Spectrum run
dneska bych se pridal...at je trosku zmena...uz me nebavi behat porad ACT III ALc run
Re: Spectrum run
Klidně, nejspíš zase někdy k večeru, jen nvm kdy budu doma, možná někdy až kolem desátéReve píše:dneska bych se pridal...at je trosku zmena...uz me nebavi behat porad ACT III ALc run
R.I.P. 27.3.2014
no tak to je na me asi uz moc pozde..
Teď nám droply 2 Spectrumy z jednoho jednorožca a to sme byli ve dvou a jeden z nich měl 141 dmg a druhé 39 tak pojďte se někdo přidat
za hoďku dorazim domu a klidně zase zajdu
hezky pěkně, gz
Jn, já sklidil jen ty low Spectrumy a ve svých runech jsem nenarazil ani na champíka, jen na bandu zfetovaných moltenů s reflectem a letlampou. To tak vypadá že kadžý s kým na ten run chodím mi vysává moje štěstí a na mě zbyde prd
R.I.P. 27.3.2014
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Letlampou.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
hh, Pulp fiction rulezzNargarotH píše: bandu zfetovaných moltenů s reflectem a letlampou.
Nespammujte mi tady nebo na vás pošlu Wolfa
Jdu teď pryč a budu zpět tak v deset večer, takže když tak do té doby beze mně, aspoň mě nikdo tentokrát nebude sosat
Jdu teď pryč a budu zpět tak v deset večer, takže když tak do té doby beze mně, aspoň mě nikdo tentokrát nebude sosat
R.I.P. 27.3.2014
kolij: Pekne. Dopoledne jsem dal solo priblizne 15 kol na MP4 a na potvoru s fialovym nazvem jsem nenarazil ani jednou.
-
- Wraith
- BattleTag:Zirunka#2764
Ahoj, hoďte si mne do seznamu, jdu taky chodit :-)
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Já jen absolutně nechápu, k čemu je ten meč jako někomu dobrej? :-)
Jeden mam a neni to ani tak extra krásné ani na efekt... nebo je u té zbraně nějaká skrytá funkce, quest, ach?
Jeden mam a neni to ani tak extra krásné ani na efekt... nebo je u té zbraně nějaká skrytá funkce, quest, ach?
Spectrum run
Jde o to ze muzemit obrovskej dmg na to na jakym levelu ho muzes nosit
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Aha... takže tam jde vyloženě o tu zbraň na levelení?
Stejně moc nerozumim tomu, proč taková postava je ochotná utratit X mega za podobný předmět. Za relativně drobné jdou koupit zbraně s -LVL (až 18), teď tu bude rubín 150-300, který levelení přenese na zcela jinou úroveň a navíc ten šílenej MP bonus.
To překlenutí z 30-45 (kde jsou levné -lvl itemy) je tak rychlé, že to snad ani neni potřeba, ne? S HF ringem a rubínem + nějakým MP, to jsou hodinové záležitosti. Se 700 DPS zbraní to bude méně... ale o kolik, 30 min?
Ale proti gustu... :-).
Stejně moc nerozumim tomu, proč taková postava je ochotná utratit X mega za podobný předmět. Za relativně drobné jdou koupit zbraně s -LVL (až 18), teď tu bude rubín 150-300, který levelení přenese na zcela jinou úroveň a navíc ten šílenej MP bonus.
To překlenutí z 30-45 (kde jsou levné -lvl itemy) je tak rychlé, že to snad ani neni potřeba, ne? S HF ringem a rubínem + nějakým MP, to jsou hodinové záležitosti. Se 700 DPS zbraní to bude méně... ale o kolik, 30 min?
Njn, proto je mnohem lepší chodit v partě, aby lidi co mají to štěstí ho předali těm méně šťastlivým jako jsi ty. Pak jsou ještě lidi jako já, kteří si koupí oříškovou čokoládu bez jediného oříškutomisco píše:kolij: Pekne. Dopoledne jsem dal solo priblizne 15 kol na MP4 a na potvoru s fialovym nazvem jsem nenarazil ani jednou.
Jsou lidi kteří mají stovky M nebo bilony a nevadím jim utratit pár drobných pro to aby momentálně ušetřili asi 2-3 hodiny času.Majky_majk píše:Aha... takže tam jde vyloženě o tu zbraň na levelení?
...
A patch zatím na servech není, mimoto momentálně by ten gem vyšel stejně na nějákých 100M.
R.I.P. 27.3.2014
majky majk jak je psano vyse...nekdo na to proste ma..to je jak v realu...nekdo si taky koupi hodinky za 300k a ty si muzes rict na co kdyz muze mit paradni za 5k...
Taky bych zašel a poznal nové pařany :-) muj battletag v levo v profilu kdyby vam chyběl dmg :-)
čus, rád se přidám, farmení to je moje ,bohužel mám čas až buď zítra večer(možná), nebo v pátek
bt: Blumx#1383
bt: Blumx#1383
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓