@ Ryliah - gz, pěknej kousek.
@ Nekronaut - co nechápeš ? že ten ring prodal za 100m ? Dle mého ještě celkem levné. (na to co se tam někdy vyskytuje)
Ten ring si cenu rozhodně zaslouží.
Patch 1.0.5 - Slušné rare předměty
Naposledy upravil(a) Rakiii dne 21.11.2012, 20:11 hod., celkem upraveno 2 x.
Re: Patch 1.0.5 - Slušné rare předměty
Pretože má v podstate všetkých 6 rollov užitočných, aj ked žiadne extra veľké hodnoty to nie sú..Nevdel som ho oceniť podľa AH, žiadne podobné tam neboli tak som ho hodil na Bid...
S4 Monk 1100+
Už jen 8% AS a 5,5% CC (tj. dílek pod maximem) je dost dobrá a cenově mastná kombinace k primárnímu statu. Když k tomu přičteš ještě CD, vitalitu, % life a average damage 30, je to peckový prsten i s primárním statem jen přes 50. Prstenů s takovým mixem statů se na AH moc neobjevuje, klidně šel prodat dráž. S primárním statem kolem 100 a average damage 50+ by stál stamilióny.
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Tak mě včer apadl ring:
35 dex
36 str
5% life
46% CD
6% CC
35 dex
36 str
5% life
46% CD
6% CC
mrzí ma že to musím pridať do tejto témy, no nechcel som kvoli tomu zakladať novú...
vedel by mi niekto povedať prosím vás koľko by som za ne mohol zinkasovať??? díky
vedel by mi niekto povedať prosím vás koľko by som za ne mohol zinkasovať??? díky
Tak tomu říkám drop pořádného rare itemu! Mít to ještě MS místo regenu...
dík...toto mi padlo neverili by ste ale pred pár mesiacmi ....
a cenu by vedel niekto odhandúť??
pozeral som poboný ale bez Armoru, vitality a All res o 20 menej za 50M....
mohol by mi neikto povedať čo by to koštovalo?? dík...prípadne vedeli by sme sa dohodnúť
a cenu by vedel niekto odhandúť??
pozeral som poboný ale bez Armoru, vitality a All res o 20 menej za 50M....
mohol by mi neikto povedať čo by to koštovalo?? dík...prípadne vedeli by sme sa dohodnúť
Prostě to napal vysoko a snižuj. Když se nepovede, tak to nech jen na bid...