Problem ah vs veci
poslednu dobu sa mi stava ze nejake legendarky alebo vzdy len "lepsie" veci ktore by sa dali predat za niekolko mega mi nejdu predat na AH...problem je ten ze hodit na AH idu ale akonahle chcem predmet vyhladat nie je tam...a nevidi ho ani niekto iny z ineho uctu...moc tomu nechapem ale ide len o predmety vyssej kvality...nejake slabe za par stoviek su tam vzdy viditelne a idu predat...ma niekto podobny problem ? nejake riesenie ? ak nic ine asi napisem blizzardu nech mi oni nejak poradia...mozno aj budu vedet co stym 

Re: Problem ah vs veci
to uz je problem aspon 2-3 tyzdne. Treba pockat na najblizsi maintence serverov vtedy sa to vacsinou vyriesi. Akurat ze blizzardu sa donho akosi nechce. Ked maju vsetko ok tak ho maju kazdy tyzden 

tento problem tu uuz bol par krat, vracia sa to stale dookola... niekedy na to pomahalo, ze si danemu predmetu znizil durabilitu... ale napr u mna to fungovalo, u niekoho vraj nie, takze tazko povedat
no ale nechapem preco ide len o tie lepsie veci
nejak do 1m neni ziadny problem...vacsinou ja davam len zaciatocny bid co je cena predmetu a divim sa ze napr 12h nikto ani nebidol
no dufam ze to skoro vyriesia...a dik za vysvetlenie