Aukcia
- standa0071
- Fallen Shaman
Zase pada aukcia, polovica itemov je expired, osobne uz na toto nemam nervy a dnes som si stiahol demo TL2 tak dufam ze mi to zlepsi naladu..
Re: Aukcia
Zkus Path of Exile, tam není žádné AH, RMAH, ani goldy
- Azazelík
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Azazel#2270
dik uz si ma odradilBorgi* píše:Zkus Path of Exile, tam není žádné AH, RMAH, ani goldy
( )
a navic je uplne cely zadarmoBorgi* píše:Zkus Path of Exile, tam není žádné AH, RMAH, ani goldy
grafika je naprosto nepodstatnej detail...
nejdulezitejsi je hratelnost,pridavani noveho obsahu,laddery,..
Uz jen ten patch list stoji za to,je tam videt vice prace nez v diablu3 za 10let .
Ta ekonomika je tam uchvatna,i bile itemy maji cenu,daji se prodat za casti svitku na identifikace a za 3xsvitky identifikace se kupuji portal svitky,
vsechno tam ma cenu.
Uz jen ten patch list stoji za to,je tam videt vice prace nez v diablu3 za 10let .
Ta ekonomika je tam uchvatna,i bile itemy maji cenu,daji se prodat za casti svitku na identifikace a za 3xsvitky identifikace se kupuji portal svitky,
vsechno tam ma cenu.
Jo dělá mi to taky , snažil jsem se hodit do aukce item a vždycky to vyhodilo error , takže nevím co tam zase vyvádějí
Já mám pocit, že tam dělaj to samý, jako výpočetka v Motole - velký kulový Těžko říct to padá víc, jestli náš UNIS nebo D3
- standa0071
- Fallen Shaman
Určite skúsim diky za tip, dnes som hral to TL 2 demo a príde mi to dosť zaujímavé, veľmi dobrá hudba.. takže idem si to kúpiť, a na diablo urćite zopár dni/týždňov neprídem po tom včerajšku, takže TL len odporúčam..Borgi* píše:Zkus Path of Exile, tam není žádné AH, RMAH, ani goldy
Slovensky orchester bratmstanda0071 píše:Určite skúsim diky za tip, dnes som hral to TL 2 demo a príde mi to dosť zaujímavé, veľmi dobrá hudba.. takže idem si to kúpiť, a na diablo urćite zopár dni/týždňov neprídem po tom včerajšku, takže TL len odporúčam..Borgi* píše:Zkus Path of Exile, tam není žádné AH, RMAH, ani goldy
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.