Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Attia
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Attia » 08.12.2012, 19:09 hod.

tak ono porovnávat sílu monster v 1.07 a 1.10 samozřejmě moc nejde protože byly upraveny právě kvůli synergiím. Jinak pravdou je že i když byla v 1.10 krutě posílena kvůli synergiím, v 1.07 byly okamžiky kdy jsem fakt netušil jak na tu potvoru, nebo ještě jinak řečeno občas jsem narazil na moba kterej prostě NEŠEL zabít, právě díky těm různým haluzím s vlastnostmi, již zmiňovaným doplňováním life apod...:-D

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 08.12.2012, 21:54 hod.

Ještě o zabíjení Nihlathaka (ale stále je řeč o 1.07). Mně se paradoxně zabíjí nejlíp s tankama (resp. jakoukoliv postavou co dokáže udělat obrovský dmg v co nejkratším časovým intervalu, ale ne plošný). Protože jediný (obvykle i na Hell) čím mě může ohrozit (resp. instakillnout) - je mrtvola. Žádná mrtvola = žádná smrt. Takže ho zabíjím tak, že mlátím jen a pouze jeho (nechám si někde zabít Merce a u Nihlthaka odlákám potvory pryč - žádnýho pohůnka pokud možno nezabíjím). Za Nekra je to trochu hop nebo trop (někdy je to easy kill a někdy se člověk nestačí divit jaktože hebnul). Orientovat se mezi 15-20-ti revivedama a do toho castit explozy (plus Bone Spirit) a kontrolovat si stav revivedů - to halt na Nihlathaka není nejlepší (protože poznat v kupě všuderozmetanéch vnitřností, jestli tam je nějaká celistvá mrtvolka, není upe košer). K tomu mýmu hebnutí na Hardcore - rozhodně nemůžu tvrdit, že jsem přehlíd jednu jedinou mrtvolu.
Zas na druhou stranu tenhle "něcojakosummonerNekro" zvládne takřka cokoliv (Baal se dá sejmout i na poměrně nízkým levelu - tak kolem 60-týho levelu se štěstím na itemy Baal na Hell zatřepe bačkorama). Paradoxně je hra za něj do levelu cca 33 obtížnější a pak je nezastavitelnej.
We are knights who say... NI!

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.12.2012, 16:43 hod.

Už tři akty monstra naprosto ignorují merce a mě to neskutečně leze krkem :OXO
HC grál: 537/516 (-21)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 15.12.2012, 17:34 hod.

dneska mě něco příjemně překvapilo... začal sem si jen tak ze srandy hrát mele sorc s max enchantem (v budoucnu)...
Měl sem lvl 17 a jelikož sem neměl ještě enchant, moje dmg bylo 9-16 :D a řekl sem si, že zkusím Andy na p1 a uvidím, kolik hodin se to povleče :D
přichází pointa :arrow: trvalo to jen několik vteřin >:o cca 8-10... mile mě překvapila, snad bude její život stejně překvapivě dlouhej...

BTW: co myslíte, mám jet spíš na max chant a pár bodů FO a mastery nebo jet půl na půl silově chant s FO? (já jen, aby chant nebyl moc slabej nakonec...)
Dál : myslíte, že má cenu jen na ES (když mám super regen díky synergii chantu) nebo mám obranu založit na mercově holly freeze, blocku a defense (za předpoladu investice pár bodů do nějakýho štítu)
(nechci totiž jet vyloženě "strikera", kterej se portne - zabije, portne jinam - zabije atd...)
"Do what you fear and the death of fear is certain."

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 15.12.2012, 17:42 hod.

Raisen: - pokud je řeč o té kouzelnici a 1.07 - tak to je divný. Dle mého soudu, koho dřív uvidí - po tom jdou (ale jakmile je Merc začne otravovat, měli by zaměřit pozornost na něj).
We are knights who say... NI!

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.12.2012, 17:52 hod.

Teď myslím někoho jiného, v 1.13. By mě zajímalo, jestli to tak bude i ve 4. a 5. aktu :D Uvidím, až mu za jeden level vyměním zbraň, jestli to bude mít nějaký vliv.

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 15.12.2012, 18:05 hod.

Raisen: Ja som mal podobný problém, lenže vtedy merc ostal akoby zmrazený (bol normálne rýchly, ale stále mal modrú farbu). Vtedy si ho nikto nevšímal a všetci išli po mne. Ale po Save and Exit sa všetko vrátilo do normálu. Možno skús na ňom pohýbať equipom - zložiť a nasadiť.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.12.2012, 20:45 hod.

Tak jsem to ve čtvrtém aktu zkusila, to s tou výměnou vybavení a tam to fungovalo. Teď jsem mu dala novou zbraň v pátém aktu a zase šla monstra jen po mně. Znovu jsem mu tu zbroj přehodila, ale už to nepomohlo :(

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 15.12.2012, 21:00 hod.

Bemik: Viz moje Enchidna v HC příbězích...

raisen, Blademaster: Nikde jsem nikdy nenašel odpovědi na to, co přesně způsobuje tohle divné chování...dle mého názoru je to kombinace mnoha věcí najednou. Každopádně jeho příliš slabý equip je jednou z nich.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.12.2012, 21:51 hod.

Tak jsem spustila znovu tu postavu a hle, chová se to normálně :D Ach jo, už jsem si nějak zvykla na to, že aspoň merc neumíral :D

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 15.12.2012, 22:09 hod.

raisen: Pokud se ti toto stává u té Trap Assy, tak já to měl naprosto stejné. Byl to fajn pocit, když banda extra strong Lordů v pohodě proběhla kolem merce a se vší zuřivostí se hnali na mě :D Na tyto psycho situace jsem měl ale jeden lék...Mind Blast ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.12.2012, 22:30 hod.

Dark_Deamon: Jojo, ten používám. Ale příjemný pocit to zrovna není, když se člověk dívá, pln očekávání, jak se zaseknou o merce, a oni běží v klidu dál :D

Ještě před tím, než Diablo položím na chvíli k zimnímu spánku, jsem si střihla menší třídenní speedrun, resp. co den, to obtížnost, a dohrála tak další postavu. Na tom by asi nebylo nic tak zvláštního, pokud by se nejednalo o assasinku. Tu jsem hrála jednou v životě v mých herních začátcích, kdy jsem chtěla vidět, co ta postavu vůbec dělá. A od té doby jsem ji už nikdy nehrála. A teď, po letech, jsem rozjela trap assasin, kterou jsem viděla jen na obrázcích a u spoluhráčů :D Takže je to moje první hraná asska, tím pádem i první dohraná a hned na HC :D Po dohrání má level 79.

Hra to byla docela šílená, protože jsem měla tendeci hrát kamikadze styl (nedávno jsem dohrála Call of Duty 1+2, který takto hraji :D tak to na mě zanechalo takový vliv), ale to neznamená, že jsem měla blízko k smrti. Jen jednou jsem se zachraňovala fullkou. Spíše jsem naběhla do skupinky, rozházela pasti a s BoS běhala a běhala kolem nich, dokud nepadli :) S imunitami jsem neměla vůbec žádný problém díky Death Sentry a Fire Blast.

Tady jsou nějaké screenshoty z mého putování. Ale nic moc nepadlo. Myslím 2-3 věci do grálu, jinak nic. Dropy akt bossů byly naprosto k pláči.

Jinak ještě něco pro zasmání: Jak jsem teď probíhala pátý akt, tak jsem si ani nebrala wp. Jediný, který jsem měla, byl Frigid Highland. A tak jsem to proběhla až do tundry, kde jsem si vzpomněla, že jsem zachránila Anyu, udělala TP a šla jsem si pro svitek a že si půjdu zabít Pindla. Po jeho zabití jsem udělala TP do města a bylo :D Takže jsem si ještě jednou zaběhla od Frigid Highland do tundry :D

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 15.12.2012, 22:43 hod.

@raisen tak gratuluju jenom mam otazku jak sundavate ancienty jeden z nich ma trvalou Li imunitu a tim fire blastem nejsem schopem nic uhazet porad behat a hodit to skoro nic netrefim a muj merc nevydrzi nez zabiju ty bez Li imunit.
Achievements: 7400 (92%)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.12.2012, 22:50 hod.

Mně se zrovna vygenerovali dva non-imunne to Lightning a imunní Madawc, kterému šla imunita sundat Lower resist hůlkou. Tady bylo výhodou to, že ignorovali merce, a tak ho nezabili, zatímco on je mohl mlátit :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.12.2012, 13:05 hod.

Tak toto jsem ještě nežral...Včera jsem si dával Baal run, ale když jsem vstoupil do červené komnaty, tak jsem Diablo minimalizoval, zapl film a u toho usl. Dneska otevřu ntb a říkám si, že ten Baal run dokončím. Zmáčknu teda Esc, abych se vrátil do hry a hned se mi začne třepat obraz s hláškou, že mi tudy chodí Diablo. To jsem celkem očekával...Vymlátil jsem teda Throne of Destruction a čekám, až se Baal vyřechtá a pošle mi Colenza. Ale chyba lávky...sleduju, jak vzduchem letí první vlna monster...pasti nachystány a v tom mám před očima Red Lightning Hose...aby toho nebylo ještě málo, tak mi asi vteřinu před tím vypršelo Call to Arms a aby toho vůbec nebylo málo, tak hra běžela na p8 + Decrepify nad hlavou :D Vzhledem k několika nečekaným událostem mě zachvátila celkem hustá panika :D Nevěděl jsem, jestli mám nejprv nahodit CtA nebo bojovat nebo dát life mercovi nebo prostě zdrhnout :D Nakonec jsem si vybral poslední možnost. Ale kurňa...co tam ten pekelník dělal ?! Jako jasný, že se objeví místo jakýhokoliv superunique, ale až tak jo? Nícméně to byla další cenná zkušenost, která mě skoro stála život. Než jsem si dal v hlavě dohromady, co se to vlastně děje (měl jsem na to asi 1 sec.), tak jsem měl na červeným glóbu 150 life :D Fotku po mě fakt nechtějte....:D

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 24.12.2012, 14:34 hod.

A proč by se Ti tam neměl spawnout? Však Colenzo je superunikátní boss, tak nevím, cos čekal :)

DeathHero
The Butcher

Příspěvek od DeathHero » 24.12.2012, 14:49 hod.

tohle je velka vyhoda SP staci mit zaplou hru cekat az se spawne a pritom si muzes jit lehnout :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.12.2012, 14:51 hod.

raisen: Jelikož jsem byl ještě krapet rozespalej, tak jsem možná nečekal ani Colenza :D Jen jsem si říkal: "Ku*va, kde vzal Colenzo Red Light ??? :D"

Jinak permanentní pobíhání ve světě Diabla na p8 přináší své ovoce. Běhám na střídačku Chaos a Baala. Zatím popadalo (asi 20 runů dohromady)...Pul, Greater Claws, Troll Nest, Mithril Coil a Corona...chtělo by to asi větší MF. Těch 5% z botek je asi málo :D Bohužel...jakákoliv změna na výbavě by mě oslabila buď na dmg nebo resistech/life nebo obojí. Ale dneska jsem pokořil level 90...už "jen" těch posledních 9 >:D

DeathHero: Přesně tak to dělám, když ho chcu se Strafe Amou rozstřílet :)

DeathHero
The Butcher

Příspěvek od DeathHero » 27.12.2012, 15:30 hod.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 27.12.2012, 15:57 hod.

Gratuluju k titulu Guardian. Hlavně ať ti tentokrát neumře ;)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“