Konec J.Wilsona ?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Majky_majk
Doom Knight
Příspěvky:412
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:MightyMike#2828
Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od Majky_majk » 18.01.2013, 10:26 hod.

Ale vždyť oni mají z velké části pravdu.... já mám třeba Diablo 3 rád, ale pomrvilo se toho hrozně moc.

1. Hra se nesmírně zjednodušila, aby nebylo možné vývojem zkazit postavu. Hlavní důvod byl ten, aby existovalo rozmanité množství buildů a každý nepiplal postavu jen s nejlepším možným buildem. A výsledek?

- buildy nelze přepínat a měnit ve hře díky NV, takže každý používá jeden z cca 3 buildů pro každý char (v D2 jich bylo více), i když se to nehodí k situaci

2. Autoři slíbili, že hra přijde s obtížností inferno, která bude opravdová výzva.

- Obtížnost inferno lze dohrát za libovolnou postavu s vybavením za 2,5 Kč naprosto arkádovitým stylem ala Super Mario Bross

3. PVP...

...proč vlastně pokračovat.


Diablo 3 je dobrá hra, ale mohla být prostě mnohem lepší. Zvláště, když na ní fanoušci čekali těžko uvěřitelný počet let přesahující dekádu :-).

Uživatelský avatar
sgtmajfoley
Doom Knight
Příspěvky:575
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od sgtmajfoley » 18.01.2013, 10:32 hod.

Musis to brat, ze kedysi Inferno bola vyzva, teraz je to urobene na MP lvli, cize teraz moze byt pre teba vyzva MP10. A co sa tyka buildov, nikto ti nebrani vymyslet svoje vlastne, vyskusat ich strasne vela, niektore classy su viac flexibilne ine zase menej. A preco by si chcel zmenit build pocas hry ked mas 5nv????? Ja s DH menim buildy podla nalady alebo aj s WD, takmer kazdu hru mam ine skilly.

A PvP je nesmierna sranda, trosku zredukovat dmg alebo zacat sa rubat v blue geare a je to luxus. Treba hladat pozitiva nie negativa :D
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od Kuki10 » 18.01.2013, 10:43 hod.

Nebo nahodit jen white gear a nebo naked, to by nam reptile dal.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

vavik
Wraith
Příspěvky:194
BattleTag:vavik#2969

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od vavik » 18.01.2013, 10:54 hod.

presne tak, odchod Jaye ale znamena, ze blizzard pripousti, ze je neco spatne

cely vyvoj d3 je prapodivny, sam Jay rika, ze je obrovsky fanda diablo her, nasledne dopusti, aby po 7 letech vydali takovy patvar, at mi nerika, ze po par tydnech hrani mu nedoslo, ze mechanismy hry nefunguji, hra je nehorazne oklestena a zjednodusena; bud mu to nedoslo (je idiot, co na svem miste nema co delat), nebo byl tlak z jinych stran a hru v takove podobe proste vydat museli

Jay nese hlavni odpovednost, presto pokud nebyl realizacni tym schopny prinesat reseni problemu (to vidim na kazdem patchi), pak by mela bez milosti letet vetsina tymu, protoze je blizzard plati za nic

nastupci Jaye nezavidim, hru nemuze ozivit zadne ladeni, pridavani eventu apod., vsechno to bude zabava na par dnu; hre chybi spousta mechanismu, na kterych by se dalo stavet, dokud je do hry nenalijou napr. datadiskem a hru nezmeni od zakladu, nikdy se d3 nedocka zmeny k lepsimu

Majky_majk
Doom Knight
Příspěvky:412
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:MightyMike#2828

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od Majky_majk » 18.01.2013, 10:55 hod.

sgtmajfoley píše:Musis to brat, ze kedysi Inferno bola vyzva, teraz je to urobene na MP lvli, cize teraz moze byt pre teba vyzva MP10. A co sa tyka buildov, nikto ti nebrani vymyslet svoje vlastne, vyskusat ich strasne vela, niektore classy su viac flexibilne ine zase menej. A preco by si chcel zmenit build pocas hry ked mas 5nv????? Ja s DH menim buildy podla nalady alebo aj s WD, takmer kazdu hru mam ine skilly.

A PvP je nesmierna sranda, trosku zredukovat dmg alebo zacat sa rubat v blue geare a je to luxus. Treba hladat pozitiva nie negativa :D
Protože bych chtěl svůj build přizpůsobit konkrétním nepřátelům.... to je jednoduché. Vem si třeba wizzarda. Má (z prakticky použitelnejch) lighting hydru vhodnou pro rychlé nepřátele a velké skupiny, mamutí hydru pro úzké koridory, frost hydru, která se hodí na zpomalování elitek a poison hydru pro velmi pomalé a stojící nepřátele.

Jenže mu to je úplně k ničemu, protože si stejně před hrou musí vybrat jednu universální hydru pro všechny situace... dříve to byla poison hydra, dneska je to asi lighting. K čemu to teda je? Logické by přece bylo, aby v chodbách používal mamuta, když dorazí k elit tak frost a když se mu do hry připojí tankující barbar, tak poison.

Tohle byla původně docela dobrá strategická myšlenka, která se mi líbila trochu by ospravedlňovala ten smysl nerozdělování bodů ke skillům... protože každý by si stejně stavěl jen tu jednu hydru, kterou by maxoval.

Jenže výsledek je úplně stejnej... nerozdělují se body a každý používá stejně totožný skill, který je aktuálně nejvíce buffnut po posledním patch, než se buffne zase jiný :-).

Uživatelský avatar
TeS
Wraith
Příspěvky:151
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od TeS » 18.01.2013, 11:02 hod.

a az vyjde titan tak tam bude rmah ze Jayi :D

Uživatelský avatar
Quetak
The Butcher
Příspěvky:1391
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od Quetak » 18.01.2013, 11:16 hod.

Majky_majk: Mě by teda nebavilo každejch 5min kompletně předělávat skilly jen proto, že sem narazil na elitu/přišel sem do jeskyně/... Každej skill/runa se hodí na něco jinýho a proto je důležitý to mít vyvážený tak aby danej build zvládal všechny herní situace. Kdyby to bylo jak si popsal ty, tak by hra ztratila dynamiku a polovinu času bysme trávili klikáním skillů. Proč bych měl kvůli 20s boji s bossem dalších 20s předělávat skilly na single target jen abych ho místo za 20s zabil za 15s? Sem rád, že je to jak to je. Když se ti nelíbí používat build, který používá každý, tak ho nepoužívej a udělej si vlastní, těch možností je mraky. Třeba u DH sem si udělal build, který sem zatím u nikoho neviděl používat a funguje parádně, baví mě a nezměním ho jen proto, že existuje efektivnější.

Uživatelský avatar
Borgi*
Doom Knight
Příspěvky:421
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Borgi#2969

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od Borgi* » 18.01.2013, 11:50 hod.

AlterEgo píše:Nemuzete vedet jake pozadavky na jeho bedra byly kladene ze strany tech kravataku, ktere zajimaji jen grafy se ziskem.
Mozna ve finale ani nemel jinou moznost nez dopustit, ze hru takto poserou :)
AH a RMAH je vymyšleno dokolane, hra sype miliardy. CO to má ale společného s hratelností atd. Herně a graficky mohla vypadat daleko lépe, taky to tak prezentovali, spíš to nezvládli sami vývojáři. Prostě na tom dělal jiný tým a jiní lidé než na předchozích dílech a nevěděli si s tím rady, teda pořád nevědí když kazdým patchem překopou půlku skillů.
Obrázek

Inferno (MP 10) - The Butcher, Belial, Azmodan, Diablo kills
http://youtu.be/w1mML-HlRAU

casperdeluxe
Gorebelly
Příspěvky:377
BattleTag:casperdeluxe#2494

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od casperdeluxe » 18.01.2013, 11:55 hod.

On asi myslel to, že se to dalo udělat jako u D2. Na Fka jsi si navolil skilly, mezi kterýma se dalo přehazovat. Takže třeba mám primárně arcane hydru a na Fku třeba li hydru. A Fkem si přepnu tehdy, když zrovna tu li hydru potřebuju. Tím bys tu rozmanitost buildů značně rozšířil.
Mě by se to třeba hodilo u teleportu. Primárně ho v buildu nemám. Mám místo něj magic weapon s runou blood. Ale když potřebuju zdrhout z boje, tak ten teleport nemám. Takhle bych si zmáčkl nějaký Fko a hned bych ho měl.

Uživatelský avatar
Quetak
The Butcher
Příspěvky:1391
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od Quetak » 18.01.2013, 12:00 hod.

Nj, ale to by pak vůbec nemuselo být "jen" šest slotů na skilly, ale rovnou 10, nebo 2 a přehazoval bys jako ve dvojce.

Uživatelský avatar
Attia
The Butcher
Příspěvky:1042
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Ultima Thule

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od Attia » 18.01.2013, 12:03 hod.

já moc D3 nehrával a moc ho rád nemám, ale myslím že vlastní zastánci D3 pláčou na nepravým hrobě a spousta z nich si těžce protiřečí. Napadla někoho i jiná varianta? zkusím to nastínit.

Pár kravaťáků vidí jak lidi strašně moc paří D2. Z toho ale prakticky žádný zisk nemají. Na druhé straně vidí WoW, z kterýho se jim valí nehorázný sumy peněz. jenže jak udělat to, aby přetáhly D2 fanklub na systém WoW? Uděláme D3 na principu WoW. "J. Wilsone, ty nám uděláš WoW který bude vypadat jako Diablo. Chceme aby lidi museli platit prachy za nákup věcí kterýma by zvládli pokořit Inferno. Chceme aby Inferno bylo jako nejtěžší dung ve WoW kde můžou jen ti co si nakoupí na RMAH drahý itemy a zbytek at si vesele expí na Hellu"

Hlavní odpovědnost nese JW. Ale napadlo někdy někoho že to může být naprosto naopak? že on tlačil Diablo více k diablu ale přes kravaťáky to prostě víc nešlo?Jak by D3 vypadalo, kdyby ho nevedl fanda diabla JW ale nějaká loutka která ani neví jak se píše Mephisto?

Když jsem poprvé slyšel o tom, že má mít diablo 4 obtížnosti, norm, nm hell a inferno, první co mě napadlo bylo, jak chcou udělat to, aby inferno bylo inferno. Od začátku vývojáři tvrdily, konec hry pro 90% hráčů bude Hell. Na inferno se podívá jen zkušená a dobře vybavená skupina nejlepších. Inferno nebude reálný projít sólo ale bude nutné aby tam spolupracovala aspoň minimální skupina lidí. TO JE PRINCIP online her. Hrát s lidima.

Takže já to před vydáním chápal tak, že Norm, nm a Hell bude něco jako SP verze, kterou si můžou hráči procházet singl a inferno bude jen pro suprově sehranou partu lidí kteří utratí prachy na RMAH.

Zkuste jít ve WoW do nejtěžších dungů...vždyť vás to tam ani nepustí když nejste v partě 50 hráčů. Když má být Inferno pro nejlepší skupinu hráčů kteří umí spolupracovat, je jasný že jedinec ať má sebelepší equip tam nemůže uspět, nebo by aspoň neměl. Ale tohle je podle mě princip multiplayeru.

Proč je max level 60? protože konec měl být na hellu...Proč NV omezuje přepínání buildů? aby si každej n00b neprolezl inferno sám ale musel si najít partu lidí kteří doplní jeho nedostatky...

@ Majky_majk: právě kvůli názorům jako máš ty je inferno tím čím je a není tím čím by být mělo. Když bys mohl měnit buildy bez ztráty NV co vteřinu, jakej má smysl rozdílnost dmg? jakej má smysl mít 4 tipy hyder když bys je mohl měnit kdykoli se ti zlíbí? proč neudělat jednu jedinou univerzální která sundá všechno aby Majky_majk mohl zabít vše a nemusel přepínat skilly? to jsi vážně takový lepl že si neumíš poradit jinak než že "já chci umět zabít vše...zařiďte to..." Nezvládneš hrát Inferno sám? jdi na hell nebo si najdi partu. O tom by podle mě mělo být inferno.

nakonec...možná že se pletu a celý je to jinak...co já o tom můžu vědět...

Uživatelský avatar
esopeso
Doom Knight
Příspěvky:479
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od esopeso » 18.01.2013, 13:08 hod.

Snad tam přijde někdo kdo doladí ty chyby :-) mě se hra osobně libí až na pár maličkostí :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Nordir
Quill Rat
Příspěvky:44
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Nordir #2938

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od Nordir » 18.01.2013, 13:18 hod.

kojot píše:Podle mě právě vývojáři D3 až moc naslouchají hráčům. Když byl patch 1.0.2 a 1.0.3 kdy Inferno ještě bylo Infernem, tak jste mohli na battle.net fórech vidět ten masivní whine, jak je to strašně těžký... Naslouchali hráčům a udělali místo Inferna komedii.
S timhle naprosto souhlasim .... to byly casy kdy clovek udelal prvni akt natesenej vletl do druheho v domneni ze to pujde tak jako Akt1 a jen pruchod kanonem mu ukazal ze takhle cesta nevede a prvni elity s enrage mu dali uplnou stopku. To bylo fajne nadavali sme taky v parte ale byla to vyzva. Bohuzel blizz poslechl narek brecicich deti a udelal s inferna prochazku ruzovym sadem. MP to bohuzel nezachrani .....

casperdeluxe
Gorebelly
Příspěvky:377
BattleTag:casperdeluxe#2494

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od casperdeluxe » 18.01.2013, 13:22 hod.

To Quetak: Ano, je to pravda. Já jen vysvětlil, jak to bylo (asi) myšlený.

Projax
Gorebelly
Příspěvky:214
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Projax#2148

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od Projax » 18.01.2013, 13:23 hod.

mně to celkem mrzí byl to sympaťák, ale je pravda, že některá rozhodnutí nebyla správná, ale overall mě d3 hodně baví a udělal dobrou práci.

Uživatelský avatar
kojot
Zhar the Mad
Příspěvky:1686
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od kojot » 18.01.2013, 13:30 hod.

Nordir píše:
kojot píše:Podle mě právě vývojáři D3 až moc naslouchají hráčům. Když byl patch 1.0.2 a 1.0.3 kdy Inferno ještě bylo Infernem, tak jste mohli na battle.net fórech vidět ten masivní whine, jak je to strašně těžký... Naslouchali hráčům a udělali místo Inferna komedii.
S timhle naprosto souhlasim .... to byly casy kdy clovek udelal prvni akt natesenej vletl do druheho v domneni ze to pujde tak jako Akt1 a jen pruchod kanonem mu ukazal ze takhle cesta nevede a prvni elity s enrage mu dali uplnou stopku. To bylo fajne nadavali sme taky v parte ale byla to vyzva. Bohuzel blizz poslechl narek brecicich deti a udelal s inferna prochazku ruzovym sadem. MP to bohuzel nezachrani .....
No MP je další fail. V patchi 1.0.4 jsem si s DH dával Inferno úplně v pohodě, všechno pěkně odsejpalo, ale stejně se mi občas stalo, že jsem umřel (hlavně na Reflectech, nebo na nějaké hnusné kombinaci affixů). Některý Elity mě byli schopny sundat třeba na 3 rány. Blizz řekl, že původní Inferno je asi jako MP3-4, tak jsem v patchi 1.0.5 nahodil MP 6, ať si taky trochu zaRIPu a co se nestane? Na MP6 jsem nesmrtelnej... Prostě mě nemůže skoro nic zabít, ale všechno pižlám 2x tak dlouho. Takhle já si zvyšování obtížnosti a zábavnosti fakt nepředstavuju... Jako myšlenka MP je dobrá, akorát měli nechat poměr mezi HP a DMG mobů stejnej, jak byl v 1.0.4. Ne, že zvednou HP a brutálně snížej DMG.
Obrázek

Uživatelský avatar
esopeso
Doom Knight
Příspěvky:479
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od esopeso » 18.01.2013, 13:31 hod.

Nordir píše:
kojot píše:Podle mě právě vývojáři D3 až moc naslouchají hráčům. Když byl patch 1.0.2 a 1.0.3 kdy Inferno ještě bylo Infernem, tak jste mohli na battle.net fórech vidět ten masivní whine, jak je to strašně těžký... Naslouchali hráčům a udělali místo Inferna komedii.
S timhle naprosto souhlasim .... to byly casy kdy clovek udelal prvni akt natesenej vletl do druheho v domneni ze to pujde tak jako Akt1 a jen pruchod kanonem mu ukazal ze takhle cesta nevede a prvni elity s enrage mu dali uplnou stopku. To bylo fajne nadavali sme taky v parte ale byla to vyzva. Bohuzel blizz poslechl narek brecicich deti a udelal s inferna prochazku ruzovym sadem. MP to bohuzel nezachrani .....

To jsem rikal Diablu Diablo >:D
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Uživatelský avatar
DeathHero
The Butcher
Příspěvky:1426
BattleTag:DeathHero#2204
Bydliště:Living in my own world

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od DeathHero » 18.01.2013, 13:46 hod.

@Attia souhlas je to jenom o penezich :D
Achievements: 7400 (92%)
PROFIL

sklb
Burning Soul
Příspěvky:623

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od sklb » 18.01.2013, 14:20 hod.

Zatial najlepsia sprava pre Diablo od jeho vydania. A teraz poprosim dosadit niekoho schopneho, neurazil by som sa keby sa vrati ten sikmac co bol CEO pred par rokmi. Ten vyzeral aspon, ze vie co robi! Jay nevedel nic akurat PR manazment mu isiel "na vybornu"
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

ScouterSVK
Quill Rat
Příspěvky:11
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ScouterSVK#2291

Re: Konec J.Wilsona ?

Příspěvek od ScouterSVK » 18.01.2013, 16:37 hod.

Čo je vlastne ten Titan o ktorom sa tu zmieňuje par ludí?

Odpovědět

Zpět na „Obecně“