Barbarian Hammer Rend build
myslis na AH? to som nikdy takto neriesil... vzdy si na zaciatku urcim co chcem za typ (v pripade MH to bolo zatial vzdy axe/mace) a prebehnem to podla dps, ktore, pokial zbran nema IAS, sa da brat ako smerodajny faktor pre dany typ... a potom podla cenovej relacie ktoru som ochotny/schopny dat porovnam z oboch typov co sa mi viac paci a to kupujem
len aby si chapal preco som ti pisal predtym ze nemas pozerat na DPS ale na base dmg stat, tak ti dam priklad... mas napr 2 axky
1. 975 DPS, 500-1000 base dmg, 1.3 AS
2. 990 DPS, 475-950 base dmg, 1.39 AS (vdaka +% IAS)
druha axka ma sice vyssie DPS, takze by sa mohlo zdat ze je lepsia... nakolko je toto vysie DPS ale sposobenou vyssou AS a nie vyssim base dmg rozpatim, pre HotA (ale pravdepodobne aj pre WW ak by si vdaka vyssej AS nebol na dalsom break pointe) je lepsia axe cislo 1, pretoze s nou budes hitovat za vacsiu dmg
cize "co nejvyssi cislo DPS" nie je najdolezitejsie a nie vzdy to znamena lepsi item pre teba, ale da sa podla neho prebehnut na AH ponuka a porovnat
len aby si chapal preco som ti pisal predtym ze nemas pozerat na DPS ale na base dmg stat, tak ti dam priklad... mas napr 2 axky
1. 975 DPS, 500-1000 base dmg, 1.3 AS
2. 990 DPS, 475-950 base dmg, 1.39 AS (vdaka +% IAS)
druha axka ma sice vyssie DPS, takze by sa mohlo zdat ze je lepsia... nakolko je toto vysie DPS ale sposobenou vyssou AS a nie vyssim base dmg rozpatim, pre HotA (ale pravdepodobne aj pre WW ak by si vdaka vyssej AS nebol na dalsom break pointe) je lepsia axe cislo 1, pretoze s nou budes hitovat za vacsiu dmg
cize "co nejvyssi cislo DPS" nie je najdolezitejsie a nie vzdy to znamena lepsi item pre teba, ale da sa podla neho prebehnut na AH ponuka a porovnat
Re: Barbarian Hammer Rend build
Udělal sem takovou tabulku pro výpočet hitů hammeru a rozdílu při změně.
http://www.docdroid.net/230c/hota.ods.html
snad je to ok, kdyby tam někdo našel chybu tak dejte vědět.
http://www.docdroid.net/230c/hota.ods.html
snad je to ok, kdyby tam někdo našel chybu tak dejte vědět.
ja bych potreboval trochu vice automatickej kalkulator XD
Quetak: na pohodu ta tabulka... nechces tam este dorobit stlpce na hity bez critu? ja som lenivy
to sem tam původně měl, ale smazal sem to protože to neni pro tehle build důležitý
Akorát si nejsem jistej, jetli tam mám správně započítanej bonus min/max, zkusim zjistit a poladit.
Akorát si nejsem jistej, jetli tam mám správně započítanej bonus min/max, zkusim zjistit a poladit.
pre toto az tak nie, kazdopadne mne sa teraz celkom dobre hodil na zistenie rozdielu medzi marq ruby a 100%CD v nejakom priemernom Skorne... tak pre poriadok som este chcel vediet ake su rozdiely pri non crit hitoch
si do nějaký buňky hoď ten vzorec a vymaž tu část ((H4/100)+1) v actual a ((H14/100)+1) v new.
edit: tak ten min/max by měl být ok
edit: tak ten min/max by měl být ok
jj, uz sa s tym bavkam... ale inak fakt pohode, pokial by sa to aj ludia naucili pouzivat, moze to ulahcit kupu weaponov pre jednotlive buildy atd
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Jako respekt, pro me udelat takovou tabulku je spanelska vesnice.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
to nevadi, ani mne by sa s tym nejak nechcelo zabavat ... dolezite je, ze ked uz chces hrat barbara, ze sa na to aspon kuknes a sam si porovnas veci atd... ze mas aspon nejaky pojem o tom ako veci funguju