril k predchozimu probiranemu tematu, a to Andy NM...Ono strasne zalezi na uhlu pohledu...pokud to beru z pohledu cloveka, ktery tech veci moc nema, ci nekoho, kdo by hral bez prehozu, tak to nebyly spatne veci, daji se i lepsi, ale nebyly spatne...Pokud to beru ale z pohledu hrani s prehozem, tak uprimne ja bych sebral pouze Kelpinu, podival se na staty a pak si ji bud nechal nebo prodal, zbytek bych ani nesbiral...Treba ted, jak beham Hell Mepha, tak nesbiram naprostou vetsinu Normal ani Exceptional unikatu, a obcas ani Elite, proste je necham lezet...Tedy rozumnejte, jediny predmet, ktery mi Meph jeste muze dat a ja ho nemam, je BKWB ring, a to ten hajzl proste neda, i kdybych se na hlavu stavel - stejny pripad jako u Eli a jejiho Skullderu...Ze setu treba sbiram jen amulety a nechal bych si pouze Tals, ale ten zatim ted nepadl...
Jinak screeny jsem zapomnel doma, tak je dotahnu zitra, zase se tam najde par peknych veci
Co se tyce ringu, tak jsem nasel dva, Wisp projector a znovu Nagel, takze ted je to 3x Nagel, 1x Manald, 2x Ravenfrost, 1x Dwarf star, 1x Natures piece a 1x Wisp projector, po SoJi ci BKWB ani pamatky