je to take zaujimave s tym blizzardom... evidentne nemaju nejaku dlhodobu koncepciu v tom co robia a kazdy dalsi patch je len takou umelo nastavovanou kasou... na druhu stranu treba povedat, ze to nie je uplne tragicke a tie zmeny niektore vnimam ja osobne vcelku ok
Duely: no, hraci chceli pvp, dostanu pvp... to v akom je to rozsahu, uz blizz neriesia... vzdy ma dostane, ako z toho co nezvladli spravia este svoju vyhodu... vraj "nebudu tam ziadne odmeny ani objectives, ale sak naco, aj tak hraci chcu len niekomu nakopat pr*el, takze lets go, chodte do seba"

aaaale oukej, niekto predsa musi byt plateny aj za PR... 1v1 je ako fun oki, 1v1v1 je divne... z 4 clenneho teamu by sa mozno dalo spravit 2v2 (bude treba prekusnut friendly fire zrejme), popripade 1v1 a 1v1 s naslednym "finale", keby boli areny rozmerovo vacsie... uvidime no, 1-2 duely mozno spestria vecer po hodinke farmenia
Balance: monka ani wizza nehram, takze neriesim, kazdopadne mohol by sa tam uz niekto spravne nakopnut a prekopat podstatnu cast skillov, aby bola vacsia benevolencia pri buildoch, u vsetkych postav
Crafting: hmm, no tu je tazko povedat aky to bued mat dopad... zalezi aka bude cena atd... kazdopadne tym ze to bude account bound, tak ludi s obmedzenymi zdrojmi to bude odradzat od craftu, pretoze aj keby vycraftili relativne dobry item, tak im bude nanic, pokial nebude lepsi ako ich terajsi... tiez tak trochu nechapem preco tam dali chest armor... donutit ludi aby vymenili svoje sety ktore nosi velka vacsina, bude zaujimave... pokial to bude stylom ze chest armor so str + 5 random affixov, tak to GL v crafte... pantsi su tiez otazne, z rovnakeho dovodu... ako je mi jasne ze to ma sluzit hlavne na odliv penazi, ale ludia ktori maju miliardy, si mozu rovno kupit top item a nestracat cas s carftom... hlavne ak bude miziva sanca na fakt slusny roll... na nove gemy som zvedavy, hlavne na rubin, ale ak to bude len to ako som nieklde cital ze to prida base dmg (to vlastne bude nahravat ludom co hraju na AS, ale kolko je takych ludi...) tak to nebude ziadna diskoteka... u toho noveho stupna, Marquise, zalezi o aky velky boost sa bude jednat... dat totizto, pri sucasnom stave, 120milionov za jeden kus bude celkom palka, tak aby to za to aj naozaj stalo
MP: tak toto vidim vcelku pozitivne, konecne s tym nieco spravia tak, aby sa tie vyssie MP oplatili aj hrat a snad sa to aspon trochu posunie k tomu, ze clovek hra take MP, na ktore realne ma a snazi sa vylepsovat gear, aby mohol ist vyssie, pretoze ho caka lepsi reward, ci uz vo forme XP alebo lootu (teoreticky)... o tych hodnotach je este skoro uvazovat, na to maju PTR aby to poladili... HF ring a rubin v helme sice uz nebudu take terno, stale to ale bude imo uzitocne
Affixy monstier: tu sa snad nie je k comu nai vyjadrit... mohli by radsej spravit nejake 2-3 nove, nech to ma trosku novu stavu
Ressy a PU radius: ressy su pohoda, aj ked teraz teda clovek v pdostate uz neumieral, takze ani nepostrehol, ze by sa ten timer predlzoval (to ma trapilo pred pol rokom ked som vytuhol 3 krat za elitu a ta spina bola neraz s full HP

) PU radius by si veru zasluzil boost, clovek tie goldy ani nezbiera lebo sa mu nechce behat presne na to miesto a si povie, ze za ten cas radsej vybije jednu lokaciu navyse... na druhej strane, vzdy mi vadilo a bude vadit ze to plati aj an health globy, na vysokych MP sa ten globe obcas hodi a clovek by si mal sam postrazit, kedy ho zobrat... nie sa rozhodvat, ci mat na iteme PU a zbierat zlato, alebo ho nemat a "setrir" tak health globy