Build na Uber Bosse

Bagr13
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Bagr#2994
Re: Build na Uber Bosse

Příspěvek od Bagr13 » 17.12.2012, 11:48 hod.

Ja jsem hral za wd a je fakt ze barbar je lepsi pro preziti zvlast na vyssi mp, ted jsem si postavil barbara a daval mp7 (vic jsem nezkusil) ale asi by to nemel byt problem. A Bosse jsme sli na MP6 ve trech a zustal jsem tam sam a dokonce se mi povedlo u smradocha ostatni ozivit :lol:
Ale nedakazu si predstavit samotnyho wd samotnyho na bossech myslim ze to nejde zvlast nejaky vyssi mp, pokud pred min nekdo nestoji tak je rekl bych celkem bez sance :)

ps. pokud by někdo chtěl dobrý boty pro WD napiště kamarád má jedny na prodej :P
8% poisen dmg, 189int, 86vit, +36 arcane res, +54 res all, 12% speed

knedloo
Quill Rat
BattleTag:knedloo#2832

Příspěvek od knedloo » 30.12.2012, 15:43 hod.

Zdarec, přidám taky svůj build se kterym to většinou chodim. Tahle alternativa je krapet náročnější na manu, ale dá se to uživit. V případě potíží s manou se dá vyhodit gruesome feast, kterej je na bosse skoro na nic a nahodit místo toho spiritual attunement.

Active Skills
•Zombie Charger - Zombie Bears
•Firebats - Dire Bats
•Spirit Walk - Honored Guest
•Big Bad Voodoo - Rain Dance
•Soul Harvest - Siphon
•Fetish Army - Legion of Daggers
Passive Skills
•Spirit Vessel
•Gruesome Feast
•Blood Ritual

Jeste odkaz na gear.... http://www.diabloprogress.com/hero/kned ... loo/350226

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 31.12.2012, 21:12 hod.

siphon...stalker...hex a blood ritual uplne zbytocne skilly...ked uz mas medvedov a acid cloud co ja osobne nechapem naco to je dobre mat....tak sa da build uplne inac postavit...chcel by som ta vidiet hrat stymto buildom...ja s mojim gearom za 10 mega som urcite natom lepsie...ale kritizovat nechcem :) uz samotnym buildom sa kritizujes sam :D

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 01.01.2013, 02:53 hod.

oskar píše:Dokoukal to Projaxovo video z uber bosu a akorát se mě potvrdilo, že witch doctor jako clasa je v té hře k ničemu. Nehodnotim build nebo něco takovýho, ale 20 minut běhat kolem bosů a sem tam flusnout jednu šipečku + 2 netopýry a pak zas čekat než se doplní mana ..... Krom toho ressování nevidím jedinej přínos with doctora v partě. Škoda že není možnost v d3 zapnout nějaké měření damage, něco jak byl ve wowku recount .. ten poměr damage done by pak byl asi tak: barbar/monk/WD : 80 % / 19% / 1%
Bohuzial jeho build je totalne nevhodny na uberky takze preto... vobec to do seba nezapada co tam ma...
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

sgtmajfoley
Doom Knight

Příspěvek od sgtmajfoley » 01.01.2013, 03:29 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aWV!acaZcb

Toto je asi najlepsi build na uberky...

Preco:

1. treba brať do úvahy, že combat sa skladá z každého typu (single target, aoe target)
2. treba brať do úvahy vašu využitelnosť z hladiska resources (je pekné, že na MP1 vam mana vystaci na elitky ale pridete na uberky date dva spelly a konec)
3. treba brať do úvahy vyuzitelnost jednotlivych spellov (urcite si nedam netopiere k medvedom alebo k iným high cost skillom, tak isto nemiesam haunt zo zabami)

Vysvetlenie - skilly:

Fire Bomb - Flash Fire: Velka vyhoda do combatu Skeleton + Magda pokial mate life steal tak luxus survivabilita, ale tak isto sa hodí na ostatné dva combaty pokial su bossovia blizko seba. A este maly bombonik, nemusite triafat priamo, staci pokial hitnete zem blizko nich ono to uz preskoci same :)

Grasp of the dead - Rain of corpses: Silny control, velka vyhoda v telach ktore padaju aj mimo radius kruhu na zemi takze nie ste zavisly na range.

Spirit Walk - Jaunt: Nieco na vasu defense, pouzitelne aj na resurrecty a na self buff. Runa umozni presun na vacsie vzdialenosti.

Soul Harvest - Siphon: Self buff a healing v jednom, na combat Skeleton + Magda je to top, no dobre vyuzitelne aj v ostatnych combatoch. 5 stack sa da dosiahnut aj v combate Ghom + Rakanoth.

Fetish Army - Head Hunters: Silny spell, odporucam pouzit ako single target spell, nez AoE. Runa prida nejake to dps navyse.

Big Bad Voodoo - Slam Dance: Nie az tak extra team buff, vdaka zlemu vyuzitiu vzhladom na situaciu (charge Skeletona, uhybanie pred Arcane sentry a muskami, Teleportujuci Kulle, plyn od Ghoma). No pokial sa ako parta dohodnete a vychytate spravne nacasovanie, tak je to silny buff.

Vysvetlenie - pasivky:

Jungle Fortitude: Dostavate mensiu dmg, takze aj viac vydrzite.

Pierce the veil: Buff do celkovej dmg, kedze nie ste mana zavisly, tak je tento skill bez nevyhod (pre priklad wizard stráca vdaka podobnej pasivke resisty a armor)

Fetish Sycophants: Postupne vycaruvavate fetishov, ktory aj dlho vydrzia, pri velkej attack speed je aj viacej fetishov. Plus k dpsku.

Obmeny:

Big Bad Voodo: Slam Dance -> Jungle Drum - Drop bonus dmg buffu ale za dlhsie trvanie základneho attack/movement speed buffu.

Fetish Sycophants -> Tribal Rites - Redukcia cooldownu na 2 vase spelly, ale ci je lepsie mat stalych pomocnikov, alebo moznost pouzit dvojicu spellov o trosku skorej to uz zisti kazdy sam.

Soul Harvest -> random spell - napr. hex, wall of zombies - pile on, atd....

Čo je nevhodne:

Gruesome fest: Neviem ci ta jedna globe asi tak dva krat za cely encounter pomoze
Pet build: Peti preziju asi tak ako vy sam v inferne acte 2-4 este pred prvym nerfom celeho inferna. Gargantuan ma sancu ale psy nie, pokial idete slabsie MP tak vam petov zabiju, ked uz budete mat cooldown ready co znamena ze tam by to malo byt v poriadku, ale inak neodporucam celkovo.
Zombie bear build: musite mat strasne dobry equip aby ste ich mohli vypustat takmer vkuse pokial to vobec mozne je. Navyse vsetky medvede nehitnu single target. Dalej vid: double spell build.
Double spell build: Tak najprv rubete jeden spell a potom druhy, alebo najprv druhy a potom prvy? Jeden dava menej, druhy viac alebo jeden vam neberie manu a druhy ano a preto cakate kym sa vam dobije aby ste pouzili druhy spell? Ja tvrdim nevyhodne... Jeden stabilny primary spell je akurat.

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 01.01.2013, 14:36 hod.

kamarat a toto cudo si aj skusal solo ? ...alebo ako to je ?... podla mna je to pouzitelne tak do mp3...dalej uz neviem neviem :) a v parte ked idete na uberov 4ria je uplne jedno co bude mat wd...pretoze sa len vezie v drvivej vacsine pripadov...

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 01.01.2013, 17:22 hod.

Duri ty co pises za prispevky v topicoch hras sice WDcko a jevidiet ze sa vobedz nevyznas a nevies si ani neco poskladat aby si aj pomahal ked sa ide na uberov ked tak zhadzujes WDcko tak naco za neho hras?
Obrázek

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 01.01.2013, 18:12 hod.

jojo ked ideme uberov mp5 tak ja s mojim 10 milionovym gearom ci ani tolko nie som tam naprd :D sc ma nebavi farmit tak chodim len uberov a kluce s kamaratom...poskladat si mozem co chcem ale za 0 goldov nic nesposkladas :D ...a farmit nemienim sc...farmim len hc to ma bavi ;)

sgtmajfoley
Doom Knight

Příspěvek od sgtmajfoley » 01.01.2013, 19:26 hod.

Duri píše:jojo ked ideme uberov mp5 tak ja s mojim 10 milionovym gearom ci ani tolko nie som tam naprd :D sc ma nebavi farmit tak chodim len uberov a kluce s kamaratom...poskladat si mozem co chcem ale za 0 goldov nic nesposkladas :D ...a farmit nemienim sc...farmim len hc to ma bavi ;)
To je rozdiel, ze tvoj WD sa vlecie na MP5 a moj je zase hlavne dps na MP7/8. :)

A btw mal som moznost si zahrat s Orakom a tento pán by ti povedal, že o čom je WD, že by si prestal postovať to čo postuješ.

http://www.diabloprogress.com/hero/orak ... aK/1730271

Ako pozri si dobre jeho dps 354k dps + pierce the veil 20% co je 424800 a pricitaj k tomu gruesome fest/soul harvest a kam sa dostanes ku 700k dps?

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 01.01.2013, 19:41 hod.

sghtjalal - k comu ma ako byt ten tvoj prispevok ? :D sak kazdy kto hra 1000 hodin bude mat cez 400k dps...a co ako ? :D ty mas 140 a si borec ked to tahas na mp8 ;) gratulujem ti ale nevidim v tom vyznam :D ... ja to hram vseho vsudy 60 hodin za wd na sc cize mi staci hrat mp5 a nechat sa tahat ;) ...nehonim si/sa/ na mega dps...je mi to ukradnute ze nejaky kapo ma 700k dps....este raz k comu je ten tvoj prispevok ? :D

sgtmajfoley
Doom Knight

Příspěvek od sgtmajfoley » 01.01.2013, 19:47 hod.

Duri píše:sghtjalal - k comu ma ako byt ten tvoj prispevok ? :D sak kazdy kto hra 1000 hodin bude mat cez 400k dps...a co ako ? :D ty mas 140 a si borec ked to tahas na mp8 ;) gratulujem ti ale nevidim v tom vyznam :D ... ja to hram vseho vsudy 60 hodin za wd na sc cize mi staci hrat mp5 a nechat sa tahat ;) ...nehonim si/sa/ na mega dps...je mi to ukradnute ze nejaky kapo ma 700k dps....este raz k comu je ten tvoj prispevok ? :D
Aha takze ty nevies nic o WD ani ako funguje, takze nemas ani pravo tu postovat nieco o nom. Ale nie ty sa tu musis hrat na uplneho pro WD a pritom vies prd. Takze vlastne tie tvoje posty mozeme ignorovat a vysmiat. :wave: :wave: :wave: Tu*ec nic viac. Odohraj 1000 hodin a som zvedavy na to tvoje 400k dps, asi nevies, ze to je aj o sikovnosti.

Inak ten post tu bol kvoli tomu, ze tu trepes, ze WD na uberkach je 1% dmg output, ze je WD onicom, nepouzitelny a ostatne veci. Cisto takychto typkov ako si ty jedine vysmejem, presne ta ista sorta ako je na celom CSFD, kde je kazdy reziser s 10 oscarami a vyznaju sa v tom ako hus pivu.

Btw: to je tank build, inak mam 180k dps a to stale niesom na tom tak biedne ako niektori WD co maju 28k hp.

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 01.01.2013, 19:56 hod.

ale sak ja o tom vazne nic neviem tak ma neber vazne :D ...asi ten wd predsa len bude na uberov super...no skoda ze som ziadne video este nevidel kde by bol wd ako hlavny dmg maker...ale ty mi isto take posles aby si ma presvedcil o opaku :D a inac uvidime na pvp ci je wd taka masina ako tu popisujes ty ;) ja budem len rad ked sa ukaze opak ze wd je topka ;) a skus sa nebrat tak vazne ide len o stupidnu hru nie o zivot ;) ak teda ta hra nie je tvoj zivot co tak vypada ked mas tolko nahrate :D

sgtmajfoley
Doom Knight

Příspěvek od sgtmajfoley » 01.01.2013, 19:59 hod.

Mas nejaky problem s pisanim? Ze samych smajlikov vkladas po kazdej vete. Inak ako pozeram vsetky tvoje posty, tak si cisty troll. Takze si daj odpis a trochu dospej.

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 01.01.2013, 20:03 hod.

smajlovia su v novom roku v kurze ne ? :D ano som troll aj ked neviem co to je...zato ze niekto ma iny nazor ako ty nemusis byt troll aj ty ;) jedine ze by ta bavilo poucovat a dokazovat si svoju cenu na internete :D ... ja uznavam ze neviem nic o wd ani asi o celom diable...len sa tak bavim :D ked ti vadim necitaj nic co pisem co ti poviem :D alebo poziadaj niekoho nech mi zmaze moje prispevky a daju ban a bude pokoj :D

knedloo
Quill Rat
BattleTag:knedloo#2832

Příspěvek od knedloo » 02.01.2013, 09:21 hod.

Duri píše:siphon...stalker...hex a blood ritual uplne zbytocne skilly...ked uz mas medvedov a acid cloud co ja osobne nechapem naco to je dobre mat....tak sa da build uplne inac postavit...chcel by som ta vidiet hrat stymto buildom...ja s mojim gearom za 10 mega som urcite natom lepsie...ale kritizovat nechcem :) uz samotnym buildom sa kritizujes sam :D
Ten build co píšeš mám na expení... spirit walk, hex - angry chicken a stalker zarucujou, ze mas furt movement speed 38 - 108% a na MP1 zabijim temer vsechno na 1 acid cloud a cooldowny se mi dotacej pres grave injustice. Medvedi jsou tam kvuli elitkam. Samozrejme to chce mit radius abys ty cooldowny dotocil. Neni to build na ubers... co na ubers mam jsem psal výše. S timhle buildem by to nedopadlo dobře.

sss
Quill Rat

Příspěvek od sss » 03.01.2013, 15:02 hod.

http://www.youtube.com/watch?v=4dqaksEoTnQ
WD solo mp10
a vraj WD je naprd

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 03.01.2013, 15:57 hod.

MP 6 som si dal aj ja sam a vyzsie MP som este neskusal
Obrázek

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 04.01.2013, 20:43 hod.

to videjo som videl aj ja...a kedze tam nie je ziadna casova os a chlapec si to pretaca dopredu a nikde nie je vidno kolko mu to trva je to video zbytocne...aj antena ci ako sa vola dal diabla len s kusou a sipmi...trvalo mu to cez 2 hodiny...kludne to mohlo aj tomuto tipkovi tolko trvat...cize toto video nema ziadnu vypovednu hodnotu o tom ze wd je alebo nie je dobre na uberov...skor to dokazuje opak...kedze vide solo wd je len jedno na mp10 uberob ;) ....este niekto nieco ? :)

Fizz
Fallen Shaman
BattleTag:Fizz#2173

Příspěvek od Fizz » 04.01.2013, 20:54 hod.

Časová osa tam je. Začal v 12:18 a v 12:32 to měl dole magdu a skeletona. To ostatní je i u dalších.

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 04.01.2013, 22:57 hod.

neni to dobre vidiet....ak aj dobre vidim trva mu to nieco cez 30 min..barbovi co som dival len tak namatkou cca 15 min...monkovi cca 20 min...wizardovi najmenej nieco pod 15 min a dh nieco okolo 22 min...ale samozrejme zalezi od toho co ma kto na sebe to ja neviem...ale verim ze tie casy vypovedaju o tom ze wd je na uberov na konci rebricka...aj solo aj v parte...samozrejme nie ked je parta s 50k dps a wd ma 150k dps...potom je to jasne ;)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“