Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
@Dark_Deamon ahoj moc pekny doufam ze dojdes co nejdal jinak taky jsem mel dobrej den konecne mi mephisto dropl aracha.
Achievements: 7400 (92%)
Re: nejkvalitnější věci z monster
Death hero: Prvního aracha mi mefisto mám dojem dal eth Ale víc mě na**al, když mi dal první HoZ - perf (200%def) ale ETH!! (celková defense byla dobrá, ale co s tím? Zodku tam? )
Jinak, já teď smazal všechny savy, takže čistej štít čili i takovej umbral disk mi udělá ohromnou radost zvlášť na HC
Doporučuju všem, který po čase už taky diablo začne omrzovat, aby všechno smazali a začali odznovu...
Jinak, já teď smazal všechny savy, takže čistej štít čili i takovej umbral disk mi udělá ohromnou radost zvlášť na HC
Doporučuju všem, který po čase už taky diablo začne omrzovat, aby všechno smazali a začali odznovu...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Vím, že teď budu mimo téma, ale... Vítej zpátky Bemiku.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Taky budu mimo téma, ale když mi právě dneska ukradli peněženku se všema dokladama a 2000 kč, tak je mi všechno ostatní jedno, čili : Díky za přivítání
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Marast: Pěkná čelenka. Škoda, že je eth, ale na Trapce by nějakou tu dobu vydržela. Já se kdysi (ještě na SC) naběhal s Cold Amou na Thersh Sokceta, že už to zavánělo blázincem Vysledky ale byly velmi dobré, to se zas muselo nechat.
Bemik: Takovej průmaz jsem už párkrát udělal. Někdy i nechtěně, když jsem provádel formát disku a nevím jak, jsem si zapomněl zálohovat savy Naposled jsem totální restart provedl 29.srpna 2012. Založil si "web" a tam zaznamenávám všechny nalezené itemy.
Bemik: Takovej průmaz jsem už párkrát udělal. Někdy i nechtěně, když jsem provádel formát disku a nevím jak, jsem si zapomněl zálohovat savy Naposled jsem totální restart provedl 29.srpna 2012. Založil si "web" a tam zaznamenávám všechny nalezené itemy.
Dark Deamon: Já si všechno screenshotuju a pak to házím na exterňák do složky se zálohama...
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
nevím čím to je, jestli šíleným luckem, ale tohle se mi snad nikdy nepodařilo. Během normal obtížnosti mi padla 3x sol runa...a to jsem v 1 patře WK...:-D jestli to takhle pujde i na nm a hell tak si stěžovat nebudu :-D
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš pokud ti budou pořád padat Sol?
- BladeMaster
- Wraith
Do výpisu z runov Pindleskina som nedával žiadne rare kúsky, ale tento mi nedá nespomenúť. Fire sorcke by určite sadol .
Pěkný rare, ten by se mi hodil na SoniqueIIu :-)
Štěstí přeje připraveným...
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Trošilininku si zaofftopičím (krásný slovo... :-)), páč se to nětýká nejlepší věci co sem kdy získal. Předevčírem mi z Baalových minionů v podstatě nic nevypadlo až na Sigonovo brnění (který mi ovšem na nightmare není k užitku, notabene když mně vypadlo cca o 10 levelů dřív). A když sem potom (o cca minutu později) rubal Baala - z Baala vypadlo opět nic až na Sigonovo brnění... to prostě potěší :-). Aneb Murpyho zákon v praxi.
PS.: už na tenhle set začínám být alergické, protože krom štítu (kterej sem našel jen jednou) mně zbytek setu padá pomale 1:1 (ne li víc ) v poměru k ostatním zeleným setovým věcem.
Edit: Dne 13.2.2013 mi hodil jeden run v Travincalu (šel sem na radu) 4x sigonovo brnění... hurá (škoda že sem netipnul screen):-).
PS.: už na tenhle set začínám být alergické, protože krom štítu (kterej sem našel jen jednou) mně zbytek setu padá pomale 1:1 (ne li víc ) v poměru k ostatním zeleným setovým věcem.
Edit: Dne 13.2.2013 mi hodil jeden run v Travincalu (šel sem na radu) 4x sigonovo brnění... hurá (škoda že sem netipnul screen):-).
Naposledy upravil(a) SkoroPaladin dne 13.01.2013, 18:17 hod., celkem upraveno 1 x.
We are knights who say... NI!
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
No pokud máš pořád na mysli tak nějak tu verzi 1.07, kterou už zmiňuješ v jiných tématech, tak s tím se holt budeš muset smířit. Já si kdysi se svým paladinem taky musel zvyknout...
Jinak totiž Sigonovo brnění není vůbec vzácné. Právě naopak je to věc běžná, až to leze krkem.
Jinak totiž Sigonovo brnění není vůbec vzácné. Právě naopak je to věc běžná, až to leze krkem.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
není to sice žádný uber amulet ale na assu myslím dost potěší...;-)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Attia: Do konce NM bych ho nosil za cokoliv
Sigon Belt+Ruce+Boty jsou velmi slušný základ pro melee. Škoda, že padá jen když ho človek nepotřebuje. Ostatně jako všechny věci v Diablu
// Nightmare 3. Akt: Za tohle by se podle mě žádný Shapeshift druid do získání Jalalky nemusel stydět.
Sigon Belt+Ruce+Boty jsou velmi slušný základ pro melee. Škoda, že padá jen když ho človek nepotřebuje. Ostatně jako všechny věci v Diablu
// Nightmare 3. Akt: Za tohle by se podle mě žádný Shapeshift druid do získání Jalalky nemusel stydět.
Asmane, Ty me chces snad na****, protoze za tenhle pelt bych Ti v turnaji utrhal ruce
pozor na vulgarity. kojot
pozor na vulgarity. kojot
Asman : *Slint*
No, když si představím eth verzi (s ohledem na poslední vlastnost) a dírku na nějakej hezkej jewel... (40%ed + 15 max dmg - wolf ... 40%ed + 15ias - bear) i když, takhle hezkýho jewelu by byla pro tohle škoda... ale žijeme jen jednou, ostatně pro HC diablo hráče to platí dvojnásob
No, když si představím eth verzi (s ohledem na poslední vlastnost) a dírku na nějakej hezkej jewel... (40%ed + 15 max dmg - wolf ... 40%ed + 15ias - bear) i když, takhle hezkýho jewelu by byla pro tohle škoda... ale žijeme jen jednou, ostatně pro HC diablo hráče to platí dvojnásob