Neřeknu to na 100% ale hodně lidí tvrdí to samé u barbova Rendu, že dokáže critnout a podle toho co jsem viděl by se tomu dalo i věřit, protože někdy zasaženému charu ubývaly ty životy asi 2-3x rychleji.coyd píše:No treba u hauntu ktery nekrituje mas jednoruckou o hodne mensi dmg nez se skornem bych rek a i u ostatnich skilu jde spis o dmg na hit nez o dps protoze nejsi schopny dpskovat konstantne.Já mám stejné dps i s jednoručkou
edit: Ale chce to vyzkouset ja jeste ten skorn nemam na ptr takze se uvidi. Co jsem testoval ve hre tak se zda ze haunt sice nezobrazuje zlute crit cisla ale vypada to ze co se tyka zobrazenych dmg cisel tak crituje akorat to neni poznat. A to tak ze pokud critne prvni hit tak haunt potom crituje uz celou dobu kazdym tickem
Tak Kongor má/měl taky gear za spousty bilonů, on sám si ho cení na 40bfuxicek píše:Sledoval jsem kongoruv stream(barbar), kdy si zval hrace rozlicnych charu a jediny char, ktery mu poradne zatopil, byl WD. Takze to bude super clasa na pvp.

Ale všechno je to dost o gearu a předem připravených counter skillů, takže každý char může ownit jakýkoliv jiný. Třeba barb s Dex gemy s 200k životy s 10k regenem a štítem se těžko zabíjí, ale zase v jiném buildu dokáže rychle běhat a házet Weapon Throw se stunem a pak hodit Rend, monk je pan nesmrtelnej sám o sobě, vysokej dodge, vysoký dmg díky novému patchi, štít a hodně LoH s velkým ApS, Death experience. Silné DH s Legacy natalya setem jsou taky dost imba kvůli skoro nonstop Smoke screenu, WD: haunt, spiders, spirit walk, spirit vessel. Wizzka nvm no, zdá se mi možná nejslabší, ten teleport s mirrorem není bůvíco, dá se poznat originál, archon taky nic moc, ale jsou i jedinci kteří dokáží zprovoznit CM build i na pvp, ale v novém patchi bude asi CC reduce.