Vykradli mi char+všetky veci
Je to na zaplakanie ked si ráno najdete postavičku uplne holu všetky goldy su preč,uplne všetko je stratene za 5 mesiacov hrania.Preto Vás prosim o radu či sa to dá napraviť alebo kde mam napisať? Dík za každu radu:((
Re: Vykradli mi char+všetky veci
Pár topiců na tohle téma už tu je .. stačí hledat a napsat na support battlenetu (nebo jak se tomu nadává)
No pár som čital ale kde mam napisať neviem cudzí jazyk.Totalne neviem čo mam robiť som len kuchár čo si sem tam zahrá a dotiahol som to na 70 paragona,a teraz toto.
tak s cizím jazykem ti moc nepomůžu, snad by se to dalo napsat i se základy aby to pochopili. budeš muset počkat na někoho vzdělanějšího držím pěsti!
Ahoj to je nepříjemný, každopádně sis měl aktivovat authenticator a nikdo by ti ho neukradl... ale na to je teď už pozdě. Myslím, že s tímhle by ti mohl tady pomoc Kuki10, je ochotný a má s tím už nějaké zkušenosti, protože už několika lidem s tímhle problémem pomohl. Více máš popsané v prvním příspěvku tady viewtopic.php?t=6113
Dik za info a pomoc ale už som sa rozhodol skončiť s hrou,nestalo sa iba mne ale aj pár kámošom a varovali ma.Ja ako tuk som hral dalej a ignoroval takéto veci ako su "Hacky"učtov.Proste mi nešlo do hlavy že ako možu ukradnuť učet a teraz to už viem lol.Len mi je luto tých prachov za hru za 50e som mohol mať krásnu noc ).A ani ten autentikátor či čo toje neviem aktivovať no čo už som lamák (obyčajný hráč z dediny ).čus
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Co blbnes, pokud nemas autentikator bo aspon sms protect, tak sance tam je ze ti ho vemou...
Pokud chces hrat, tak dej vedet a za dva dny uz to zas budes kosit.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Pokud chces hrat, tak dej vedet a za dva dny uz to zas budes kosit.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
No napísal som ticket do Blizzu len neviem či som tam mal pridať aj battle tag?A inač čakam čo sa bude diať .Teraz radšej ani nehram nechal som učet taký aký som ho našiel po krádeži.Sms protect mi nejde aktivovať skušal som to asi 4x dal som čislo a čakal som spetný code a nič.Neviete kde mám kupiť ten autentikátor ja to nikde nemožem najsť,na Blizz stranke pišu že je vypredaný
- Kuki10
- Globální moderátor
Battletag nepotrebuji, pokud ti ho nekdo ukradl, tak veskery info o uctu a nekdy chcou i scan obcanky.
No kdyby neco, tak dej vedet.
No kdyby neco, tak dej vedet.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Authenticator nemusis kupovat,stačí kdyz si ho aktivujes na battle.netu a pak si na jakýmkoliv chytrym telefonu stahnes aplikaci authenticator!Je to jednoduchy...
No povecme že nemam taký šikovný telefon,mam tel.bez netu.Mám SonyEricsson C902.A myslim že bez netu na telefone možem isť ovečky pásť .
authentifikator vubec net nepotrebuje...ale bez OS to nespustis
Zdar
ja tiez nemam smartphone ale pokaslanu Nokiu ktora nema android. To vsak neni problem, autentikator mozes emulovat na PC a chova sa presne tak isto ako keby si ho mal na mobile. Pouzivam ho uz vyse mesiaca a nemam s nim ziadny problem, v podstate som spokojny. Jedina nevyhoda je ze nieje prenosny, kedze ho spustas priamo z tvojho PC. Link: http://code.google.com/p/winauth/downlo ... 7.BETA.zip
Dufam ze ti to pomoze a snad aj inym hracom D3
ja tiez nemam smartphone ale pokaslanu Nokiu ktora nema android. To vsak neni problem, autentikator mozes emulovat na PC a chova sa presne tak isto ako keby si ho mal na mobile. Pouzivam ho uz vyse mesiaca a nemam s nim ziadny problem, v podstate som spokojny. Jedina nevyhoda je ze nieje prenosny, kedze ho spustas priamo z tvojho PC. Link: http://code.google.com/p/winauth/downlo ... 7.BETA.zip
Dufam ze ti to pomoze a snad aj inym hracom D3
Asi som to nejak activoval ani neviem ako ak to má cca každých 20s meniť cod tak to šlape.Code pýta aj v hre tak to asi šlape len otazočka je že ked vypnem comp a autenticator či bude moj učet v bezpeči? .No napisane je že Beta complet verzia asi ešte nieje že? .A hlavne dik za link .Zatial je ticket open asi som v pekne dlhom poradí .Dufam že za 3 dni to spravia konči nočná zmena a bude sa sekať .Možno
Ano, kazdych 20s sa kod meni. Ucet by si mal mat v bezpeci, pretoze akonahle sa prihlasi niekto z inej IP tak to pyta kod z autentikatoru.Boro píše:Asi som to nejak activoval ani neviem ako ak to má cca každých 20s meniť cod tak to šlape.Code pýta aj v hre tak to asi šlape len otazočka je že ked vypnem comp a autenticator či bude moj učet v bezpeči? .No napisane je že Beta complet verzia asi ešte nieje že? .A hlavne dik za link .Zatial je ticket open asi som v pekne dlhom poradí .Dufam že za 3 dni to spravia konči nočná zmena a bude sa sekať .Možno
Uz som si to spojazdnil aj ja ten pc auten. ale ono mne to ten kod pyta stale pri kazdom prihlaseni, nie len ked sa niekto prihlasi z inej ipadresy
- Kuki10
- Globální moderátor
Jde to v nastaveni acc nastavit avy se to ptalo jednou tydne.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
A co když třeba chcípne HDD, byl by to nějáký problém, nebo se dá prostě jednoduše stáhnout autentifikátor znova a znova nastavit?
R.I.P. 27.3.2014
- Kuki10
- Globální moderátor
Obnovis account pres sms protect bo cd key bo tajnou otazku.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tak už napisal Blizz že či chcem rollback na učet či ako.No dal som suhlas.Všetko som dal do prekladača a skoro som ani nepochopil čo chce.Že rollbycky su pravidelne aktualizovane skrátka tomu nerozumiem čo znamena rollback v D3.Viem že je to vrátiť s5,ak prídem o pár xp,achviementy či ako tak neva hlavne že itemky budu speť a zlato.Jednoducho znamena to že sa akoby vrátil šas a valim napr:od piatku 25.1?