EU SC Ramena Barbar ''top''

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
esopeso
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 29.01.2013, 15:00 hod.

Cau, chtěl bych prodat tyto ramena na Bara. Chvili jsem je pouzival a jelikoz chci vytunit sveho wizze co nejdrive rozhodl jsem se je prodat.
Cena se pohybuje co jsem koukal v rozmezi 150-220M Goldu podle AH.
Kdyby někdo měl zájem kontaktujte mě zde buď PM nebo na forku.

Díky

Obrázek
Naposledy upravil(a) esopeso dne 01.02.2013, 17:23 hod., celkem upraveno 2 x.
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

AlterEgo
Burning Soul

Re: EU SC Ramena Barbar top

Příspěvek od AlterEgo » 29.01.2013, 15:13 hod.

Jeste ten obrazek zkus dodat, abych mel predstavu jake jsou top shouldery pro barbara :)

EDIT: aha, tak uz

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 29.01.2013, 15:21 hod.

to tam tu cenu robi akoze ten PU radius? lebo inak som nejak zmateny

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 29.01.2013, 15:34 hod.

Mám ramena(cca 260str, 150vit, 6%life, 40all res) za 30m a za tyhle bych je nevyměnil. Nemyslím, že je prodáš za tu částku, ikdyž ta str je tam nádherná + pick up se taky hodí. Každopádně tu na fóru se tak drahý itemy stejně skoro neprodávaj (spíš se zdrbne cena, jako to dělám teď já :) ) Sry za OT

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 29.01.2013, 15:44 hod.

Punky píše:to tam tu cenu robi akoze ten PU radius? lebo inak som nejak zmateny
Tu cenu dela slovo top v nadpise :)
Ja na AH nic nekupuju, tak mi spis vysvetlete nekdo tech 250 - 330 M

Tedkom sem se koukl na AH a jsou tam shouldery treba

290 str, 89 int, 80 vitality, 69 res all za 59 999 999 buyout

nebo

290 str, 49 int , 27 phys res, 71 res all, 9% life za 26 100 000 buyout

nebo

279 str, 86 vit, 67 res all, 5y pickup za 31 mega buyout

Nejake WIle Wards se str kolem 271, ktere maji samo vic res all, maji armor oproti tem tvojim, maji life regen, nemaji sice vitalitu, ale maji % life a nejakou dexteritu tam jsou za 80 M buyout

Pochopil bych, kdyby tam mel treba 150+ vitality a armor, ze jsou top
...

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 29.01.2013, 16:09 hod.

podle toho co jsem koukal tak nevim co bys chtel zase mit na ramenou ty :-) jako primar stat+vita+all ress+pick je asi nejlepsi mozna kombinace, je mi jasne ze kdyby tam bylo jeste +% life tak bych to sem uz radsi vubec nedaval :-)
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 29.01.2013, 16:15 hod.

no chcel by som tam mat napr vysoku str... ALE... k nej vysoku vit/%life, nie 42 vit... vysoke AR (+najlepsie k nim este + int) nie 63 AR... idealne este + armor... pretoze ked z tych tvojich dam prec ten PU radius, tak tu cenu by som videl max na 50m aj to len pokial by niekto silou mocou chcel 290+ Str... preto som sa pytal, ci ten PU radius dvyha cenu na 6nasobok... kazdopadne, pokial aj ano, tak je to sice pekny item, ale nie top... ale tak to je uz na tebe v podstate no... len potom logicky necakaj, ze to tu ostane bez odozvy ;)

esopeso
Doom Knight

Re: EU SC Ramena Barbar ''top''

Příspěvek od esopeso » 29.01.2013, 16:30 hod.

ja cekam pouze zda li se najde nekdo kdo by je chtel.

Kdyz si zadam do ah pouze +silu + vita + all res co maji tyto ramena co zde nabizim tak mi to najde ramena v daleko visi cene nez co ja zde nabizim.
Mozna maji +40 vita navic ale moje maji zase pick up radius ktery opravdu na dobrych itemech co jsem koukal dela hodne.

Mozna tam jsou nejake levnejsi ale nejsou to totozne rolly. a opravdu tam nezadavam jeste k tomu zanedbatelne staty jako cold res a thorns

Edit : hlavně tu nechci flamovat o cenách :oops:
Obrázek

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 29.01.2013, 16:41 hod.

za 59M je tam 290STR 89 INT 80VITA a 69AR + nejaky arcane res, ale tak treba da nekdo tech dodatecnych 250M za Pick UP nebo se preklikne...

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 29.01.2013, 16:44 hod.

sak to nie je flame, ale normal debata... navyse jediny komu to moze vadit si ty :)

moja pointa bola v tom, ze akokolvek su tie ramena pohode, nie su top... a ze ma zaujimalo, ci ten PU radius fakt dvyha tu cenu tak vysoko... lebo ked sa napr pozres na tie prve dve co sem postol alterego, tak az na ten PU radius su lepsie ako tvoje a za nizke sumy... a ked pozres tie posledne, tak maju cca -10 str ale +40 vit za 31m...

cize tu na tomto fore sa asi nenajde nikto kto by ich chcel, nie len kvoli statom a cene, ale aj kvoli tomu, ze tu nepredas skoro nic, nie to este itemy za desiatky milionov... to daj na AH, tam je mega ludi, co napr vyhladavaju 290str, ale 289 uz neskusia :)

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 29.01.2013, 17:29 hod.

Punky - ja tebe chapem :) uplne v pohode.nemam s nikym zadny problem ani s tvým názorem ne :-) uz jsem upravil do uvozovek radsi nadpis aby to nematlo.

Podle mého jsou to top v tom smyslu že kdyby tam k tomu bylo cokoliv co zde hraci pisi a chteji tak by to stalo hromady stovky milionu goldu a to by zde stejne nikdo nedal.
Pro me jsou top ramena napriklad : 300 str,200vita,12%life,80all res,pick up radius 6 (dost pochybujem o takovem rollu :-) ) a opravdu bych takove ramena sem ani nepostoval protoze by se zde naslo hodne lidi co by diskutovali o castce :-)

dále ignoruji posty uz typu na ah jsou tyto a tyto. a stojej tolik a tolik. A ano ten pick up radius asi dela hodne podle AH
Obrázek

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 30.01.2013, 12:06 hod.

Tak moje nabidka za tyto ramena je 20 milionu, vic za ne nedam cenim si je prave na tuto castku. Pokud nenajdes kupce(hlupce), ozvi se.

fuxicek#2233

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 30.01.2013, 12:13 hod.

Quetak píše:Mám ramena(cca 260str, 150vit, 6%life, 40all res) za 30m a za tyhle bych je nevyměnil. Nemyslím, že je prodáš za tu částku, ikdyž ta str je tam nádherná + pick up se taky hodí. Každopádně tu na fóru se tak drahý itemy stejně skoro neprodávaj (spíš se zdrbne cena, jako to dělám teď já :) ) Sry za OT
Co třeba nechápu je to, že když na AH hledáš ramena 200+ INT, 40+AR a dostatek VIT či +life, tak nenajdeš ŽÁDNÉ RARE (jen pár vile wardek) a když totéž zadáš se STR, tak ti jich vyjedou tuny a za ceny že bych vraždil. Tohle mě fakt točí...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 30.01.2013, 12:19 hod.

to bude tím že rare ramena se s 200+int rollnout skoro nemůžou. Některý itemy maj prostě víc main statů pro určitý chary - Pásek+ramena na str, boty+ruce na dex atd...

NargarotH
Burning Soul
BattleTag:Bauer#2707

Příspěvek od NargarotH » 30.01.2013, 12:28 hod.

Quetak píše:to bude tím že rare ramena se s 200+int rollnout skoro nemůžou. Některý itemy maj prostě víc main statů pro určitý chary - Pásek+ramena na str, boty+ruce na dex atd...
Ne skoro, prostě nemůžou :D
Nekronaut píše:
Quetak píše:Mám ramena(cca 260str, 150vit, 6%life, 40all res) za 30m a za tyhle bych je nevyměnil. Nemyslím, že je prodáš za tu částku, ikdyž ta str je tam nádherná + pick up se taky hodí. Každopádně tu na fóru se tak drahý itemy stejně skoro neprodávaj (spíš se zdrbne cena, jako to dělám teď já :) ) Sry za OT
Co třeba nechápu je to, že když na AH hledáš ramena 200+ INT, 40+AR a dostatek VIT či +life, tak nenajdeš ŽÁDNÉ RARE (jen pár vile wardek) a když totéž zadáš se STR, tak ti jich vyjedou tuny a za ceny že bych vraždil. Tohle mě fakt točí...
http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-it ... mary-stats
R.I.P. 27.3.2014

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 30.01.2013, 12:33 hod.

fuxicek píše:Tak moje nabidka za tyto ramena je 20 milionu, vic za ne nedam cenim si je prave na tuto castku. Pokud nenajdes kupce(hlupce), ozvi se.

fuxicek#2233

Tvoje nabídka je bohužel neadekvátní a též si myslím že by sis jich vůbec nevážil takže tě musím s lítostí odmítnout.

NargarotH - děkuji za tu tabulku , ta se bude hodit :-)
Naposledy upravil(a) esopeso dne 30.01.2013, 12:41 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 30.01.2013, 12:39 hod.

Nargaroth: Jo to je tohle, já na to zase zapomněl a naivně koukal na ofic. guide +6 random magic properties :D

inox
Fallen Shaman
BattleTag:inox#2628

Příspěvek od inox » 30.01.2013, 13:12 hod.

ahoj, měl jsem taky růžový brejle, dropl jsem :

http://s7.directupload.net/file/d/3136/c7rw6bkp_png.htm

myslel jsem že majícenu 100 mega minimalne. byl jsem rád za 5 milionu. každej jede vile vardy...;)

jen musím podotknout že jsem je spamoval na ofic forku, žádný zájem... takže to nebyl 5m rychly buyout, hnily v aukci týdny..ber 20 mega dokud sito týpek nerozmyslí ;)

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 30.01.2013, 13:23 hod.

Vubec bych je na sve postave nenosil, dal bych je synovi na barbara, nejsou totiz nic extra, ale tu dvacku bych za ne dal. A ono to tak nakonec skonci, necekej ze to prodas nejak vyrazne draho, krome te str nemaji nic extra, ale nevylucuju, ze budes lucker a prodas je za nejaky slusny peniz, nekdy se to povede i me, prodat v podstate crapoidni kus, ktery se tvari ze je dobry, ale ve skutecnosti postava, ktera ho nosi spis ztrati nez ziska.

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 30.01.2013, 13:36 hod.

Inox - né každej chce Vile wardy :-) ( věřím , že kdybych dropnul takovéto Vile Wardy tak mi tu lidé budou psát to samé jako teď.Podle zkušenosti ze zdejšího fora to soudim.)

Fuxicek - beru každého názor ale tento mi nepřijde dobrý. Ono čím více to je k "top'' (bavim se o str) rollu tím více to stoji + ten pick up se cení opravdu hodně podle cen na AH.

Já sám bych chtěl kupovat věci levně ale takhle levně pod cenou opravdu tyto ramena nestoji. Spíše jste z degenerovaný z tohoto fora kde každý píše podle svého uvážení jak ví co je nejlepší a co je top roll.

Já neříkám že tyto ramena jsou nejlepší ( už jsem i upravil název topicu ) ale když jsem je dropnul čerstvě na 1.5.0 a koukal na cenu a nabizel je tak mi byly nabidnuty částky od 100M+

Za 20M si můžete koupit cca 250 str , ňáka vita + ressisty ale rozhodně né tyto ...

Tím bych toto téma ukončil a posléze pošlu screen a věřím že cena bude daleko jinde než 20 M
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obchod“