switch na barba

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
switch na barba

Příspěvek od Reve » 04.01.2013, 10:30 hod.

Hraju wizarda od zacatku a zacinam si pohravat s myslenkou ze bych prodal EQ a vybail si barbara...Neudelali jste to uz nekdo ? Ze by ste ne treba rekli, ze Vas to zachvilu preslo a at to nedelam nebop tak neco? Nekdo nejaky zkusenosti ?

Duvos asi ten, ze uz nechci byt takovej papirak co poradne neda nic sam...vim, ze je uo moznost frost wizze, ale mackat jak spalsenej dve tlacitka co nejrychleji to de..to si nejsem jistej jestli se me takhle chce hrat...

Hlavni vec co me odrazuje je PL pac uz mam 60 a taky to, ze si nejsem jistej jestli me tohle neprejde zachvili a nebudu toho litovat. :)

Diky za odezvu

Ragnarok
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ragnarok#2825

Re: switch na barba

Příspěvek od Ragnarok » 04.01.2013, 10:36 hod.

Ja jsem takto opustil Wizarda na PL 79. Opustil jsem ho presne ze stejneho duvodu. Archon build je vybornej na farmeni a nizsi MP. Na vyssi MP je nutne jet frost wize, coz ovsem znamena si koupit nove prsty :))

Ten barbar me porad bavi. Jedu vicemene WW barbara. Na vyssi MP (infernal machine) rend build.

Faktem je, ze je to charakter, s kterym muzes sam hrat vysoke MP. Zatim jsem sam dal infernal machine na MP8. Myslim, ze by nebyl problem jit i vyse.

Nyni si pohravam i s myslenkou zkusit ranged barbara. Zatim jsem to zkousel jen asi 10-20 minut, ale faktem je, ze dava neuveritelne rany.

Takze za me: ANO :)
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 04.01.2013, 10:39 hod.

A proč si nepoladíž barbara co máš? A pak uvidíš a wiz si nech, já taky plácám víc postav najednou páč mě pořád jedna nebaví, jasný nemám ani jednu top ale co barbar dává MP7 sám a WD MP5, a to ještě občas prohodím věci z wd na wizz.

To musíš přece vědět sám co tě baví.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 04.01.2013, 10:48 hod.

Taky jedu čtyři postavy tak nějak zaráz, wiz/dh nejvíc a když mě to nebaví tak si dám chvíli za wd nebo barba. Změna je určitě dobrá, ale neudělal bych takovou změnu bez toho, že bych jí nemohl vzít zpět - tzn. nikdy bych nerozprodal wize se kterym se takvou dobu piplám abych si mohl zahrát někoho jinýho. Radši si toho barbara rozjeď normálně a nech si zadní vrátka, však nemusíš mit hned top eq - Halen ti postaví za pár mega schopnýho barba a uvidíš.

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 04.01.2013, 11:02 hod.

S timhle nemuzu souhlasit. A vysvetlim proc:

Tak za prve, postavu urcite nesmazu, cimz mam moznost se k ni kdykoli vratit. S tim souvisi i nakup a prodej vybaveni. Jde o to, ze cena jednotlivych kusu vybaveni stejne klesa, takze kdyz jsem prodal celeho wizarda (rekneme v radech 500-600 milionu), vybavil jsem si za ty penize Barbara. Toto jsem provedl nekdy pred mesicem. Soucasny stav je takovy, ze kdybych dnes prodaval wizarda, tak za nej dostanu tak 400 milionu. Vybaveni na barbarovi mam ale mladsiho data a ta cena je porad vysoka.

Nevim jak ostatni, ale ja cely svuj gear mam nakoupen z AH, takze pokud umim dane veci opet prodat, tak neni problem se behem par dni presunout na jinou postavu, ktera bude srovnatelne silna. Inflace, ktera na AH probiha pokryje onu 15% dan pri prodeji.

A druhym hlavnim duvodem je to, ze pokud s nejakou postavou hraji, tak chci, aby mela ty nejlepsi veci, ktere si mohu dovolit.

....

Jen jsem chtel ukazat i jiny uhel pohledu. Netvrdim, ze ten muj je spravny. Tohle je prilis subjektivni a jde spise o pocit z hrani.
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 04.01.2013, 11:07 hod.

tak prave to vidim stejne jak ragnarok....

Jak pise Bagr13, ze musim vedet co me vic bavi...to prave neni tak lehky..pac kdyz hraju pul roku wizze tak me vic bavi barbar, ale jde o to ze to cely prodam a za mesic me bavit prestane...

je tu moznost ho pomalu piplat..coz delam ted, ale stim dropem to je beh na dllouho trat a desitky hodin na AH :)

Quetak: jinak ja uz jakstakst barbara mam...takze bych ani stavet nepotreboval..a hlavne si postavu chci stavet sam...

jinak prave ty veci porad klesaji takze si myslim, ze bych prodejem a koupi moc neztratil..ono se da trenba aji s nekym udelat vymena..ale spis me trapi ten PL...pac 60 uz je pro me docela dost...

jinak nez to to zacne nekdo flamovat tak samozrejme vim, ze rozhodnout se musim sam, ale par nazoru a zkusnosti nekoho kdo to treba uz provedl se vzdycky hodi...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 04.01.2013, 11:20 hod.

ragnarok: Máš ve všem určitě pravdu, ale tímhle se zase uvazuješ na jednu postavu. Já třeba denně vystřídám tři, občas celej den za jednu, prostě podle chuti. Je to na každym co od toho odčekává a chce. Já sem rád, že si můžu jít v klidu zahamrovat s barbem, poblít pár mobů s wd, jít si potankovat s dh nebo jít kosit v archonoj s wizem.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 04.01.2013, 11:29 hod.

j to je asi pravda...takhle bych mel jen barbara..takhle mam wize a jeste slabyho barbara a muzu hrat s obojim...prece jen ten Barbar uz taky neni uplnej suchar.. :)

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 04.01.2013, 12:54 hod.

Hele já mám wize na PL 84 a hodlám si ho nechat a barba prostě stavím jako sekundární postavu bez MF, wizem efektivně farmím (plný MF) a pak je na barbara za co nakupovat :D
A vyšší MP se dají i s nemrazícím wizem, jen to stojí dost goldíků, já si třebas lovím klíčky na MP5-7 celkem dobře, v partě taky MP7 bosáky nemám potíž ustát a přitom pořád zbyde asi 250k dps ;)
A taky se mi výbava z wize může časem hodit na WD, stačí vyměnit minimum :)

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 04.01.2013, 13:56 hod.

Je fakt ze na vyssi MP postavis barbara celkem v poho, navic ty ho nemáš úplně strasnyho staci "jenom zbrane" nebo koupit poradnej skorn (na vyssi mp se da utocit ale fakt jsem s nim nedal infernal tak to jedu pres rend. Je fakt ze co chodim s klukama tak je na nas MP7 moc ale ja + 2x barbar dmg98tis a dmg82tis Ale jsou to postavy vice mene odlozeny veci a v kazdym cca 10mil goldu to neni nic.

A jak piše Tyckin kup zbran+mojo a testni WD :P jenom prehodis veci z wizz a jedes.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 04.01.2013, 14:06 hod.

nevahej a jdi do barbara,wizard je orezavatko,s WD si muzou podat ruce...

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 04.01.2013, 14:22 hod.

jj na kazdym nazoru neco je...a jak rika Alfajk...prejit na WD to je jak z blata do louze... :)

Jenze taky nevim jak moc dobryho barbara bych vybavil za ten EQ co mam..ono s -15% na AH + veci na barbara jsou asi docela drahy tak abych dosahl aspon priblizne kvality toho co mam ted kdyz uz ztratim ten PL..coz me asi nejvic na tom s....

jinak myslite, ze kdybych prodal muj EQ a koupil EQ na barbara, ze bych stim daval MP10 aspon na klice atd.. ?

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 04.01.2013, 15:04 hod.

ustat s barbarem mp10 neni zase takovej problem,mnohem vetsi problem je zabit to a neusnout u toho...tepat moba,kterej ma 1,5mld hp neni zadna sranda

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 04.01.2013, 15:24 hod.

no to ja vim...prave proto se na to ptam..jestli bych se za ty penize...tezko rict jako bych za to vubec dostal..mohl mit aspon takovej dmg aby to nejak "slusne" slo...

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 04.01.2013, 15:33 hod.

myslim ze by to slo,mp 10 je uplne zbytecnost,7-8 na keye staci,tezko odhadnout cenu eq,wize nehraju

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 04.01.2013, 15:37 hod.

no asi zavratna nebude...rekl bych cca 150-200m...a kdovi jestli...jestli strilim moc vedle tak at me nekdo opravi:)

vavik
Wraith
BattleTag:vavik#2969

Příspěvek od vavik » 05.01.2013, 08:43 hod.

z d3 se stava pekny barbar land; uz aby tento charakter konecne fixli, sem zvedav, cim zase zduvodni, proc to trvalo tak dlouho, pac je neuveritelne co barb ustoji a jakou dmg dava s vybavou za par zlataku, za ktere si ostatni charaktery nekoupi ani kapesnik

viva la barb!!! :wave:

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 05.01.2013, 15:48 hod.

zadnej nerf barbara neprijde,ani nemuze,byly by sami proti sobe,uz takhle jim moc hracu nezbejva,nenaserou si prece ten zbytek,co jeste hraje...co na tom,ze jsou to vsechno barbarove...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 06.01.2013, 18:35 hod.

Místo nerfu barba by měli nějak posílit ostatní charaktery, aby byly atraktivnější. Já např. nechápu proč tehdy nerfli wizardovi energy armor - prý aby to nehrál moc defenzivně, blbost :wave:

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 24.01.2013, 11:54 hod.

Za tadyty problemy co tu resite muze Fck bastard Paragon system ! :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Odpovědět

Zpět na „Wizard“