idem podla aktualnej ponuky na AH...
Boty - podobne ale slabsie su tam za 70m...ostatne maju ine staty + napr all rezz alebo armor ale su ovela drahsie...cize za 70m ich predam
Chcesta - o nieco lepsia je tam za 170m a 180m...cize moju za 150m predam
Helma - tazko povedat kedze na ah malokedy je dobra vision s pickup radiusom...niekto by dal zato mozno 30...ale za 20 urcite predam
Ring Pox - velmi podobny tam je za 40m...cize za 35m v klude predam
Ring - podla mna velmi slusny prsten a kedze na ah nie je nic ani len priblizne tak neviem...pre mna cena 10m
Nohavice - velmi podobne su tam za 10m co je podla mna realne cena +-
Opasok - sam o sebe asi nic moc ale s nohavicami dava +100 vita navyse ma slusny armor a int cize pre mna cena 5m
Braceri - podobne su tam od 9m do 15m ale za 7m ich podla mna predam hned
Rukavice - na ah sa podobne najst moc ani nedaju tak neviem ale ja by som zane dal 5m vklude kedze pickup potrebujem a mf tiez
Wardy - 30m +-
Amulet - na ah podobny nenajdes jak je rok dlhy...hodnotu neviem na d2jsp mi davali 25 ale pre mna ma ovela vacsiu hodnotu...ale dajme 25m
Skorn - je 5ty v EU medzi int skornami o par bodov za 3tim...nebal by som sa pytat 100m...ale dajme tomu ze 50m...
ked zaokruhlim tak je to 420m...na vsetky itemy som dal nizsiu sumu ako je na ah aj v pripade ze moj item je lepsi...ak aj zoberem ze sa mylim o 10% tak mi to stale ide k tej sume 400m...a hlavne pritom skorne cena moze byt klude 2 3 krat vyssia...ostatne itemy hlavne zuni s takouto kvalitou si drzia svoju cenu...
a este k porovnavaniu itemov...mame spolocne len wardy cize nie je moc co porovnavat

a hlavne ja hram 2h a ty 1h a to je velky rozdiel...equip som postupne staval aby som mal cca 4k armor, 100+k dps a s pomenenim gemov nad 85k hp...mp4 zvladam celkom v pohode s vymenou rukavic...ak niekto povie ze to nema hodnotu 400m ako pack nie ako jednotlive veci tak idem hrat miny a j...m na diablo