Kecání
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Někdo "vládnout" musí a ať už by se dostal k vládě kdokoliv tak se stejně nic nezmění. Jakmile se naskytne šance tak si všichni chtějí nahrabat.
Re: Kecání
...tak oni mayové předpovídali nový cyklus (nic nového pod sluncem), a média z toho udělala hned apokalypsu...
I když... mně by vlastně vůbec nevadila
edit: pokud by přišel Diablo (jak psal Krolth) tak bych umřel alespoň stylově
I když... mně by vlastně vůbec nevadila
edit: pokud by přišel Diablo (jak psal Krolth) tak bych umřel alespoň stylově
tak neco jako konec sveta prijde ale urctite si ho zpusobime sami
http://www.stream.cz/slavnedny/781983-2 ... once-sveta
http://www.stream.cz/slavnedny/781983-2 ... once-sveta
Achievements: 7400 (92%)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Jaký pak umírání, promluvil bys s Warrivem a Akarou a oni by ti řekli co dál
Bez Tyraela bychom neměli šanci
Nezapomeň, že žijeme v HC světě... a pokud by Diablo kolem sebe plival blesky, tak to bych byl brzo pod kytkama
Nezapomeň, že žijeme v HC světě... a pokud by Diablo kolem sebe plival blesky, tak to bych byl brzo pod kytkama
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Proti tomu by pomohlo pár topasů přilepených na štítu a naše třídní, z jistých důvodů přezdívaná bobaba.
Topazy jsou moc drahé... a i kdybych na ně měl, nesehnal bych je
A štít s dírama? To by chtělo zručného kováře...
A štít s dírama? To by chtělo zručného kováře...
V Argentině uzavřeli celou horu, aby se na ni nikdo nedostal... několik set lidí plánovalo hromadnou sebevraždu na dnešní den, kvůli konci světa. Fanatických sebevrahů bude víc...
Rád bych si s nima promluvil, zítra... Fakt by mě zajímalo, co by mi řekli. Nesnáším lidi, kteří řeknou, že věří a jen za podpory svého náboženství/víry cpou lidem do hlav "pravdy" bez logického základu... Slabší ale přesto dobří jedinci mají tendence jim ty blbosti žrát a těch je mi potom líto. Snad se nekoná jiná akce, o které svět neví. Nerad bych si zítra někde četl o smrti chudáků vedených idioty...
Edit: Napadlo vás ale, že by to nemuselo být tak hrozné, kdyby konec světa přišel? Respektive konec cyklu? Že by svět mohl začít znovu a další tisíce let by se tu žilo jako dřív? Bez aut a raket, bez toho, aby lidi seděli celý dny u počítače - v práci i doma. Média by do lidí nic nehustila a vlády je neždímaly.
Lidskej život by zase byl o lovu a práci rukama... samozřejmě by takovej novej svět už nebyl pro nás, ale možná by i to bylo jenom dobře...
Třeba by to potom vypadalo jako v jednom vtipu, který sem kdysi četl. Přesně si ho nepamatuju, ale zněl nějak takhle:
Mluví náčelník : Než přišel do naší země bílý muž, nebyly žádné daně, žádné dluhy, žádné pozemky. Bizonů bylo mnoho a voda byla čistá, můž celý den lovil a ženy pracovaly doma, šaman léčil zadarmo, večer se zpívalo, tancovalo, jedlo a pilo a celou noc se lidi milovali. Jen bilý muž si mohl byslet, že na tom lze něco vylepšit.
Rád bych si s nima promluvil, zítra... Fakt by mě zajímalo, co by mi řekli. Nesnáším lidi, kteří řeknou, že věří a jen za podpory svého náboženství/víry cpou lidem do hlav "pravdy" bez logického základu... Slabší ale přesto dobří jedinci mají tendence jim ty blbosti žrát a těch je mi potom líto. Snad se nekoná jiná akce, o které svět neví. Nerad bych si zítra někde četl o smrti chudáků vedených idioty...
Edit: Napadlo vás ale, že by to nemuselo být tak hrozné, kdyby konec světa přišel? Respektive konec cyklu? Že by svět mohl začít znovu a další tisíce let by se tu žilo jako dřív? Bez aut a raket, bez toho, aby lidi seděli celý dny u počítače - v práci i doma. Média by do lidí nic nehustila a vlády je neždímaly.
Lidskej život by zase byl o lovu a práci rukama... samozřejmě by takovej novej svět už nebyl pro nás, ale možná by i to bylo jenom dobře...
Třeba by to potom vypadalo jako v jednom vtipu, který sem kdysi četl. Přesně si ho nepamatuju, ale zněl nějak takhle:
Mluví náčelník : Než přišel do naší země bílý muž, nebyly žádné daně, žádné dluhy, žádné pozemky. Bizonů bylo mnoho a voda byla čistá, můž celý den lovil a ženy pracovaly doma, šaman léčil zadarmo, večer se zpívalo, tancovalo, jedlo a pilo a celou noc se lidi milovali. Jen bilý muž si mohl byslet, že na tom lze něco vylepšit.
Naposledy upravil(a) Bemik dne 21.12.2012, 13:29 hod., celkem upraveno 1 x.
"Do what you fear and the death of fear is certain."
kdyby bylo hodne mrtvych vyplatilo by se hrat necromancera
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Sledujte aktuální informace z konce světa zde: http://www.onlajny.com/match/index/id/52609
Přeji příjemnou zábavu.
Přeji příjemnou zábavu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BladeMaster
- Wraith
Podľa mňa niečo na tom konci sveta bude. Priniesol som domov dvoch kaprov a pre tých skončil svet práve dnes úplne určite .
BladeMaster píše:Podľa mňa niečo na tom konci sveta bude. Priniesol som domov dvoch kaprov a pre tých skončil svet práve dnes úplne určite .
Asman píše:ZOMB: Jaký pak umírání, promluvil bys s Warrivem a Akarou a oni by ti řekli co dál
Když už konec světa, tak předtím než jsem šel do práce. Teď už mám skoro po prácí a to by mě pěkně naštvalo :-D
Štěstí přeje připraveným...
Tak komunito Diabla 2, přeji Vám všem prima prožití svátků vánočních a o ty Vánoce hlavně tu atmosféru :-) Pak se sejdeme na nějaké MP hře a ťukneme si s potionem na ten vstup do roku 2013 :-)
Štěstí přeje připraveným...
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Také se připojuji k přání k Vánocům. Ať každý najde pod stromečkem co nejvíce unikátů, setů, nebo vzácných run, ale i věcí, které jsou na první pohled slabší, ale zahřejí oko či srdce diablisty zrovna tak
...Ancients, go, go go!
- BladeMaster
- Wraith
Tiež všetkým želám krásne Vianoce a štastný nový rok. Nech si pod stromčekom každý nájde svoj vysnívaný real life Tyrael's Might a veľa zábavy pri hľadaní toho diablového .
Taky bych vám lidi rád popřál hezký svátky a mnoho high run do novýho roku
"Do what you fear and the death of fear is certain."
tak kdyz uz na vanoce neverim preju vam vsem hezky svatky a doufam ze v pristim roce bude hodne guardianu
Edit: tak za chvilku si jdu vozrat drzku je me bude krasne zle
Edit: tak za chvilku si jdu vozrat drzku je me bude krasne zle
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Až si vožereš držku, tak buď prvním vánočním guardianem.
...Ancients, go, go go!