Pomoc pri oceňovaní predmetov
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
Manticora a Skorn prodejné, ostatní na brimstone.
Ten inquizitor, natalyii a bilefire caster bych si klidně vzal a dal ti za něj brimstone. Pokud je nebudeš chtít prodat a jen salvagnout, pomohli by mi na altech.frizby píše:Zdravim, co mozem pytat za tieto veci? Dakujem
bumpsklb píše:
co toto?
diky
Mozte mi to niekto prosim zaradit do neakej cenovej skupiny? diky moc;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
1m, mozno? ale skor by som to oznacil ako "nepredajne" aj ked ludia kupia obcas hocico
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Zirunka#2764
Zdravim,dnes mi padla pekna helmice tak bych rad vedel za kolik by se dala realne udat bud v goldech ci za ecka,diky za posouzeni
Necituj predchozi prispevek. Peckoslav
Prodal sem podobnou za 155m jen měla INT
Prodal sem podobnou za 155m jen měla INT
Prosím o pomoc s určením ceny
-
- Quill Rat
- BattleTag:Foxmaster#2571
Ahoj,
cena se pohybuje od 200M a výš, ale nevím proč se nás tady ptáš když už to visí na AH přes 1,2miliardy?? Fox
cena se pohybuje od 200M a výš, ale nevím proč se nás tady ptáš když už to visí na AH přes 1,2miliardy?? Fox
Zdravim
Padnul mi ring a nejsem si moc jistý ohledně ocenění..
Budu rád za každou vaši radu, ať už jde o GH nebo RMAH
Díky
Díky
Jasne na AH jsem to dal, ale jak rikas za 1,2, proto se ptam jaka je opravdova cena, protoze jsem stejnej nenasel a blbe se hleda atack speed a Critdmg (kterej ma perfektni) na opasku. Ma taky skoro perfektni AR.Foxmaster píše:Ahoj,
Podobnej opasek tam teď visí za 290m. Má 128 int, čili tak fifty-fifty, ten tvůj má lepší rezisty. Jako reálná cena bude asi max 300m, rozhodně ne 1 miliarda.
Jínáč samozřejmě se dá vyhledat opasek podle všech statů, jen stačí umět AH ovládat. Zadat pouze "Legendary" a do výběru armoru nedávat "Belt", ale "All Armor Item Types".
Jínáč samozřejmě se dá vyhledat opasek podle všech statů, jen stačí umět AH ovládat. Zadat pouze "Legendary" a do výběru armoru nedávat "Belt", ale "All Armor Item Types".
To bude pěkná pálka...V-tec píše:Zdravim
Díky
Aha, díky za radu.Halen píše:Podobnej opasek tam teď visí za 290m. Má 128 int, čili tak fifty-fifty, ten tvůj má lepší rezisty. Jako reálná cena bude asi max 300m, rozhodně ne 1 miliarda.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
a ako vyfiltrujes iba opasok chytroline?Halen píše:Podobnej opasek tam teď visí za 290m. Má 128 int, čili tak fifty-fifty, ten tvůj má lepší rezisty. Jako reálná cena bude asi max 300m, rozhodně ne 1 miliarda.
Kombinace AS+CD zase tolik legendárek nemá, witchingy jdou přesně jak píše Halen hledat úplně vpohodě.
Zdravím, jakou cenu může mít tento ring na GAH? díky
si ma nepotesil veru :pPunky píše:1m, mozno? ale skor by som to oznacil ako "nepredajne" aj ked ludia kupia obcas hocico
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.