Price check - nedokážu odhadnout cenu-amulet 100%CD,6AS,6CC
Zdravim, potřeboval bych poradit s reálnou cenou amuletu za kolik by se dal prodat jak za goldy, tak v RMAH.
Jedná se o rare amulet s těmito staty
+32 maximum damage
+121 inteligence
+84 vitality
+6% attack speed
+100% critical damage
+6% critical chance
Za každou radu předem díky...Jinak amulet je na prodej, kdyby měl někdo zájem
Jedná se o rare amulet s těmito staty
+32 maximum damage
+121 inteligence
+84 vitality
+6% attack speed
+100% critical damage
+6% critical chance
Za každou radu předem díky...Jinak amulet je na prodej, kdyby měl někdo zájem
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Re: Price check - nedokážu odhadnout cenu-amulet 100%CD,6AS,
přesunuto do sekce Obchod, uprav si dle pravidel název tématu aby bylo jasné o jaký server se jedná. A také zda na SC nebo HC.
Termín je 24 hodin. Díky
Termín je 24 hodin. Díky
Proc do sekce obchod?Vždyť se ptám pouze jakou ma cenu...Nenabizim ani jeho prodej.Napsal jsem pouze,ze je na prodej.Pokud je ta veta nevhodná,tak ji smazi:)Jinak se omlouvám
Ahoj, pěkný kousek. Ceny na AH se pohybují od 200m po 2miliardy.
No to si mi moc nepomohl:)To je docela širokej záběr:)Každopádně diky za odpověd!
Na AH takových amuletů moc není, určit nějakou konkrétní cenu moc nejde. Asi bych to dal na bid (tak aby to končilo v hlavním čase) s nějakým minimálním bidem (cca 200m). Wizard věci, ale moc nesleduji tak třeba to někdo ví přesněji.
Jj taky mě to napadlo dát to na bid...Já za wizarda hraju a jde o to, že i nejslabší amulet tal rashas allegiance s AS,CD(60-65),CC dá větší damage, než amulet, který mám já, ale pouze o 1500. A nejlevnější tal rashas se pohybuje okolo 350-400m. Takže z toho je jasný, že pro wizarda je lepší tal rashas amulet, protože přídává k damage i +5-6 poison, arcane damage. Funguje to takhle i u Witch doctora? Nebo se na něj nevztahuje těch 5-6 procent poison, arcane damage? Pokud by se to na něj nevztahovalo, tak si myslím, že by byl vhodnější pro WD můj amulet a tím měl pro něj i větší cenu, protože pro wizarda je ideální využítí tal rashas amuletu....Snad jsem se do toho moc nezamotal a pochopíte z toho o co mi jde a dokáže mi někdo odpovědět:)
% to ele damage se počítá na kohokoliv, ale jen z fyzické damage zbraně (a min/max dmg itemů).
OK,díky...to jsem zrovna slyšet nechtěl, ale moc si mi pomohl. Takže prodejní cena by mohla být 200-300M?
Pokud chceš mít jistotu, tak to dej na AH. Pokud z toho chceš dostat co nejvíce, tak to dej na D2JSP.
Jasne,ze chci z toho co nejvice...Ale v čem je lepsi to DJ2SP forum?Už jsem o tom slyšel a zajimalo by mě proc se to víc vyplatí dam tam nez na normalni AH,nebo na battle.net forum s tradem?Asi kontakuji Peckoslava,aby mi tam vystavil aukci:)
D2jsp mi přijde, že už není co to bývalo. Poslední dobou jsem toho tam moc neprodal (většinou kvůli nízký nabídce..), ale zkusit to můžeš...
Výhoda fóra (jakéhokoliv) je v tom, že
1. ušetříš 15% poplatek
2. můžeš to dát na "bid" a nemusíš prodat když se ti nabídka nezdá.
3. můžeš tak získat základní "price check" (většinou alespoň počáteční bid).
a nevýhoda je, že se o to musíš víc starat a musíš být při trade více ostražitý (podvodníčci jsou všude ...).
Třeba německá fora (např. indiablo) bývala o dost lepší než např. jsp co se nějaké etiky tradování týče (drop trade np. atd..).
... a lepší "offer" než na AH dostaneš jak kdy ...ale záleží na každém co si vybere.
Výhoda fóra (jakéhokoliv) je v tom, že
1. ušetříš 15% poplatek
2. můžeš to dát na "bid" a nemusíš prodat když se ti nabídka nezdá.
3. můžeš tak získat základní "price check" (většinou alespoň počáteční bid).
a nevýhoda je, že se o to musíš víc starat a musíš být při trade více ostražitý (podvodníčci jsou všude ...).
Třeba německá fora (např. indiablo) bývala o dost lepší než např. jsp co se nějaké etiky tradování týče (drop trade np. atd..).
... a lepší "offer" než na AH dostaneš jak kdy ...ale záleží na každém co si vybere.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
neviem ci sa mi to len zda, ale akurat som navstivil d2jsp forum a cumim jak gumeny kacer, ze co to je? Ved to je obycajne forum, kde ludia davaju obrazky a pod ne sa pise cena. Cize pravdepodobnost predaja nula! Ked akoze nieco vybidujem musim snim ist do hry? velmi cudne to je.
Hráč co tam prodal Echo za 180 000 kč by s tebou nesouhlasilReptileSVK píše:neviem ci sa mi to len zda, ale akurat som navstivil d2jsp forum a cumim jak gumeny kacer, ze co to je? Ved to je obycajne forum, kde ludia davaju obrazky a pod ne sa pise cena. Cize pravdepodobnost predaja nula! Ked akoze nieco vybidujem musim snim ist do hry? velmi cudne to je.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no ano, ale nedokazatelne cez forum.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No mu to je asi uplne u .....:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Byl tam výpis z převodu. Co by jsi ještě chtěl dokazovat, aby jsi uvěřil?ReptileSVK píše:no ano, ale nedokazatelne cez forum.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ja takhle neco prodat, tak je me uplne volny esi me nekdo veri.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!