Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Tak som zlozil Grief http://tiberian.rajce.idnes.cz/D3_Legen ... hot402.jpg a prehodil Zealera za Smitera. Ale potrebujem dungo pasok. Ten sa mi uplne vyhyba. Nie je tu niekto, kto potrebuje string of ears, arachnid mesh, popripade nieco ine? Ja bych to vymenil za dungo pasok.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Re: nejkvalitnější věci z monster
Napis mi na PM svoji emailovou adreu a poslu Ti ho zitra zadaraTib3rian píše:Tak som zlozil Grief http://tiberian.rajce.idnes.cz/D3_Legen ... hot402.jpg a prehodil Zealera za Smitera. Ale potrebujem dungo pasok. Ten sa mi uplne vyhyba. Nie je tu niekto, kto potrebuje string of ears, arachnid mesh, popripade nieco ine? Ja bych to vymenil za dungo pasok.
- SkoroPaladin
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Před chvílí mi dropnul pouliční nob - charm v 1.07 plus 1 k "cold skill levels" a vypadlo mi to za Socku specializující se na FO. Takže absolutní spokojenost :-).
We are knights who say... NI!
- Tib3rian
- Doom Knight
Boh sa nado mnou zlutoval, pred par minutami to konecne prislo http://tiberian.rajce.idnes.cz/D3_Legen ... hot421.jpg http://tiberian.rajce.idnes.cz/D3_Legen ... hot422.jpg
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Tib3rian
- Doom Knight
Diky
Edit: Tak tento pekny dungo pasok mi daroval RIP, http://tiberian.rajce.idnes.cz/D3_Legen ... ot4211.jpg za co nech je zvelebeny
Edit: Tak tento pekny dungo pasok mi daroval RIP, http://tiberian.rajce.idnes.cz/D3_Legen ... ot4211.jpg za co nech je zvelebeny
Tak přináším zprávu o dalších 300 runech na Mephista.
Hned v úvodu mi padla další kosa do zásoby, kterou určitě využiji pro nějaký melee char, resp. pro jeho merce (pokud nebude mít Pride ). Jen by to chtělo, aby padla také nějaká eth
Poté mi Mephisto hodil tyčku do class specific. Pěkně low Ale už zbývá "jen" blbý Ocul. Že občas Mephovi dochází fantazie se mi potvrdilo v následujícím dropu. Kdyby tak v trojici hodil něco více užitečného - 3x Shako
A padl další Raven Frost! Huráá. A docela se povedl Z bižuterie, která se docela povedla, padl ještě tento amulet, který se mi nezdá špatný
Co mi ovšem udělalo fakt radost, bylo to, že mi v průběhu nějakých 60 runů padl dvakrát Arreat's Face Takže teď už mám tři, které tvoří postupku, co se týče Life Leech - 4, 5 a 6 %
Ze setů jediné, co mě potěšilo, byla tahle hlava Pravidelně dává Mephisto Ormus' Robe a tento nález nebyl výjimkou.
A poslední obrázek, kterým mě Mephisto docela naštval Takže teď dalších min. 500 runů bez Russet Armor a 1000 runů bez Scourge
Takže teď budu dodělávat runy do 2000 a přeji si.. však je to jasné Mimochodem, podle počítadla jsem u toho bídáka strávila 25 hodin čistého času
Hned v úvodu mi padla další kosa do zásoby, kterou určitě využiji pro nějaký melee char, resp. pro jeho merce (pokud nebude mít Pride ). Jen by to chtělo, aby padla také nějaká eth
Poté mi Mephisto hodil tyčku do class specific. Pěkně low Ale už zbývá "jen" blbý Ocul. Že občas Mephovi dochází fantazie se mi potvrdilo v následujícím dropu. Kdyby tak v trojici hodil něco více užitečného - 3x Shako
A padl další Raven Frost! Huráá. A docela se povedl Z bižuterie, která se docela povedla, padl ještě tento amulet, který se mi nezdá špatný
Co mi ovšem udělalo fakt radost, bylo to, že mi v průběhu nějakých 60 runů padl dvakrát Arreat's Face Takže teď už mám tři, které tvoří postupku, co se týče Life Leech - 4, 5 a 6 %
Ze setů jediné, co mě potěšilo, byla tahle hlava Pravidelně dává Mephisto Ormus' Robe a tento nález nebyl výjimkou.
A poslední obrázek, kterým mě Mephisto docela naštval Takže teď dalších min. 500 runů bez Russet Armor a 1000 runů bez Scourge
Takže teď budu dodělávat runy do 2000 a přeji si.. však je to jasné Mimochodem, podle počítadla jsem u toho bídáka strávila 25 hodin čistého času
HC grál: 537/516 (-21)
Tak jsem se byl rozbehat pred zacatkem ligy na Mepha a Pindla, tedy, byl to spis takovy kratky zatezovy test, a dopadlo to takto...
Nejdrive bych vypichnul tyto dva facety, pote muj jiz osmy Doombringer, pote zajimavy drop dvou unikatu (Jalalka behem runu padla celkem dvakrat a ta Valkyrie byla jen s jednim + skillem), dale pak dvojici Stormshieldu, posleze ocekavane predmety jako Harley, Andys Visage a Gladiators bane a take jeden Ormus (to byl muj druhy +3 Frost nova), dalsi na rade byly potesujici barbarske helmy a to tento Wolwhowl (mimochodem velmi pekne narolovany), a take Arreatka, rozhodne potesil i pro merce velmi vyuzitelny +4 Ethereal Arriocs a zlatym hrebem Mephovi dobrocinosti byl tento perfektni (40%) Gheed
Pindle rozhodne v tak dobrem rozmaru nebyl a tak dal pouze tuto obri lebku, ktera byla navic etheralni, ale nevadi, uz mam jine
Mimochodem, delal jsem poradek ve stashich a tak me zajimalo, kolik a jake Ormusy mam, vysledek je takovy:
Cold:
Ice bolt 12/13/14
Ice bolt 10/10/15
Glacial Spike 13/13/10
Frozen armor 15/15/12
Ice blast 15/11/11
Frost nova 13/13/11
Frost nova 10/12/11
Blizzard 10/14/15 (Eth)
Fire:
Inferno 11/10/14
Warmth 13/11/14
Fire bolt 15/15/15
Fire Ball 15/13/12 (Eth)
Lightning:
Charged bolt 11/14/14
Nova 13/11/10
Nova 15/15/15
Enery shield 11/12/13
Pricemz samozrejme ty nejdulezitejsi (Blizz a Fireball) jsou etherealni
Jak vidite, mam i dva perfektni, ale naprd
Nejdrive bych vypichnul tyto dva facety, pote muj jiz osmy Doombringer, pote zajimavy drop dvou unikatu (Jalalka behem runu padla celkem dvakrat a ta Valkyrie byla jen s jednim + skillem), dale pak dvojici Stormshieldu, posleze ocekavane predmety jako Harley, Andys Visage a Gladiators bane a take jeden Ormus (to byl muj druhy +3 Frost nova), dalsi na rade byly potesujici barbarske helmy a to tento Wolwhowl (mimochodem velmi pekne narolovany), a take Arreatka, rozhodne potesil i pro merce velmi vyuzitelny +4 Ethereal Arriocs a zlatym hrebem Mephovi dobrocinosti byl tento perfektni (40%) Gheed
Pindle rozhodne v tak dobrem rozmaru nebyl a tak dal pouze tuto obri lebku, ktera byla navic etheralni, ale nevadi, uz mam jine
Mimochodem, delal jsem poradek ve stashich a tak me zajimalo, kolik a jake Ormusy mam, vysledek je takovy:
Cold:
Ice bolt 12/13/14
Ice bolt 10/10/15
Glacial Spike 13/13/10
Frozen armor 15/15/12
Ice blast 15/11/11
Frost nova 13/13/11
Frost nova 10/12/11
Blizzard 10/14/15 (Eth)
Fire:
Inferno 11/10/14
Warmth 13/11/14
Fire bolt 15/15/15
Fire Ball 15/13/12 (Eth)
Lightning:
Charged bolt 11/14/14
Nova 13/11/10
Nova 15/15/15
Enery shield 11/12/13
Pricemz samozrejme ty nejdulezitejsi (Blizz a Fireball) jsou etherealni
Jak vidite, mam i dva perfektni, ale naprd
- Tib3rian
- Doom Knight
RIP: Wow. 2x Stormshield A dalsie kusky tiez super. To bol teda zatazovy test
RIP: Tak ty eth Ormus' musí docela naštvat Kdybys nehrál 1.11, tak Ti napíši, ať do nich dáš Zod
Já jsem zase pokračovala v hledání Skullder's Ire a The Oculus. Dívala jsem se, jestli má lepší šanci Mepshisto na Nightmare, ale neměl. Zato Diablo měl na Skullder's šanci asi 1:62 na Nightmare, tak jsem si říkala, že ho párkrát zkusím, co kdyby že Ale bohužel nepadl. Já jich ani moc nedala, protože mě to nebavilo, takže jsem si z CS odnesla jen TGV a unikátní botky, které padly z Lord de Seise.
A šlo se na Mephista, kde jsem udělala dalších 400 runů a dokončila tak celkem 2000 runů.
Hned v úvodu mi Mephisto hodil tento opasek a za chvíli, po nějaké té desítce, ještě jeden (už jen 2x ) Ale to není vše. Hned další run po tom prvním Arachu mi padl SS
Mephisto má asi rád luky a to jeden konkrétní
Na poli bižuterie.. no asi se dařilo. Konečně nepadaly jen Mahim amulet a Manald rings Viz třeba tento amulet a další Raven Frost.
Z rare věcí se mi nejvíce líbila tahle čelenka pro assku.
Titánek mi už padlo požehnaně. Jedny mají 199 % ED, ale eth titánky mi ještě nepadly A trochu mě šokoval tenhle typ předmětu z Mephista. Ale proč ne, chyběl mi
A na závěr? Skullder's Ire? Nééé, ale bylo to blízko (samozřejmě low, 1 skills a DR 12)
Jo, a tady jsem si šla splnit Blood Raven quest a docela hezký drop (drop z Blood Raven je ta hromada šrotu nalevo a z jedné kostry padl ten unikát).
Ach jo, asi budu pokračovat dál v tom mém hledání těch dvou bájných předmětů
Já jsem zase pokračovala v hledání Skullder's Ire a The Oculus. Dívala jsem se, jestli má lepší šanci Mepshisto na Nightmare, ale neměl. Zato Diablo měl na Skullder's šanci asi 1:62 na Nightmare, tak jsem si říkala, že ho párkrát zkusím, co kdyby že Ale bohužel nepadl. Já jich ani moc nedala, protože mě to nebavilo, takže jsem si z CS odnesla jen TGV a unikátní botky, které padly z Lord de Seise.
A šlo se na Mephista, kde jsem udělala dalších 400 runů a dokončila tak celkem 2000 runů.
Hned v úvodu mi Mephisto hodil tento opasek a za chvíli, po nějaké té desítce, ještě jeden (už jen 2x ) Ale to není vše. Hned další run po tom prvním Arachu mi padl SS
Mephisto má asi rád luky a to jeden konkrétní
Na poli bižuterie.. no asi se dařilo. Konečně nepadaly jen Mahim amulet a Manald rings Viz třeba tento amulet a další Raven Frost.
Z rare věcí se mi nejvíce líbila tahle čelenka pro assku.
Titánek mi už padlo požehnaně. Jedny mají 199 % ED, ale eth titánky mi ještě nepadly A trochu mě šokoval tenhle typ předmětu z Mephista. Ale proč ne, chyběl mi
A na závěr? Skullder's Ire? Nééé, ale bylo to blízko (samozřejmě low, 1 skills a DR 12)
Jo, a tady jsem si šla splnit Blood Raven quest a docela hezký drop (drop z Blood Raven je ta hromada šrotu nalevo a z jedné kostry padl ten unikát).
Ach jo, asi budu pokračovat dál v tom mém hledání těch dvou bájných předmětů
Naposledy upravil(a) raisen dne 29.01.2013, 12:35 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Pěkná zahřívačka Byl nějakej ten Facet koukatelnej? Jináč 2x Stromshield a Harlequin Crest bych bral SS sice jeden mám, ale počítám, že s ním někde ripnu A Shako se mi po řád vyhejbá
raisen: Ty Arachy už radši nebudu komentovat Ale je dobře vidět, že kouzlo Diabla stále žije. The Oculus jsem nijak zvlášť nepotřeboval a Skulder's Ire jsem taky vyloženě nechtěl....a mám je. Za to Aracha bych celkem rád vlastnil, ale i kdybych Mepha naklonoval a měl 3 dropy za jeden run, tak beztak nic Ten Circlet pro Assu je dost povedenej. Už jen socket a Um
raisen: Ty Arachy už radši nebudu komentovat Ale je dobře vidět, že kouzlo Diabla stále žije. The Oculus jsem nijak zvlášť nepotřeboval a Skulder's Ire jsem taky vyloženě nechtěl....a mám je. Za to Aracha bych celkem rád vlastnil, ale i kdybych Mepha naklonoval a měl 3 dropy za jeden run, tak beztak nic Ten Circlet pro Assu je dost povedenej. Už jen socket a Um
- Tib3rian
- Doom Knight
Toto je moja najoblubenejsia tema. Pekne pisete drop reporty, dobre sa to cita. Ja idem teraz na mepha, mam pocit ze mi padne Stormshield
Chcel som sa spytat na Crown of Ages. Podla toho co som videl, je to vzacnost. Malokomu dropuje. Ale na youtube ju ma kazdy Je to naozaj tak zle podla vas? Dropla uz niekomu?
Chcel som sa spytat na Crown of Ages. Podla toho co som videl, je to vzacnost. Malokomu dropuje. Ale na youtube ju ma kazdy Je to naozaj tak zle podla vas? Dropla uz niekomu?
Mně padla u Mephista z těch Blood Lordů, ale celkem "často" (prostě častěji než DW, DF a podobné srandy) padá z Pindleskina, co jsem tak viděla u ostatních. Hodně štěstí k tomu SS
Taky tuto tému pročítám nejradši Raisen, pěkně ti to padá Já sem mefa taky chodívával docela hodně, na každém realmu kde jsem začal hrát jsem si na něho dal 2000 runů a třeba arach mě padl tak jeden z 800 runů cca, shako zhruba po 400 hrách...takže tobě respekt za ty arachy Ještě bych se rád zeptal, s jakým mf toho mefa chodíš ?
Tib3rian: Mě padla Crown of Ages nedávno ve worldstone keep 3 patro z bosspacku - haluz drop, ale pravidelně mě CoA dává Pindleskin, takže u něho bych skusil štěstí
Tib3rian: Mě padla Crown of Ages nedávno ve worldstone keep 3 patro z bosspacku - haluz drop, ale pravidelně mě CoA dává Pindleskin, takže u něho bych skusil štěstí
HC Grál od 18. 2. 2019
Arach mi už padl tak 4x, takže asi nadprůměr, ale Shako padlo jen jedno na začátku MF mám zatím malé, protože pořád nemám ty moje dvě věci, takže 260 %, plus mínus pár drobných.
Ja mam arachu cca 12, no mam skoro vseho za ty roky hafo...Jinak CoA opravdu moc casto nepada, mam tak tri, vsechny z Pindla...
Ted k dnesnimu popobihani...
Zrovna dvakrat uspesny jsem nebyl, presto tu mam par dobrutek...
Prvni byl dalsi Ormus, konkretne Chilling armor 14/14/12 Pote hlavni uspech dne, a to tato Phase blade, ktera vylepsila muj pomer Azurewrath vs Lightsabre na 2:24
Poslednim v rade byl pekny rare paldinsky amulet, ktery jsem vygamblil
Jinak spousta ruznych itemu, Baranarky, Daemon limby atd, uz to nepocitam, a dohromady i s minulym snazenim 7 unique ringu: 1x Manald, 2x Nagelring, 2x Raven frost, 1x Dwarf star a 1x Natures piece ( proste po BKWB zase ani stopy )
Co se tyce me sosy, tak ma 252% MF a staci to, rychlost najezdu je i sloadovanim hry, ktere trva vecnost okolo 25-30sekund na p3
Ted k dnesnimu popobihani...
Zrovna dvakrat uspesny jsem nebyl, presto tu mam par dobrutek...
Prvni byl dalsi Ormus, konkretne Chilling armor 14/14/12 Pote hlavni uspech dne, a to tato Phase blade, ktera vylepsila muj pomer Azurewrath vs Lightsabre na 2:24
Poslednim v rade byl pekny rare paldinsky amulet, ktery jsem vygamblil
Jinak spousta ruznych itemu, Baranarky, Daemon limby atd, uz to nepocitam, a dohromady i s minulym snazenim 7 unique ringu: 1x Manald, 2x Nagelring, 2x Raven frost, 1x Dwarf star a 1x Natures piece ( proste po BKWB zase ani stopy )
Co se tyce me sosy, tak ma 252% MF a staci to, rychlost najezdu je i sloadovanim hry, ktere trva vecnost okolo 25-30sekund na p3
Naposledy upravil(a) RIP dne 29.01.2013, 20:51 hod., celkem upraveno 1 x.
A neuvažoval jsi o změně, co se týče TR setu? Nebo ji prostě chceš mít zářící?
Ne, protoze tato sosa byla od zacatku koncipovana jako Tals sosa s dual elementem (FO/FBall), jako soucast meho setoveho septaviratu - dokoncena Mavs zonka, IK Barb, Trangs necro, Tals sosa, takze zbyva jeste Paladin - u ktereho presne vim, jak ho budu hrat, Natalyas assa coz bude Phoenix striker a Aldurs druid, u ktereho netusim, protoze druida na Fire claws uz mam...
Navic si nemyslim, ze pokud bych pouzil unikaty, tak z toho vyjde vyrazne lip, nekde na d2.net je dokonce porovnani, kde Tals set vychazi jako vyhodnejsi, jen si nepamatuju kde...Jak rikam, 30s i s loadovanim hry na p3 neni problem
Edit: Ted koukam, ze Daemon se me ptal na facety, jeden byl +3/-5% Cold a druhy +5/-3 fire, uz nevim konkretne jake, stejne bych nejradsi ctyri +5/-5 lightning, ale ten mam jen jeden
Navic si nemyslim, ze pokud bych pouzil unikaty, tak z toho vyjde vyrazne lip, nekde na d2.net je dokonce porovnani, kde Tals set vychazi jako vyhodnejsi, jen si nepamatuju kde...Jak rikam, 30s i s loadovanim hry na p3 neni problem
Edit: Ted koukam, ze Daemon se me ptal na facety, jeden byl +3/-5% Cold a druhy +5/-3 fire, uz nevim konkretne jake, stejne bych nejradsi ctyri +5/-5 lightning, ale ten mam jen jeden
nejlepšé kombo na sosu na mf je podle mě tal's amul+pásek+brnko, shako, WT a oculus. tohle dá tuším největší bonus do MF co sosa může mít. ale na 100% si jistej nejsem.
- Tib3rian
- Doom Knight
No, tie moje pocity http://tiberian.rajce.idnes.cz/D3_Legen ... hot440.jpg http://tiberian.rajce.idnes.cz/D3_Legen ... hot441.jpg A uz ho ma aj moja Javazon http://tiberian.rajce.idnes.cz/D3_Legen ... hot443.jpg