Cena se pohybuje co jsem koukal v rozmezi 150-220M Goldu podle AH.
Kdyby někdo měl zájem kontaktujte mě zde buď PM nebo na forku.
Díky
Tu cenu dela slovo top v nadpisePunky píše:to tam tu cenu robi akoze ten PU radius? lebo inak som nejak zmateny
Co třeba nechápu je to, že když na AH hledáš ramena 200+ INT, 40+AR a dostatek VIT či +life, tak nenajdeš ŽÁDNÉ RARE (jen pár vile wardek) a když totéž zadáš se STR, tak ti jich vyjedou tuny a za ceny že bych vraždil. Tohle mě fakt točí...Quetak píše:Mám ramena(cca 260str, 150vit, 6%life, 40all res) za 30m a za tyhle bych je nevyměnil. Nemyslím, že je prodáš za tu částku, ikdyž ta str je tam nádherná + pick up se taky hodí. Každopádně tu na fóru se tak drahý itemy stejně skoro neprodávaj (spíš se zdrbne cena, jako to dělám teď já) Sry za OT
Ne skoro, prostě nemůžouQuetak píše:to bude tím že rare ramena se s 200+int rollnout skoro nemůžou. Některý itemy maj prostě víc main statů pro určitý chary - Pásek+ramena na str, boty+ruce na dex atd...
http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-it ... mary-statsNekronaut píše:Co třeba nechápu je to, že když na AH hledáš ramena 200+ INT, 40+AR a dostatek VIT či +life, tak nenajdeš ŽÁDNÉ RARE (jen pár vile wardek) a když totéž zadáš se STR, tak ti jich vyjedou tuny a za ceny že bych vraždil. Tohle mě fakt točí...Quetak píše:Mám ramena(cca 260str, 150vit, 6%life, 40all res) za 30m a za tyhle bych je nevyměnil. Nemyslím, že je prodáš za tu částku, ikdyž ta str je tam nádherná + pick up se taky hodí. Každopádně tu na fóru se tak drahý itemy stejně skoro neprodávaj (spíš se zdrbne cena, jako to dělám teď já) Sry za OT
fuxicek píše:Tak moje nabidka za tyto ramena je 20 milionu, vic za ne nedam cenim si je prave na tuto castku. Pokud nenajdes kupce(hlupce), ozvi se.
fuxicek#2233
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk