Blokování účtu
Omlouvám se pokud tady to téma už bylo ale na chvilku jsem byl nucen odinstalovat Diablo 3 a po opětovném naistalování jsem se chtel pripojit na ucet a píše mi to :
Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit http://eu.battle.net/account/locked.html for more information.
Pořád mi chodili meily se slovy Carlos219 your account has been locked action required. ted kdyz si založím na Battle nový ucet tak me to pustí jen jako startovací verzi a nedostanu se dál než ke Skeleton kingovi. Poradte mi prosím. Děkuji .
Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit http://eu.battle.net/account/locked.html for more information.
Pořád mi chodili meily se slovy Carlos219 your account has been locked action required. ted kdyz si založím na Battle nový ucet tak me to pustí jen jako startovací verzi a nedostanu se dál než ke Skeleton kingovi. Poradte mi prosím. Děkuji .
Re: Blokování účtu
Co takhle ho jen odemknout už je to tu hodněkrát napsaný tak hledej ať to nepišem už po 100te
Omlouvám se, jak se praví výše, sice to tu možná stokrát bylo, ale v případě, že moje jméno a email se neověří - neboť mi to píše, že email v kombinaci s tímto jménem neexistuje, se nemohu nejenže přihlásit, změnit heslo, ale ani kontaktovat battle net. Poradí mi někdo, co dělat, když už v přihlašovacch údajech je tato chyba? Jsem si jistá, že jména i účet je zadán korektně. Lze se někam dovolat nebo někam napsat? Bohužel na uvedená čísla se nedovolám a žádný příspěvěk bez "přihlášení" také nenapíšu....
Já tomu věřím že je to tu už stokrát řešené však i tak bych tě chtěl poprosit zda by jsi mi neporadil zrovna zde na tomto mém tématu. Děkuji moc předem .
právě jsem to napsal sem: viewtopic.php?f=44&t=7699#p178299 Pokud to není jasný, pošlete mi PMku, nedávno jsem si s tím sám užil dost srandy...
Já už s toho mám vybrakovanou hlavu jak kdybych byl měsíc na konferenci o perspektivě hřebíku, pokud mi řekneš co je to to pmko a kam ti ho mm poslat abych už to měl v kupě rád to udělám
@carlos219: myslel jsem soukromou zprávu mně, kdybys něco nechápal...ale v zásadě s nima budeš muset mluvit, buď přes telefon a nebo přes skype...víc nemůžu poradit. Možná přes twitter by ti poradili, jak postupovat, ale říkám, že neznám a nepoužívám twitter, tak je to spíš taková možnost pro někoho, kdo se v tom vyzná. Prostě tam zavolej přes skype, zkoušej to...jsou velmi vstřícný, posílal jsem několik ticketů a vždycky byli milí....
Lec je ten problem ze zas tak dobre anglicky neumim
tak máš docela na výběr, jak píšou na stránce podpory: Diablo III support is available in English, French, German, Italian, Polish, Russian and Spanish...ale připlatíš, pokud nebudeš volat přes skype...nemám ponětí, jestli i přes skype je podpora ve všech jazycích...osobně pochybuju, domluvil bych se s někým, kdo anglicky umí, ty hry na účtu mívají docela cenu a je škoda o to přijít...
Malfe strašně moc ti děkuju za rady, nakonec moje angličtina stacila a Diablo 3 valí, přeju ti hezké svátky Vstřícnost operátrů neuvěřitelná velká spokojenost
@carlos219: To jsem rád, že jsem mohl pomoct. I tobě hezký svátky a kvalitní vánoční drop . Sám jsem řešil několik problémů, takže jsem se nedobrovolně o tom něco dověděl...užij si hru
No ještě že tak jinak jak se tak dívám nikdo neumí poradit Diablo valí na plný obrátky
@carlos219: tak ono už to tady asi předtím párkrát bylo, takže se to nechce psát pokaždý znovu. Ale chápu, jak je blbý, když se někomu najednou lockne účet a nemůže se dostat do hry...doporučuju do budoucna aktivovat SMS protect a koupit fyzický autentikátor...
V tomhle tě asi ještě poprosím o radu jakna to protože jak říkáš je to vhodné ty ochrany mít . jak je vlastně aktivovat, pokud teda nebudu moc otravovat, ptám se tebe protože tvoje rada mi moc pomohla
@carlos219: shodou okolností jsem nedávno přispěl do wikiny tímhle článkem. Mělo by to tam být všechno, ohledně autentikátoru: http://d3pedia.cz/index.php?title=Autentik%C3%A1tor
SMS protector lze aktivovat podle tohohle návodu: http://www.diablofans.cz/575-ochrana-ba ... i-sms.html
Ještě bych rád do budoucna napsal, jak postupovat v případě banu, locku účtu, hacku atd, pak bych sem akorát mohl dávat odkazy a bylo by
SMS protector lze aktivovat podle tohohle návodu: http://www.diablofans.cz/575-ochrana-ba ... i-sms.html
Ještě bych rád do budoucna napsal, jak postupovat v případě banu, locku účtu, hacku atd, pak bych sem akorát mohl dávat odkazy a bylo by
Super dík za odpověd jeste prosímtě otázka mimo tma koupil jsem v diablu od obchodníka dva oranzove podbarvene ornamenty , kravské zvonky a nejde mi to nikdy ani udat ani prodat nevíš co stím ?
mam asi dost velkej problem:( Z niceho nic kdyz sem si chtel zahrat DIABLO 3 tak mi nefungovalo heslo porad mi to psalo zeje neplatny tak me zablokovali a i na nasledujici otazku sem odpovedel spatne.. Ted nevim jak to na tom Battle net odblokovat...nevi nekdo jak to cele odblokovat?? dekuji moc za odpoved...
Jeste jen mam uplne zablokovanej cely ucet na Battle net..nejde to nejak udelat abych mohl zase dal hrat???
Dovolím si odpovědět za Malfa Volej ppřes skype to je zadarmo na číslo co výše v odkazu dal malf tam ti to rádi odblokují vypada to na hack uctu , je nutná alespon uzivatelská znalost angličtiny.
@borissek: bohužel se to stává a je možný, jak už psal Carlos219, že jsi byl hacknutej. Pokud si pamatuješ link na armory na diablo3.com, můžeš se podívat, jestli ti něco zmizelo. Kromě volání na skype můžeš taky vytvořit novej účet na battle.net a podat support ticket přes novej účet s tím, že bys rád, aby ti odblokovali ten starej. Je to jedna z oficiálních cest, pokud to přes skype nejde. Musíš si pamatovat, na jaký jméno a email jsi zablokovanej účet zakládal. Jsou ale v pohodě a určitě se ti to podaří vyřešit, pokud máš svý přístupový údaje, který kdysi fungovali a jsou správný. Následně, až to odemkneš, doporučuju ochránit účet SMS protect a fyzickým autentikátorem viz můj minulý post tady...v podstatě všechno je v tomhle topicu, tak si to přečti celý. GL