Magic Find...

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Odpovědět
Mindorlin
Quill Rat
Příspěvky:38
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mindorlin#2640
Re: Magic Find...

Příspěvek od Mindorlin » 10.01.2013, 01:53 hod.

Největší chyba je právě to, že není podporován public. Hraju CM wize a můžu jet klidně MP 10, jenže to trvá DLOUHO a to je všechno, leda že i párkrát umřu. Nic víc. V podstatě to není těžší (a bolí mě z toho prsty :lol: ), jen delší a tak je to na sólování nuda. MP5 cca odpovídá tomu, kdybyste jeli public sólo (oxymoron jak prase :) Takže sólo je pak nuda. Taky s živými spoluhráči je to sranda, potom nechápu, proč nejsou vyšší MF, GF a EXpy i na publicu.
Takže důvod farmit vyšší MP skutečně neexistuje, snad jen kvůli klíčů.
Myslím, že MF skutečně funguje tak jak je to napsáno na oficiálních stránkách, byť přesný mechanismus není uveden a figurují tam jen příklady, kdy Blizz dává jako příklad 4%, ale je to jen příklad. (s 50%MF je to 6%). Ale jak je napsáno výše šance se snižuje pokaždé, když nepadne legendárka během rollu, takže... ta šance je fakt malá, protože místo ní padne obvykle rare - a tady si musíte uvědomit, jaký je rozdíl mezi malým MF a větším, kdy např. na PL 40(+120% MF) padá nepoměrně VÍCE rare itemů než třeba na PL5 (+15%). A velká spousta těchto rare v podstatě zastupuje potenciální legendárku nebo setovku, která měla možnost padnout, jenomže nepadla, protože šance na drop rare je nepoměrně větší. A tak tyhle rare itemy vlastně vyšťouchávájí legendárky z jejich dropu, protože mají větší šanci. Na druhou stranu by taky mělo platit že padají s větším MF častěji silnější rare itemy (tady nelze brát v potaz to, jestli jsou useless, nebo ne, protože generátor nezajímá, jestli prdne na kuši +300str, nebo +300dex a jestli ho to zajímá, tipnul bych, že tam prdne spíš str >:D ).

Takže MF vliv na drop, jenom to funguje jinak než si představujete a i když je to systém, pořád v něm dost velkou roli hraje náhoda. Myslím že existují (čistě matematicky) určité kritické hraniční body, při kterých se šance na drop zvyšuje. Nemyslím si totiž (i když to na žádném grafu nikdy neuvidíte), že ten systém pracuje kontinuálně. Dá se to tak vyjádřit, ale ve skutečnosti to tak není. Jako, když si hážete korunou. Na začátku máte 50:50, že padne panna a pokud nepadla poprvé, statisticky se pravděpodobnost, že padne podruhé zvedá, reálně ale není problém, aby padl opět orel. Tím kritickým bodem myslím místo, kdy padne orel třeba 20x po sobě (může se to stát) pak je OBROVSKÁ šance, že padne panna. Myslím že drop itemů funguje podobně, ale je podstatně složitější, protože neexistují jenom 2 strany mince, ale hraje zde roli spousta faktorů. A hlavně zde pracuje ještě k tomu umělý kód - onen generátor - který nepracuje s náhodou tak jak ji známe z přírody. A ten právě (pokud jsem dobře pochopil, co Blizz píše) se nuluje v rámci každého rollu: tady je právě kámen úrazu proč to nepadá. Kdo hrál někdy karty nebo kostky ví, že někdy se prostě nedaří - tady to funguje podobně a ještě do toho kecá počítačový kód, tak se nedivte, že to nedropuje pravidelně :)

Problém je spíš v tom, že když už to dropne je to v 90% crap (a to už náhoda není :ble: ). Já bych upřednostnil, aby mi padla čvrtina legendárek (nebo klidně desetina) a byly kvalitní. Dostat 2x po sobě wizard's hut je opravdu akorát tak na na*rání. :dead:
Mindorlin#2640

Tyraenel
Quill Rat
Příspěvky:25
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tyraenel #2828

Re: Magic Find...

Příspěvek od Tyraenel » 10.01.2013, 02:24 hod.

zalezi ako to beries ... ked po sebe 20 x hodis mincou a padne ti orel 20x za sebou tak mas vacsiu sancu len ked mas limitovany pocet hodov napr 30. ak je pocet hodov neurcity mas na dalsi hod sancu na pannu stale 50 na 50 pretoze zalezi len na tom jednom hode. to je iste je v hre sanca je mozno 0,004 % kolko .. lenze to plati na kazdeho moba nezavisle u elitiek je to to iste akurat maju viac slotov na itemy ktore mozu padnut :) . A nesuhlasim ze rare vytlacaju legendarky pretoze ako tu uz viac krat zaznelo drop funguje asik takto zabijes moba hra vypocita ze ti padne item . a ide od najvysieho nie najnizsieho cize set item - hra vypocita nie , dalej ide legendary item -- zas nie .rare item cil jej hodi ze ano . tak teraz zacina rata affixy .. 7 affixov-- nie --6 affixov nie ..5 affixov ano .. a az cil zacina rolovat ake affixy a ich staty. tzn nemozes mat pravdu hra prve vzdy pocita legendarky a sety az potom rare

Uživatelský avatar
Reve
Zhar the Mad
Příspěvky:1791
BattleTag:Reve#2353

Re: Magic Find...

Příspěvek od Reve » 10.01.2013, 09:54 hod.

podle me je to porad dokola a pritom to je jednoduchy....MF ma vliv takovy jaky blizz pise, ale ve vysledku neni tak velky jak by kazdy chtel a mel by byt...proto ho NF prevysuje a to je ten hlavni problem..NF > MF...kdyby to bylo naopak tak je mozna po problemu :)

Lenny
Quill Rat
Příspěvky:16

Re: Magic Find...

Příspěvek od Lenny » 10.01.2013, 12:34 hod.

No pánové...k těm co tu píšou, že MF je k ničemu a že je to o náhodě...běhám a3 runy keep 1-3, korsik - core + azmo a warden...za každej run 1-3 legendárky / setovky....řekněme, že tak ve 2 z 10ti runech nedostanu nic...ale občas taky 4-5...jednou dokonce 9 legendárek za jeden run...běhám s 400% MF na mp1...když mám někoho v partě třeba se 150-200 MF, tak mu za dobu co mě padne 6-7 legendárek padne 1-2...a je to takhle pravidelně....Ano může se stát, že v nějakém runu mu toho padne víc...ale v dlouhodobém horizontu rozhodně ne.

Punky
The Butcher
Příspěvky:1189

Re: Magic Find...

Příspěvek od Punky » 10.01.2013, 14:01 hod.

no vidis to a ja som behaval hlavne mp1 posledny mesiac-dva v acte 3 (skoro komplet cely act, cca 40 minut) a vychadzalo to tak cca 2 lege/set na takyto run... teraz som dva dni hral MP7... dokopy 5 runov... vysledok bol 1 lege a 1 set za vsetky runy... nehovoriac o tom ze na tom MP7 som to hral dobre cez hodinu jeden run... ale aj keby sme nebrali ohlad na dlhsi cas, tak u mna to vyrazne vyssie MF nemalo pozitivny dopad... v dlouhodobem horizntu ako vravis ty mozno ano a mozno nie, ale co ej to ten dlouhodoby horizont? mesiac? dva?

Uživatelský avatar
Reve
Zhar the Mad
Příspěvky:1791
BattleTag:Reve#2353

Re: Magic Find...

Příspěvek od Reve » 10.01.2013, 14:04 hod.

jj tak ono to nekdy pada...treba me to posledni dobou padalo slusne...cca 20 lege/set...nevim za kolik runu..nevedu si statistiku..ale jedna vec je jasna...vsech 20 bylo zralych tak na salvage..myslim, ze jednu sem prodal za 450k..a zbytek crap..a ta za 450k to je vlastne taky crap :)

Mindorlin
Quill Rat
Příspěvky:38
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mindorlin#2640

Re: Magic Find...

Příspěvek od Mindorlin » 10.01.2013, 15:13 hod.

Tyraenel píše:zalezi ako to beries ... ked po sebe 20 x hodis mincou a padne ti orel 20x za sebou tak mas vacsiu sancu len ked mas limitovany pocet hodov napr 30. ak je pocet hodov neurcity mas na dalsi hod sancu na pannu stale 50 na 50 pretoze zalezi len na tom jednom hode. to je iste je v hre sanca je mozno 0,004 % kolko .. lenze to plati na kazdeho moba nezavisle u elitiek je to to iste akurat maju viac slotov na itemy ktore mozu padnut :) . A nesuhlasim ze rare vytlacaju legendarky pretoze ako tu uz viac krat zaznelo drop funguje asik takto zabijes moba hra vypocita ze ti padne item . a ide od najvysieho nie najnizsieho cize set item - hra vypocita nie , dalej ide legendary item -- zas nie .rare item cil jej hodi ze ano . tak teraz zacina rata affixy .. 7 affixov-- nie --6 affixov nie ..5 affixov ano .. a az cil zacina rolovat ake affixy a ich staty. tzn nemozes mat pravdu hra prve vzdy pocita legendarky a sety az potom rare
Samozřejmě, že výpočet dropu na roll jde od legendárky, potažmo setovky. Jen jsem chtěl upozornit na to (pro ty kteří pořád nechápu, jak MF funguje a brečí), že místo těch legendárek jim vlastně padly rare itemy (a třeba s více affixy), takže to, že nepadají legendárky NEDOKAZUJE, že MF nefunguje. A naopak, to že s vývojem MF u postavy (respektive lze vzít v potaz PL) se zvyšuje i počet rare itemů, které padají a (snad) i jejich kvalita - což zase DOKAZUJE, že MF funguje. Je to očividné.
Myslím, že číslo na šanci dropu legendárky je dostatečně malé na to, aby jeho navýšení o 200% nebylo až tak markantní, aby legendárky začaly "pršet z nebe". Ale nějaké číslo (a třeba právě oněch 400%) může být onou kritickou hranicí, kdy se pravděpodobnost výskytu nepoměrně zvětší byť logika přímé úměrnosti nám říká, že by ten skok neměl být tak velký - ve skutečnosti JE. Např. když mám 33% CC, měly bych dát každou třetí ránu crit., ale to se NEDĚJE, i když pravděpodobnost říká že bych měl (naopak může přijít chvíle, kdy dám 7 critů po sobě - to taky neodpovídá teorii). Skutečnost se s pravděpodobností poněkud rozchází, když budu mít 50% CC, bude daleko pravděpodobnější nejen to, že dám každý druhý záasah crit, ale zvýší se i pravděpodobnost toho, že se toto skutečně stane a nezůstane jen u teorie, a to právě proto, že byla překročena určitá hranice, kdy pravděpodobnost jakoby překotně stoupla, byť rozum říká, že by se měla vyvíjet lineárně (nemluvě o tom, kdy je CC 90%). Proto MF 200% nemusí nic znamenat (zvláště, když jde zřejmě o číslo za desetinnou čárkou), ale 400%, nemluvě o 625% (což je myslím maximum na MP 10 při PL 100 a NV 5). Může jít jen o to překročit určitou kritickou hranici, kdy to vlastně padá relativně náhodně a začne to padat s (téměř) železnou pravidelností.

Pokud někdo píše, že mu to s MF400% padá, tak mu to asi padá, i když to, že to někdo říká nesjou žádná ověřitelná fakta. A věřte tomu, že by bylo pro Blizzard daleko těžší (ne-li nemožné) vyrobit mechanismus s jakýmsi tajemným a chaotickým výpočtem pravděpodobnosti, než prostě použít jednoduchý a prověřený matematický model, který si jistě vypůjčili a přepracovali ho pro hru.
Mindorlin#2640

Uživatelský avatar
Nekronaut
The Butcher
Příspěvky:1148
BattleTag:Nekronaut#2332

Re: Magic Find...

Příspěvek od Nekronaut » 10.01.2013, 15:28 hod.

A jak vysvětlíš to, že někdo těch 400MF má a ono to stejně NEPADÁ? Není to pak náhodou tím, že to NEFUNGUJE?

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Magic Find...

Příspěvek od Kuki10 » 10.01.2013, 16:41 hod.

Ja uz radsi MF neresim, nevyhledavam na itemech a mam klid.:-)
Ono obcas neco spadne...
Presel jsem na HC a behem par PL ice climbery, manticora, calamity, sun keeper peknej a pak nejaky prumerny itemy.
Zvlastni ze na SC jsem zadnej takovej item nikdy nedropl.
Jo a vcera jsem dropl Blackthornes chestku.:)
Prijde mi, ze drop je opravdu ovlivnenej AH, ale radsi to uz neresim.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Punky
The Butcher
Příspěvky:1189

Re: Magic Find...

Příspěvek od Punky » 10.01.2013, 19:46 hod.

to ze drop ingame a AH/RMAH su spolu prepojene je podla mna istotka... je to slusny bussines, tak preco ho nespravit nejak tak, aby firme priniesol co najviac, no nie? to mas ako "vyherne" automaty... tam je to udajne tiez o stasti... pri rulete ci dropne farba na ktoru si stavil... pri pokry ci pride dobra karta... pri ovocnickoch ci ti da double alebo prides o vsetko... a v urcitom zmysle sa da hovorit o stasti ale fakt je ten, ze masina je defaultne nastavena tak, ze NIKDY nepojde do minusu a ma urcitu hranicu, od ktorej vam proste nedovoli vyhrat

Uživatelský avatar
Foebane
Wraith
Příspěvky:125
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Foebane#2662

Re: Magic Find...

Příspěvek od Foebane » 10.01.2013, 20:42 hod.

Prekvapuje me, co vsechno si lidi o tom MF mysli, ze je to buhvi jaka magie... 8-)
Mindorlin to popsal dobre.

Mindorlin
Quill Rat
Příspěvky:38
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mindorlin#2640

Re: Magic Find...

Příspěvek od Mindorlin » 10.01.2013, 23:47 hod.

Nekronaut píše:A jak vysvětlíš to, že někdo těch 400MF má a ono to stejně NEPADÁ? Není to pak náhodou tím, že to NEFUNGUJE?
Tak za prvé: s tou kritickou hranicí v podobě 400% je to jen spekulace, příklad( Přesto takové kritické body jistě existují).

Za druhé: pokud, někdo píše, že mu to s MF400% padá, to není fakt(což jsem zmínil), ale nechápu, proč by se to nemohlo dít, ba naopak.

Za třetí, to že to někomu nepadá s MF 400% NEDOKAZUJE, že MF NEFUNGUJE - (jak dlouho hrál jeden run, jak často hraje, kolik má odehráno, kolik mu padlo legendárek, kolik mu místo legendárek padlo rare, ne li magic(?!), pořád si nepopsal nic, co by nemohla vyvětlit úplně obyčejná smůla. 8-)

Dokaž, že to někomu z 400% MF nepadá a co tento stav vlastně znamená (Nepadá to co hodinu, nepadá to každý den, nepadá to vůbec?). Povídat historku o tom, jak kámoš potkal kámoše, co mu kámoš povídal, že... to nejsou žádná fakta. Natočit video z jednoho runu, když to nepadlo... hmm, zdaleka nepřesvědčivé, natočit dva - pořád. Natočit VŠECHNY a zjistit jaký je vztah v závislosti na zvyšujícím se MF, kolik toho padlo, kdy, kde, z koho...blabla bla - je toho tolik, co může hrát roli.
Nebo se to stalo tobě? OK, co všechno ti padlo? Jesli můžeš postni to sem spolu s počtem odehraných hodin a s tím jak často hraješ, jak dlouho u hry můžeš strávit, atp. - třeba se k něčemu doberem. (nechci tě v žádném případě podceňovat, ale na jednom fóru tady si někdo stěžoval, že mu nepadají klíče z keywardenů a pak se zjistilo , že neměl 5NV, když je farmil :lol: :lol: :lol: , chybička se může vloudit a nemusí mít vždycky takto absurdní podobu.)

Já MF nepoužívám. Z itemů mám tak sotva +30% MF, zbytek jde z paragonu a z NV. A vysvětlete mi prosím, proč by Blizz zvýhodňoval hráče jako já a dropnul mu na 30-tém lvlu PL Monka Litany of Undaunted a někomu s MF 400% by nedropoval nic. To by byli obzvláště vypečení chlapíci a říkali by si, jooo začneme nasírat všechny hráče, kteří si zaplatili za hru a zničíme to, na čem je postavená tak, že to nebude mít hlavu ani patu >:D >:D >:D , podepsán Blizzard.

A pokud na tom chce Blizzard vydělat, jako na AH, proč jde cena všech itemů postupně dolů? Pro ně by přece bylo výhodné, kdyby tomu bylo naopak, jsou placeni v procentech z transakcí, nemýlím-li se. Bylo by pro ně výhodné, kdby legendárky padaly opravdu VYJÍMEČNĚ a stály za to (i cena rare by tak zůstala vyšší), místo toho padají relativně často a nestojí za to, a to jen proto, že chtěli vyhovět hráčům, kteří si stěžovali, že to nepadá a tak přidali NV a PL, aby to padalo. Uvědom si jak se do té doby špekulovalo nad přehazováním itemů před dropem a podobně, myslíš, že by to lidi dělali, kdyby se to nevyplatilo?

A když už tady zaznělo, že Blizzard na tom vydělává - na tom že to nepadá (jak jsem pochopil), tak tuhle logiku opravdu vůbec nechápu, striktně řečeno by bylo jejich cílem mít prázdný AH a RMAH. Pokud ovšem nezastáváte názor, že ty nejlepší itemy tam dává sám Blizzard, což se ale těžko dokazuje, že? Nicméně, máte právo si to myslet. Já třeba RMAH nepoužívám a nikdy ppoužívat nebudu. Vždyť je to jenom hra. Hraju ji často, ale přece nedám 200 euro za přiblblý mečík, když důvod k hraní je právě to že mi ještě nepadl a taky to, že jsem ještě nevydělal dost goldů na lepší. :wave:
V momentě kdy se dostanu na PL 100 během dvou měsíců, ale pokud to nedělám pro peníze, nýbrž pro zábavu, tak jsem si ji dost zkazil. To je jako těšit se 11 let (jako na D3 >:D ) na sex a pak se udělat během 5-ti vteřin... to by byla škoda ne? Já to hraju, protože mě to baví, a MF se zabývám, protože mě baví samotný mechanismus hry.

Nicméně, argument, že to někomu se 400% MF nepadá, tak jak byl položen, prostě neobstojí. veliká tečka, uff :roll:
Mindorlin#2640

Uživatelský avatar
Nekronaut
The Butcher
Příspěvky:1148
BattleTag:Nekronaut#2332

Re: Magic Find...

Příspěvek od Nekronaut » 11.01.2013, 08:32 hod.

Můj výkřik ber jako mírně řečeno naštvanou reakci na tvůj post, kde i když technicky vzato správně argumentuješ lidem kteří zpochybňují smysl MF (já), tak nepobíráš to nejdůležitější. Tím je fakt, že i když budeme sebelépe vědět jak mechanika a princip pravděpodobnosti funguje, tak nám to může být úplně jedno. Proč? Protože bychom museli hrát snad miliony hodin D3, abychom mohli vytvořit nějakou přesnější statistiku. Ta mnohem méně přesná osobní nám ale říká, že i když investujeme do MF, tak to může být během stovek hodin hraní úplně k ničemu. A my se musíme dívat na herní REALITU, ne na všeobecnou teorii. Další věc je, zda Blizzardu věříme nos mezi ušima a zda vůbec chceme vycházet z jejich "vysvětlení mechaniky". Tím jsem chtěl říct, že i když mechaniku vysvětluješ na zdejší poměry celkem fundovaně, hráči pro které ta mechanika zdá se neplatí, to může být jedno.

To že by Blizzard chtěl schválně nasírat hráče dropem je samozřejmě blbost, ale ve skutečnosti je tím opravdu nasírá a já se nedivím jejich frustraci a tomu, že na D3 už třeba kašlou. Sám MF už taky nějakou dobu neřeším a jsem na tom úplně stejně jako dřív=padá toho stejně a pořád to nestojí za nic :D

V té ekonomické části už máš ale celkem mezery. Pro Blizz by vůbec nebylo výhodnější, kdyby padalo málo ultrahustých legend. Ideální je, když budou obchodovat všichni po menších částkách a ty top itemy budou mít stejně pořád obrovksou cenu. Až dostoupí inflace vrcholu a AH bude už moc extrémě narvaná, vydají nové zbraně, amulety atd. A pojede se nanovo. MF mělo význam před patchem od kterého začaly padat vylepšené legendy jedna za druhou a tím spolu s paragonem pohřbili smysl MF, protože drtivá většina rare není konkurenceschopná legendám a MF má na drop rare podstatný vliv. Nikoliv však na drop legend v tom selském slova smyslu jak už jsem psal výše.

S RMAH souhlasím, taky by mě nenapadlo dát do D3 byť jen jedinou korunu za item.

Takže argument, že to někomu nepadá se 400% MF, je v herní realitě prostě fakt. Veliká tečka, uff :D

Punky
The Butcher
Příspěvky:1189

Re: Magic Find...

Příspěvek od Punky » 11.01.2013, 08:39 hod.

Mindorlin píše:To by byli obzvláště vypečení chlapíci a říkali by si, jooo začneme nasírat všechny hráče, kteří si zaplatili za hru a zničíme to, na čem je postavená tak, že to nebude mít hlavu ani patu >:D >:D >:D , podepsán Blizzard.
mozno tomu neuveris, ale presne tak diablo vnima celkom velke mnozstvo jej byvalych/sucasnych hracov :)
Mindorlin píše:A pokud na tom chce Blizzard vydělat, jako na AH, proč jde cena všech itemů postupně dolů? Pro ně by přece bylo výhodné, kdyby tomu bylo naopak, jsou placeni v procentech z transakcí, nemýlím-li se. Bylo by pro ně výhodné, kdby legendárky padaly opravdu VYJÍMEČNĚ a stály za to (i cena rare by tak zůstala vyšší)
no asi takto... z AH nema blizz ziadne zisky... zisky ma akurat z RMAH... a tam nejde o percenta, ale o co najviac predanych itemov, kedy z kazdeho maju 1 euro (o percenta ide len v pripade komodit, ale tie nejak extra nesuvisia s dropom a MF, takze tie teraz neriesim...), cize pre nich je vyhodnejsie, ked sa preda 10 itemov po 10 eur, nez jeden za kludne aj 250... cize sorry, ale myslis sa ;) tym padom as z toho co si napisal, stava nedoverihodny text, lebo v zaklade zda sa nevies, ako funguje uz len ten jednoduchy princip :) ja osobne neviem akym sposobom by to mohli ovplyvnovat, ten drop, tak aby z toho vytazli co najviac financii.. kebyze ano, uz davno mam u blizzu CVcko a makam pre nich :) ale to neznamena, ze to nevedia oni a ze to tak neriesia...

Uživatelský avatar
Reve
Zhar the Mad
Příspěvky:1791
BattleTag:Reve#2353

Re: Magic Find...

Příspěvek od Reve » 11.01.2013, 09:26 hod.

no bliz ma sice jen 1euro, ale zda se me to moc malo...paypal bere kolik ? 15%? By me zajimalo kolik z tech 15% jde zpet blizu :D

Punky
The Butcher
Příspěvky:1189

Re: Magic Find...

Příspěvek od Punky » 11.01.2013, 09:34 hod.

jo, 15% by si mal stahovat PP ako transaction fee... to su aspon ofic stanoviska blizzu...

Punky
The Butcher
Příspěvky:1189

Re: Magic Find...

Příspěvek od Punky » 11.01.2013, 14:28 hod.

este pre zaujimavost.... nedavno sme tu debatovali o MP10 a 100% item bonuse... tak v tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=KL1e6dsRnbU tvrdi moldran, ze aby tento bonus vobec fungoval, musi mat clovek minimalne NV2 (hmm, ktovie preco prave 2 :) )... kazdopadne pokial teda niekto behate MP10 prave aj kvoli tej sanci, uistite sa ze si naberete tie dva stacky co najskor, aby to malo zmysel... zaujimave ale ze to blizzard nejak nikde nezmienuje, aspon som to teda nepostrehol...

Uživatelský avatar
Quetak
The Butcher
Příspěvky:1391
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902

Re: Magic Find...

Příspěvek od Quetak » 11.01.2013, 14:34 hod.

Já jen doufám, že to není ten týpek co tvrdil že bez minimálně mp1 nemůže mít echoing fury 100crit, jestli jo tak na to ani koukat nebudu :)
edit: jo tak je to on, ten si může tvrdit co chce...:wave:

Punky
The Butcher
Příspěvky:1189

Re: Magic Find...

Příspěvek od Punky » 11.01.2013, 14:46 hod.

to neviem, ja len obcas niekde narazim na nejaky link alebo video ktore ma zaujme, toto bolo jedno z toho... ale vies ako, ludia mozu nieco tvrdit, dolezite je, aby ked zistia ze nemali pravdu, tak to priznali... to ale neznamena, ze ked sa raz pomylil, nemoze mat teraz pravdu... je to divny tipek, ostatne ako asi vsetci co streamuju a hraju 24 hodin denne 356 dni v roku, ale par videy ma celkom oki... kebyze to mam prirovnat, tak v zaciatkoch WW barba spravil tusim kripp video, kde vravel, ze pocet tickov tornad sa rata zasadne podla rychlosti offhandy a z mainu sa berie dmg pre tornada a WW, tym padom je najlepsia kombinacia pomaly silny main hand a kludne aj nizko dmg offhand, ale co najrychlejsi... ludia potom kupovali najma takto, podla jeho rady... dnes sa vie, ze to pravda nie je... to ale neznamena, ze kripp nemal jeden z najlepsich prehladov o mechanikach hry, co som tak u tych streamerov videl... proste len vtedy spravil chybu pri testovani, alebo tomu nevenoval pozornost

Uživatelský avatar
Quetak
The Butcher
Příspěvky:1391
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902

Re: Magic Find...

Příspěvek od Quetak » 11.01.2013, 15:08 hod.

Já nějak tyhle lidi nesleduju takže nevím jestli se pak opravil, tenkrát to dal jako odkaz do diskuze Coyd když byla debata o top farm charakteru, tak sem na to kouknul a tím se ten člověk u mě odkopal, protože po dvouch mesících nevěděl jak funguje roll na itemech a akorát tím pomotal hlavu všem, kteří ty jeho sreamy sledujou.
Jinak každej den si dávám jeden mp9 run a double dropy tam jsou hodně, zkusim se na to dneska víc zaměřit, zkusim mp10 a uvidim, co je na tom pravdy.

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“