Nevhodní hraci

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Uživatelský avatar
sensation86
Gorebelly
Příspěvky:200
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Sensation86#2551
Nevhodní hraci

Příspěvek od sensation86 » 25.01.2013, 14:48 hod.

Zakladam vlakno kde by mohl byt rekneme seznam nevhodnych hracu...
Co se tyce: spatneho chovani, otravovani ostatnich v cooperaci atd atd....
Bohuzel neni v cooperaci mozny cick ktery by to resil protoze takovy jedinci vetsinou nechteji ani opustit hru a donucuji ostatni hrace k opousteni hry :-)

Pozor na hrace Arthemide- velmi nevhodne chovaní, vyuzivani spoluhracu k expeni sam si moc nesmoci samozrejme a oprazovani v cooperaci jako takove.

Uživatelský avatar
Borgi*
Doom Knight
Příspěvky:421
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Borgi#2969

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od Borgi* » 25.01.2013, 15:02 hod.

Proto mám zablokované automatické připojování do mé hry. Vymazat z friendlistu a zablokovat komunikaci taky jde ;)
Obrázek

Inferno (MP 10) - The Butcher, Belial, Azmodan, Diablo kills
http://youtu.be/w1mML-HlRAU

Uživatelský avatar
sensation86
Gorebelly
Příspěvky:200
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Sensation86#2551

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od sensation86 » 25.01.2013, 15:12 hod.

Samozrejme :-) to jde ale nekdo se neprojevuje hned treba proto jsem zalozil too vlakno za ucelem kdyz by si nekdo nekoho chtel pridat aby uz vedel treba s kym ma tu cest ze :-)

Uživatelský avatar
Silblade
Wraith
Příspěvky:134
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Silblade#2187

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od Silblade » 25.01.2013, 15:44 hod.

No já jsem jednu chvíli otravoval kde koho, aby mi pomohl s nějakými coop achievmenty, tak se omlouvám, pokud to někoho moc rušilo.:D Už je ale mám hotový a navíc jsem se každýmu ozval jen jednou.:P
Obrázek

jaro
Quill Rat
Příspěvky:19
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od jaro » 25.01.2013, 19:11 hod.

No... já ho mám v přátelích a znám ho i osobne.. Co mi posílal screeny tak dement si spíše ty. Když on přijde za Marvim aby si zahrál a ty jen tak bezduvodně mu napíšeš ať opustí hru protože má malé DPS je směšný... Radši se nad sebou zamysli a uvědom si, že ve hře nejde jen o to starat se o sebe a aby lidi s kterýma hraješ měli největší DPS, jde o to si zahrát. Doufám, že to co sem teď napsal si vemeš aspoň trošku k srdci a poučíš se. BTW: Chtěl si od něj adresu.. buď rád že ti jí nedal 8-) .

sklb
Burning Soul
Příspěvky:623

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od sklb » 25.01.2013, 20:51 hod.

Si zablokuj automaticke pridavanie do hry a neplac OP
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Qwadrax
Gorebelly
Příspěvky:233
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Qwadrax#2596

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od Qwadrax » 25.01.2013, 21:59 hod.

Naprosto chapu tvurce topicku, uz jsem nekolik hracu smazl z friendlistu a dal jim blok, me treba vadi ze se hraci nezeptaji a rovnou vam skoci do hry- ano pristoupil jsem k zakazu,
dalsi vec
je neustale otravovani o veci, opravdu me vytaci deno denni kazdo hodinovy spam zda mam itemy pro ten ci tamten char, obcas streamuju a mate moznost potkat me i na streamu Cr4ck0n0se, at uz ve hre nebo jako moderatora, v ramci streamu delame souteze o ruzne legendarky, setovky a itemy a ano zde mate moznost je zadarmo ziskat, pokud nekomu neco dam ja osobne zadara, je to ciste moje rozhodnuti, nejsem zadnej hej nebo pockej na zavolani otres se, a pokud mne nekdo spamuje o itemy automaticky nikdy nic nedostane(napsat a zeptat se cas od casu jo ale ne spa,ovat me kazdych 30m), dalsi moznosti je ode mne itemy koupit za lidove ceny

ale co jsem chtel napsat: pokud vam nekdo skoci dohry je to v podstate jen o tom co zrovna ve hre delate, jestli farmite itemy, expite nebo jdete nejaky event(ubery), zakladatel hry pripadne pozvani jsou na urcite urovni, maji sve tempo a svou souhru, respektujte to a pokud se nekam chcete pripojit napiste a zeptejte se, k tomu je dalsi bod a to je neustale spamovani invitu a nebo requestu pro vstup do hry, nespamuj te, s tim dost to otravujete, prvne napiste a domluvte se v klidu, jinak zmineni negativni hrac ma u mne cernej puntik uz delsi dobu za chovani, zatim ho mam ve friend listu ale asi brzo udela misto nekomu dalsimu.

A ano meritko pro vstup do hry je, equip a dmg, dalsim je ochota hrat z danym hracem a pak souhra( ta se v podstate ukaze az za hry), pokud pujdete mp 10 urcite nebudete brat sebou postavu co neda solo ani mp 4, proc? protoze je to otravne= porad umira, porad beha po cele mape a roztahava moby, spamu je chat RESS RESS RESS, spamu je chat o tom jak je dobrej ze vam sel pomoc na mp10 i kdyz na to nema atd atd,,,,

Komunikujte a hrajte spolu, ale na druhou stranu budte soudni co zvladnete a co ne, premyslejte kde je chyba u Vas osobne a nehledejte ji na ostatnich.
Chyby ma kazdy
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

Uživatelský avatar
tomisco
Doom Knight
Příspěvky:555
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:tomisco#2845

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od tomisco » 25.01.2013, 22:55 hod.

Kdyz uz se tu resi skakani hracu do hry, tak mne se to posledni dobou deje u skupinovych her. Vetsinou se jedna o runy na uberbossy, pokud jedeme ve dvou nebo ve trech. Kdyz ma nekdo z party disconnect a nez se pripoji, a do hry bez ptani vtrhne nekdo z meho friendlistu apod., tak to dokaze nastvat. Allow Join zaskrtnute nemam uz hodne dlouho. Prehledl jsem v nastaveni jeste neco?

Co ja nesnasim u ostatnich hracu, tak to jsou blbe a arogantni kecy. Kuprikladu kdyz po zavedeni noveho patche ve hre nekdo neco nevi ohledne novych eventu, tak mu prece poradim a nebudu to posmesne komentovat a jeste mu davat najevo, jak me zdrzuje atd.. Takovi hraci po hre okamzite leti pryc z meho friendlistu.

Uživatelský avatar
Crackonos
Fallen Shaman
Příspěvky:89
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Cr4ck0n0s#1547

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od Crackonos » 25.01.2013, 23:56 hod.

Určitě se přikláním k názoru qwadraxe a sensationa, už jenom podle toho co jsem se za poslední dny všechno dozvěděl. Samozřejmě já nemám nic proti začínajícím hráčům, rád jim vypomůžu ale samozřejmě do určité míry. Ne jako qwadraxovi kterému píše ta samá osoba na pt co 30 min. To by se měla trochu nad sebou zamyslet a taky se zkusit vžit do role toho dotyčného koho spamuje který třeba momentálně nemá čas. Třeba jsem nechápal přistup te samé osoby, která "žádala" Qwadraxe o item ale s takovým přístupem že to raději dál nebudu komentovat (jinak itemy rozdáváme stále formou soutěží atd...) ale tohle bylo prostě něco jiného. Jinak o Artemidovi mi psalo už hodně lidí já s ním nemám problém semtam se mnou něco zašel a dostal i pár itemů atd...

Potom dalši věc já mám sice zablokované automatické přidávání v partě ale semtam se mi stane že to někdo v partě má záplé a najednou se někdo náhodně připojí. Samozřejmě by mi to nevadilo pokud by se nezeptal to je něco jíného ale jen tak tam vtrhnout tj. docela blbé.

A další věcí je že hráč by se měl naučit si najít vyhovující lidi s podobným gearem na farmíng, exping atd.... my jim vypomůžeme ale zas ať to nejde do extrému nemůžeme s něma přece chodit furt. Samozřejmě toto pravidlo platí i v realu kdy člověk by se měl naučit tak nějak fungovat. Tímto samozřejmě nemám na mysli ať chodí solo. Ať si třeba napiše topic že hledá lidi do buddy na ruzný akce a pak se nemusí oběvovat v tomto topicu jako spammer atd...

Chtěl bych ještě vysvetlit že nejsme banda která když jim někdo napíše tak ho hnedka odkopne to jen pro připad žeby to někoho po dočtení tohoto příspěvku napadlo. Jak už jsem psal my rádi vypomůžeme pokud je to v našich silách tím nemyslim jenom Qwadraxe a Sensationa. Itemy do tombol a soutěží dostávám od mnoho lidí kteři se tímto zapojují výpomoci nováčkům.
Obrázek
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Nabíráme nové členy do ViP klanu

Uživatelský avatar
Model
Fallen Shaman
Příspěvky:56
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Model#2654
Bydliště:Chomutov

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od Model » 26.01.2013, 00:10 hod.

tomisco píše: do hry bez ptani vtrhne nekdo z meho friendlistu apod., tak to dokaze nastvat. Allow Join zaskrtnute nemam uz hodne dlouho. Prehledl jsem v nastaveni jeste neco?
Že by měl Allow Join zaškrtnuté někdo jiný z tvé party a měl tytéž lidi ve friends?


Když mi někdo nesedí, tak to řeším velice rázně, remove friend a ignore. Ale na speciální topic to asi není vhodné... každému vadí něco jiného. Takhle by se tu za chvíly ocitl každý druhý na seznamu (za sebe bych tu mohl jmenovat desítky lidí, ale neudělám to, nebudu na nikoho házet špínu, někomu se třeba taky nemusím líbit já a skončím pak taky na seznamu nepohodlných?)

Doporučuji raději Lock tohoto topicku (i když vznikl v dobrém smyslu) než to tu exploduje v něco nezamýšleného.

Uživatelský avatar
david123
Gorebelly
Příspěvky:296
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:davidcz#2414
Bydliště:Praha

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od david123 » 26.01.2013, 01:01 hod.

moc pěkně to napsal qwadrax souhlasim dejte na něj je to chytrej chlap:P
Jaro když budu hrat mp10 určitě si nebudu brát někoho kdo má dps 70k >:D
Obrázek

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Nevhodní hraci

Příspěvek od Kuki10 » 26.01.2013, 01:47 hod.

Chapu smysl tohoto topicu, ale kazdy muze mit na nekoho jinej nazor, jine zkusenosti....
Za chvilku by tu z toho byl saigon....
Vse podstatne tu bylo pekne receno.
Jen chapu treba novacky, ktere to nenapadne, ze uz jsou otravni, ale jsou nadseni z kazdeho itemu a nedockavi....ne jak vetsina tady co to hraje od vydani.:)
Takze to tu radsi zamykam, vic uz asi neni treba rikat, kdyby neco, tak pm.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Zamčeno

Zpět na „Obecně“